Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα com.android.systemui

0
69
Σφάλμα διαδικασίας AndroidPIT google
© NextPit

Από την πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Google, οι κάτοχοι παλαιότερων smartphone Samsung λαμβάνουν ειδοποιήσεις που λένε “δυστυχώς, η διαδικασία com.android.systemui έχει σταματήσει” κάθε φορά που πατούν το πλήκτρο αρχικής οθόνης για έξοδο από την εφαρμογή. Τα καλά νέα είναι ότι, ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί.

  • Το Google Play Store δεν λειτουργεί; Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε
  • 5 συμβουλές και κόλπα του Google Play που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης Android

Οι χρήστες smartphone Samsung με την παλιά έκδοση Android 4.4 KitKat λαμβάνουν ένα ενοχλητικό σφάλμα από τότε που ενημερώθηκε η εφαρμογή Google. Το σύστημα “com.android.systemui”, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της αρχικής οθόνης, διακόπτεται συνεχώς κάθε φορά που πατάτε το κουμπί Αρχική σελίδα. Για να προσθέσετε προσβολή στον τραυματισμό, αυτό σας εμποδίζει επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση Google.

Ο Roman, ένας από τους συνεργάτες μας στο φόρουμ AndroidPIT, κατάφερε να βρει μια λύση για αυτό το ζήτημα:

Εάν η τελευταία ενημέρωση έχει φύγει, το κουμπί αρχικής οθόνης θα πρέπει να λειτουργεί ξανά και θα εμφανίζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν τελευταία ως συνήθως.

Επαναφέρετε την εφαρμογή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και προσπαθήστε να επαναλάβετε την ενημέρωση μετά από μερικές ημέρες. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε την έκδοση beta της εφαρμογής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με εγγραφή στο πρόγραμμα beta στο Google Play Store.

crash UI συστήματος απεγκατάσταση εφαρμογής google de

Το Google Beta είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος. / © NextPit

Με την απεγκατάσταση των ενημερώσεων, θα μεταβείτε στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής Google, η οποία θα εκτελείται χωρίς σφάλματα. Η πλήρης επαναφορά του smartphone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σίγουρα δεν είναι απαραίτητη για την αποφυγή προβλημάτων με το com.android.systemui.

Έχετε λάβει αυτά τα μηνύματα σφάλματος; Καταφέρατε μόνοι σας να βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε αυτό το θέμα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here