Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επαγγελματική λειτουργία στο Facebook στο iPhone

0
25
Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την Professional Mode στο Facebook στο iPhone

Προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο; Αν ναι, το κυνήγι σας πρόκειται να τελειώσει. Η επαγγελματική λειτουργία στο Facebook σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για δημιουργούς. Ενεργοποιώντας αυτήν τη λειτουργία στην εφαρμογή Facebook στο iPhone σας, μπορείτε να καλύψετε ένα ευρύ φάσμα κοινού μέσω προηγμένων λειτουργιών που δεν είναι διαθέσιμες στους τακτικούς χρήστες του Facebook.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσω τι σημαίνει επαγγελματική λειτουργία στο Facebook και πώς να την ενεργοποιήσετε στο iPhone σας. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι η επαγγελματική λειτουργία στο Facebook;

Μέσω της επαγγελματικής λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν και να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στο Facebook σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Σχεδιασμένο για να βελτιώνει το απόρρητο και την παραγωγικότητα, η Professional Mode επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποιοι μπορούν να βλέπουν το προφίλ τους, να προσαρμόζουν τις ειδοποιήσεις για περιεχόμενο που σχετίζεται με την εργασία και να αποκρύπτουν αναρτήσεις ή σχόλια από συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες.

Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρηματίες που προσπαθούν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους ή άτομα που επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό δίκτυο στην πλατφόρμα. Επιπλέον, διαθέτει εξειδικευμένα εργαλεία όπως το Insights για επαγγελματικές σελίδες και το Workplace by Facebook – ένα συνεργατικό περιβάλλον εργατικού δυναμικού.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επαγγελματική λειτουργία στο Facebook από το iPhone

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο iPhone σας.
 2. Πατήστε το εικονίδιο της γραμμής μενού κάτω δεξιά και μεταβείτε στο προφίλ σας.
 3. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ.
 4. Επιλέξτε Ενεργοποίηση επαγγελματικής λειτουργίας.

  Πατήστε το εικονίδιο μενού, το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες, ενεργοποιήστε την επαγγελματική λειτουργία στο facebook

 5. Πατήστε Ενεργοποίηση για να συνεχίσετε με τη ρύθμιση της επαγγελματικής λειτουργίας.
 6. Επιπλέον, μπορείτε να επιμεληθείτε το προφίλ σας για το κοινό συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία.

  Πατήστε Ενεργοποίηση και προσθέστε τις απαραίτητες πληροφορίες για το προφίλ σας

Πώς να απενεργοποιήσετε την επαγγελματική λειτουργία στο Facebook από το iPhone

Εάν έχετε δοκιμάσει αυτήν τη δυνατότητα και αναζητάτε ξανά τη μοναξιά για τον λογαριασμό σας, τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook → Μεταβείτε στο προφίλ σας → Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
 2. Επιλέξτε Απενεργοποίηση επαγγελματικής λειτουργίας.
 3. Πατήστε Συνέχεια → Απενεργοποίηση όταν σας ζητηθεί.

  Πατήστε περιστροφή της επαγγελματικής λειτουργίας, συνεχίστε, απενεργοποιήστε την εφαρμογή i facebook

 4. Περιμένετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές και να εμφανιστεί η σελίδα επιβεβαίωσης.
 5. Πατήστε Κλείσιμο.

  Πατήστε κλείσιμο στη σελίδα επιβεβαίωσης στο facebook

Αυτή η διαδικασία θα επαναφέρει τον λογαριασμό σας σε μια κανονική διεπαφή όπως πριν.

Εργαλεία και δυνατότητες της Professional Mode στο Facebook

Αν δοκιμάζετε την Professional Mode για πρώτη φορά, ίσως αναρωτηθείτε, τι περιλαμβάνει η συσκευασία; Ας αναλύσουμε τις ενημερώσεις, τα εργαλεία και τις δυνατότητες ασφαλείας που λαμβάνει ένας χρήστης όταν ενεργοποιεί την Επαγγελματική λειτουργία στο Facebook.

