Πώς να κάνετε δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10

0
76

Μπορείτε ακόμα να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 δωρεάν!

Πώς να κάνετε αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10
Πώς να κάνετε αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10

Αν και η Microsoft έχει επίσημα τερματίσει την υποστήριξη των Windows 7, το λειτουργικό σύστημα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες. Σε σύγκριση με τα Windows 10, τα Windows 7 έχουν λιγότερες δυνατότητες, αλλά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τα πλεονεκτήματά του. Το λειτουργικό σύστημα είναι βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση και σταθερότητα.

Πολλοί χρήστες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 για να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, ακόμα κι αν ο υπολογιστής τους μπορεί να χειριστεί τα Windows 10. Αυτό οφείλεται στη σταθερότητα που παρέχουν τα Windows 7. Ωστόσο, η εκτέλεση ενός απαρχαιωμένου λειτουργικού συστήματος δεν συνιστάται ποτέ.

Επομένως, εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10.

Προσφορά δωρεάν αναβάθμισης των Windows 10

Λοιπόν, η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης της Microsoft για χρήστες Windows 7 και Windows 8.1 έληξε πριν από μερικά χρόνια. Αλλά, το καλό είναι ότι μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 σας σε Windows 10 δωρεάν.

Έτσι, τεχνικά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε νέα έκδοση χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα.

Βασικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε πριν από την αναβάθμιση

Πριν κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα σωστό αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών αρχείων και φακέλων σας. Η αναβάθμιση των Windows 7 σε Windows 10 θα μπορούσε να καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα αρχεία και τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά οι υπάρχουσες εφαρμογές θα εγείρουν προβλήματα συμβατότητας από την εμπειρία μας. Επομένως, φροντίστε να σημειώσετε τις σημαντικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε τακτικά για να το εγκαταστήσετε ξανά μετά την αναβάθμιση.

Τα Windows 10 απαιτούν τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση. Θα τρέχει μια χαρά σε επεξεργαστή 4 πυρήνων. Επομένως, εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις προτεινόμενες απαιτήσεις, προχωρήστε στη διαδικασία αναβάθμισης.

Βήματα για δωρεάν αναβάθμιση των Windows 7 σε Windows 10

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο και πραγματοποιήστε λήψη του εργαλείου δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10.

κατεβάστε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων των Windows 10

Βήμα 2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων στο σύστημά σας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αποδοχή».

Βήμα 3. Θα βρείτε δύο επιλογές στην επόμενη οθόνη – Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή τώρα & Δημιουργία μέσων εγκατάστασης.

Επιλέξτε την επιλογή

Βήμα 4. Για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή, επιλέξτε την πρώτη επιλογή.

Βήμα 5. Τώρα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη μέθοδο αναβάθμισης. Απλώς επιλέξτε την επιλογή “Διατήρηση όλων των εφαρμογών και αρχείων” και κάντε κλικ στο “Επόμενο”

Βήμα 6. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση».

Βήμα 7. Τώρα πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά έως ότου το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση των Windows 10.

Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η ενημέρωση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, θα λάβετε μια ψηφιακή άδεια για τα Windows 10. Μπορείτε να προβάλετε την ψηφιακή άδεια στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Ενεργοποίηση.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να αναβαθμίσετε τα Windows 7 στα Windows 10 δωρεάν. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here