Η OnePlus θα κυκλοφορήσει τα OnePlus 10T & Nord CE Buds τον Αύγουστο

0
81
Η OnePlus θα κυκλοφορήσει τα OnePlus 10T & Nord CE Buds τον Αύγουστο

Η OnePlus αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 10T 5G και παρουσίασε επίσης ένα νέο Buds της μάρκας Nord, το οποίο θα κυκλοφορήσει δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του smartphone.

Επιπλέον, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση και τις δυνατότητες της κάμερας της ναυαρχίδας. Ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η OnePlus ανακοίνωσε μια εκδήλωση για την κυκλοφορία του OnePlus 10T

Η OnePlus ανακοίνωσε μια εκδήλωση για την κυκλοφορία του OnePlus 10T

Το OnePlus 10T φημολογούνταν για πολύ καιρό και οι προδιαγραφές και τα renders που διέρρευσαν μας έχουν ήδη δώσει μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα είναι. Επίσης, λέγεται ότι είναι το τελευταίο smartphone στη σειρά OnePlus 10.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το OnePlus 10T στις 3 Αυγούστου και το καλύτερο είναι ότι κυκλοφορεί παγκοσμίως και οι προπαραγγελίες του ενδέχεται να ξεκινήσουν μετά την κυκλοφορία καθώς θα είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες.

Εξάλλου, μετά από τρία χρόνια, η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το smartphone της μέσω μιας προσωπικής εκδήλωσης και σε αυτά τα τρία χρόνια κυκλοφόρησε πολλά smartphone αλλά με διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Και αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 3 Αυγούστου και η ώρα θα είναι 7:30 μ.μ. IST & 10:00 π.μ. EDT.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το OnePlus 10T θα λειτουργεί με Oxygen 13, κάτι που είναι ένα καλό σημείο για τα βασικά του χαρακτηριστικά. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις προδιαγραφές που διέρρευσαν σε αυτό το άρθρο.

Και επιβεβαίωσε επίσης τις προδιαγραφές της κάμεράς του. Θα έχει μια κύρια κάμερα 50MP Sony IMX766 που υποστηρίζει οπτική και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας, όπως και το OnePlus 10R.

Αυτός ο αισθητήρας θα παρέχει μια εξαιρετικά ευρεία όψη με 119,9° FOV. Θα έχει Μηχανή διαύγειας εικόνας (ICE) με νέες βελτιώσεις και παρέχουν σαφήνεια στη θολότητα στις εικόνες.

Μπουμπούκια OnePlus Nord CE

Μπουμπούκια OnePlus Nord CE

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσης τα Nord CE Buds, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία την 1η Αυγούστου. Εξάλλου, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τις προδιαγραφές και την τιμολόγησή της, αλλά θα αρχίσει να τις αποκαλύπτει μέρες πριν από την κυκλοφορία της και η τιμολόγησή της υπονοείται μεταξύ 2_99.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here