Ενημερώσεις προφίλ

Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν τα προφίλ τους σε επαγγελματική λειτουργία για να αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική τους ζωή. Μπορούν να προσθέσουν πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους εργασίας, τα προσόντα, το ιστορικό απασχόλησης και τα επιτεύγματά τους. Αυτές οι ενημερώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην επίδειξη του τομέα εξειδίκευσής τους σε πιθανούς πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες.

 • Ακόλουθοι: Οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τους ακόλουθούς τους προσκαλώντας φίλους, προωθώντας τη σελίδα τους σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζοντας το περιεχόμενό τους με σχετικές ομάδες. Αυτό βοηθά τους χρήστες να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να συνδεθούν με ένα ευρύτερο κοινό.

 • Κατηγορία προφίλ: Για να διευκολύνετε τα πράγματα για το κοινό που αναζητά τη σελίδα σας, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε το προφίλ σας σύμφωνα με έναν συγκεκριμένο τομέα, όπως μουσικό, καλλιτέχνη ή δημοσιογράφο.

Επαγγελματικά εργαλεία και ευκαιρίες δημιουργών

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η λειτουργία προσφέρει μια σειρά από πραγματικά εκπληκτικά εργαλεία στη διάθεσή σας.

 • Επαγγελματικός πίνακας ελέγχου: Διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας με τη μορφή μετρήσεων απόδοσης για διάφορους παράγοντες, π.χ.: ανάπτυξη ακολούθων. Μπορείτε να διαχειριστείτε περαιτέρω τις αναρτήσεις και τα μηνύματά σας αποτελεσματικά.

 • Προσκαλέστε φίλους να ακολουθήσουν: Αυξήστε το κοινό σας και διευρύνετε την προσέγγιση χρηστών της σελίδας σας προσκαλώντας τους φίλους σας να ακολουθήσουν τη σελίδα σας.

 • Συνθέτης αναρτήσεων: Δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και ιστοριών χωρίς καμία ταλαιπωρία. Για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας δημοσιεύεται στον βέλτιστο χρόνο, μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 • Υποστήριξη δημιουργών: Παρέχει έναν απόλυτο κόμβο για όλους τους πόρους του Facebook, όπως εργαλεία, εκπαιδευτικούς οδηγούς και υποστήριξη κοινότητας – όλα σε ένα μέρος. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το εργαλείο και βελτιώστε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε την προβολή της σελίδας σας.

 • Ανακαλύψτε: Τέλος, χρησιμοποιώντας σχετικά hashtags και λέξεις-κλειδιά, οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και την απήχησή τους στην πλατφόρμα.

Δημιουργήστε έσοδα από το περιεχόμενό σας

Μέσω των συνδρομών θαυμαστών και της κατανομής του εισοδήματος από διαφημίσεις, αυτό το εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να δημιουργούν έσοδα από το υλικό τους. Είναι πολύ χρήσιμο για τους παραγωγούς περιεχομένου που δημιουργούν φιλικό προς τον χρήστη, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που είναι δημοφιλές στους χρήστες.

 • Διαφημίσεις σε τροχούς Facebook: Ανακατευθύνετε τις διαφημίσεις στους τροχούς σας που μοιράζεστε δημόσια για να κερδίσετε χρήματα σε πραγματικό χρόνο.

 • Διαφημίσεις σε ροή: Οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργούν έσοδα από το περιεχόμενό τους τοποθετώντας διαφημίσεις πριν ή κατά τη διάρκεια των βίντεό τους. Είναι ο πιο βελτιωμένος τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα και να κερδίσετε χρήματα για την επιχείρησή σας.

 • Συνδρομές: Μπορείτε να ξεκινήσετε συνδρομές για τους χρήστες σας προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια, πρώιμη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ή αποκλειστικά εμπορεύματα.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η ασφάλεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που δεν μπορεί να αγνοηθεί σε καμία περίπτωση. Ας δούμε λοιπόν πώς η Professional Mode θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή.

