Κορυφαία καλύτερα Power Banks για το 2019

0
74
Κορυφαία καλύτερα Power Banks για το 2019
Κορυφαία καλύτερα Power Banks για το 2019

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με τα 5 καλύτερα Power banks 2019. Σχεδόν ο καθένας από εσάς χρησιμοποιεί smartphone και το ίδιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με το smartphone σας είναι η λιγότερη εφεδρική μπαταρία.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν σπάνια smartphone στην αγορά που παρέχουν εφεδρική μπαταρία για περισσότερες από μία ημέρες. Και αν ταξιδεύετε, πρέπει να χρειαστείτε κάποιο εφεδρικό στοιχείο για να κάνετε το smartphone σας να παραμείνει ενεργό. Εκεί χρησιμοποιείτε power banks που είναι πολύ διαδεδομένα σήμερα. Αλλά κατά την επιλογή του power bank θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένους παράγοντες όπως η συμβατότητα με τη συσκευή σας, τα mAh του power bank και η πολλαπλή υποστήριξη συσκευών κ.λπ. Έτσι σε αυτήν την ανάρτηση θα σας πω μερικά από τα καλύτερα power bank που πρέπει να αγοράσετε για smartphone.

Κορυφαία καλύτερα Power Banks για το 2019

#1 OnePlus One Power Bank 10000 mAh

OnePlus One Power Bank 10000 mAh

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλύτερα 5 Power Bank. Καθώς αυτό το power bank έχει καλύτερη εμφάνιση από όλα τα άλλα power banks που αναφέρονται παρακάτω. Αυτό το power bank διαθέτει δύο θύρες usb με έξοδο 5V, 2A η καθεμία, με τις οποίες μπορείτε εύκολα να φορτίζετε τα δύο smartphone σας ταυτόχρονα. Αυτό το power bank είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, αλλά θα προτιμήσω το μαύρο χρώμα της πέτρας της άμμου. Η τιμή αυτού του power bank είναι 1399 INR.

#2 Mi 10400 mAH Power Bank

Power Bank Mi 10400 mAH

Καθώς η Mi είναι κατά κάποιο τρόπο νέα στην αγορά, αλλά τα προϊόντα της ξεπουλούν με μεγάλη ταχύτητα, καθώς τα προϊόντα της έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά με λογικές τιμές συγκρίσιμες με άλλα. Σε αυτό το power bank υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο μιας θύρας αλλά είναι πολύ σταθερή και παρέχει πολλαπλούς κύκλους φόρτισης. Μπορείτε να πάρετε αυτό το power bank μόνο στο flipkart, αλλά υπάρχει και θέμα αποθέματος. Η τιμή αυτού του power bank είναι 999 INR.

#3 Ambrane P-1000

Ambrane P-1000

Αυτό είναι επίσης ένα καλό power bank που έχει χωρητικότητα 10400 mAh. Το καλύτερο πράγμα αυτού του power bank είναι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, καθώς αυτό το power bank υποστηρίζει επίσης συσκευές iPhone και micro usb και διαθέτει ένδειξη Led σε αυτό. Αυτό έχει δύο τροφοδοσία εξόδου 5v,2A που υποστηρίζει τη φόρτιση πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα. Η τιμή αυτού του power bank είναι 999 INR.

#4 ADATA PB-PT100

ADATA PB-PT100

Αυτό είναι ένα άλλο cool power bank χωρητικότητας 10000 mAH. Η εμφάνιση αυτού του power bank είναι επίσης πολύ δροσερή. Διαθέτει δύο θύρες usb με έξοδο 5v,2A και 5V,A. Έτσι υποστηρίζει τη φόρτιση πολλαπλών συσκευών. Η τιμή αυτού του power bank είναι 12000 INR.

#5 Huawei AP007 Honor

Huawei AP007 Honor

Αυτή είναι η τράπεζα τροφοδοσίας με τη μέγιστη χωρητικότητα ισχύος 13000 MAH από άλλες τράπεζες ισχύος. Ωστόσο, αυτή η ισχύς μοιάζει με Mi power bank, αλλά σε αυτήν την τράπεζα ισχύος υπάρχουν δύο υποδοχές φόρτισης με παρόμοια χωρητικότητα ισχύος 5v,2A και φορτίζει με την ίδια δύναμη και στα δύο σημεία. Επίσης, φορτίζει πλήρως ακόμα μεγαλύτερα smartphone. Η διαδικασία αυτού του power bank είναι 1399 INR.

Έτσι, παραπάνω είναι τα 5 καλύτερα Power banks 2019. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά και να ενεργοποιήσετε τα smartphone σας για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή όπου δεν έχετε δυνατότητα φόρτισης. Ελπίζουμε να σας αρέσει η δουλειά μας, οπότε μην ξεχάσετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να μας πείτε το αγαπημένο σας power bank στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here