Το Apple iPhone 15 Pro μπορεί να έχει την ίδια κάμερα και οθόνη

0
26
NextPit Apple iPhone 14 Pro Max Κάμερα
© NextPit

Το iPhone 15 Pro Max αναφέρεται ευρέως ως το πρώτο iPhone που διαθέτει κάμερα περισκοπίου. Ως μέρος της αποφυγής καρδιακής προσβολής λόγω αύξησης της τιμής λόγω του νέου εξαρτήματος, η Apple ενδέχεται να διατηρήσει άλλες παλαιότερες προδιαγραφές στη συσκευή. Σύμφωνα με αυτό, μια νέα φήμη εικάζει ότι η Apple θα διατηρήσει την ίδια οθόνη και κύρια κάμερα στο επερχόμενο iPhone.

Σύμφωνα με αξιόπιστο tipster @Tech_Reve, ο κατασκευαστής iPhone θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ίδια οθόνη και κύριο αισθητήρα με τον προκάτοχό του στο iPhone 15 Pro Max. Ο λογαριασμός ανέφερε ότι η τρέχουσα γενιά της οθόνης OLED 6,7 ιντσών, η οποία είναι ένα πάνελ M12 που κατασκευάζεται από τη Samsung που βρίσκεται στο iPhone 14 Pro Max (αναθεώρηση), θα εμφανίζεται επίσης στο φετινό κορυφαίο μοντέλο iPhone.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα για αγορά το 2023

Τι νέο υπάρχει στο Apple iPhone 15 Pro Max

Ωστόσο, θα μπορούσαν να εξακολουθήσουν να υπάρχουν κάποιες μέτριες αλλαγές στο μπροστινό μέρος που σχετίζονται με την οθόνη. Θεωρήθηκε ότι τα πλαίσια στο iPhone 15 Pro Max θα δουν μείωση μεγέθους, με αποτέλεσμα ένα στενότερο και πιο κοντό προφίλ συνολικά. Ταυτόχρονα, η συσκευή θα μπορούσε να συνοδεύεται από ένα πιο σκληρό πλαίσιο τιτανίου, θύρα USB-C και ένα προγραμματιζόμενο κουμπί δράσης για την αντικατάσταση του διακόπτη σίγασης.

Ενώ το iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι είναι εξοπλισμένο με κάμερα περισκοπίου, η ίδια πηγή υπέθεσε επίσης ότι ο κύριος αισθητήρας 48 MP θα παραμείνει αμετάβλητος. Με άλλα λόγια, η Apple θα εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX803 της Sony για έναν ακόμη χρόνο, αντί να καθιστά τακτικό στόχο την αναβάθμιση του κύριου αισθητήρα για τη σειρά Pro.

Apple iPhone 15 Pro Taptic Buttons

Μια υποτιθέμενη απόδοση Apple iPhone 15 Pro με το νέο κουμπί δράσης. / © Chenwen 1987 | επεξεργασία από NextPit

Το ίδιο πιθανότατα θα συνέβαινε στο μικρότερο μοντέλο iPhone 15 Pro διατηρώντας την ίδια οθόνη 6,1 ιντσών με διακοπή Dynamic Island, αν και θα έχανε τον αισθητήρα περισκοπίου όσον αφορά την κάμερα. Προφανώς, το τελευταίο θα ήταν διαθέσιμο μόνο στο iPhone 16 Pro του 2024.

Η Apple έχει προγραμματίσει ανεπίσημα να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο. Ολόκληρη η σειρά θα τροφοδοτείται από iOS 17του οποίου μπορούμε να δούμε την προεπισκόπηση από το Cupertino την επόμενη εβδομάδα στο WWDC23.

Γνωρίζοντας τις αρχικές προδιαγραφές και τις δυνατότητες του iPhone 15 Pro (Max), πιστεύετε ότι είναι μια αξιόλογη αναβάθμιση από το iPhone 14 Pro; Μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here