 • Απόρρητο: Ορίστε και αναλάβετε τον έλεγχο των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας. Μπορείτε να αναφέρετε ή να αποκλείσετε λογαριασμούς στο Facebook που παραβιάζουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της πλατφόρμας.

 • Βοήθεια εποπτείας: Για να διατηρήσετε ένα σεβαστό και επαγγελματικό περιβάλλον στη σελίδα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε φίλτρα για την αποτροπή βωμολοχιών, τον αποκλεισμό λέξεων-κλειδιών και την εφαρμογή περιορισμών για την ενότητα σχολίων του περιεχομένου σας.

 • Διαχείριση σχολίων: Καθώς ο λογαριασμός σας κερδίζει δημοτικότητα, είναι σημαντικό να λάβετε τα αντίστοιχα μέτρα για να διατηρήσετε ένα καθαρό περιβάλλον για τους νεοφερμένους. Η Professional Mode σάς επιτρέπει να αποκλείετε και να φιλτράρετε ανεπιθύμητα ή ακατάλληλα σχόλια για τις αναρτήσεις σας.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι καλύτερο, η σελίδα στο Facebook ή η επαγγελματική λειτουργία;

Ενώ η επαγγελματική λειτουργία προσφέρει λειτουργίες που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για επιχειρήσεις και παράγοντες επιρροής, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από τις πρόσθετες επιλογές ανάλυσης και προσαρμογής.

Η ενεργοποίηση της Professional Mode θα αλλάξει την εμφάνιση της ροής ή του προφίλ μου στο Facebook;

Όχι, η ενεργοποίηση της Professional Mode δεν θα αλλάξει την εμφάνιση της ροής ή του προφίλ σας στο Facebook. Θα σας δώσει πρόσβαση μόνο σε προηγμένες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στην κανονική έκδοση της εφαρμογής.

Η ενεργοποίηση της Professional Mode θα κάνει τον λογαριασμό μου στο Facebook πιο ευάλωτο σε hacking ή άλλες απειλές ασφαλείας;

Όχι, η ενεργοποίηση της Professional Mode δεν θα κάνει τον λογαριασμό σας στο Facebook πιο ευάλωτο σε hacking ή απειλές ασφαλείας. Ωστόσο, είναι πάντα καλή ιδέα να λαμβάνετε βασικά μέτρα ασφαλείας, όπως η χρήση ισχυρού κωδικού πρόσβασης και η ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Μπορώ να ενεργοποιήσω την Επαγγελματική λειτουργία για συγκεκριμένες σελίδες ή ομάδες που διαχειρίζομαι και όχι ολόκληρο τον λογαριασμό μου στο Facebook;

Όχι, η Professional Mode είναι μια ρύθμιση που ισχύει για ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο Facebook. Ωστόσο, αφού ενεργοποιήσετε την Επαγγελματική λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε ποιες σελίδες ή ομάδες θέλετε να διαχειριστείτε χρησιμοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες που παρέχει.

Τρέξτε το Facebook σας με στεροειδή!

Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, iPhone ή Android, η Professional Mode στο Facebook μπορεί να ανεβάσει την επιχείρηση ή το προφίλ σας σε νέα ύψη. Αυτό το εργαλείο δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια συγκαλυμμένη ευλογία. Προχωρήστε λοιπόν και δοκιμάστε το. Είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσουν τα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Μη διστάσετε να αφήσετε τις σκέψεις σας παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

 • Πώς να βρείτε το όνομα χρήστη σας στο Facebook
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Facebook στο iPhone
 • Πώς να δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο Facebook στο iPhone

Προφίλ συγγραφέα

Yash

Δικτυακός τόπος

Ο Yash είναι ένα καθοδηγούμενο άτομο με πάθος για την τεχνολογία και τον αντίκτυπό της στον κόσμο μας. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τους άλλους για τις νεότερες εξελίξεις στην τεχνολογία και πώς μπορούν να ωφελήσουν την κοινωνία. Από κοινού, είναι βαθιά αφοσιωμένος στο anime και στο Marvel Cinematic Universe, αν όχι στο γράψιμο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here