Το Microsoft Teams for Personal (δωρεάν) λαμβάνει οπτική ανανέωση στην επιφάνεια εργασίας και στον ιστό

0
49

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Microsoft κυκλοφόρησε μια οπτική ενημέρωση αποκλειστικά για Ομάδες σχεδιασμένη για Προσωπική (δωρεάν) χρήση για να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και να την κάνει ακόμα πιο ευχάριστη.

Ο γίγαντας του Redmond κυκλοφόρησε πρόσφατα μια άλλη οπτική ενημέρωση για την επιφάνεια εργασίας και τις εκδόσεις ιστού του Teams for Personal (δωρεάν). Αυτή η ενημέρωση διαθέτει μεγαλύτερα, πιο ελκυστικά avatar και βελτιωμένες αντιδράσεις για την ενίσχυση στενότερων συνδέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Επιπλέον, ο χώρος μεταξύ των στοιχείων έχει αυξηθεί εντός της εφαρμογής και τα χρώματα και τα υλικά για τις εκδόσεις ιστού και επιτραπέζιων υπολογιστών του Teams for Personal έχουν ενημερωθεί, με στόχο τη δημιουργία «ένα απλούστερο και πιο φιλόξενο περιβάλλον» για τους χρήστες της εφαρμογής.

Εκτός από την οπτική βελτίωση, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης Σήματα Κατόχου Κοινότητας για Ομάδες για προσωπικούς χρήστες τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε εκδόσεις ιστού. Αυτή η δυνατότητα ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο στους χρήστες κινητών τηλεφώνων της υπηρεσίας Teams for Personal.

«Αυτά τα σήματα εμφανίζονται σε αναρτήσεις και απαντήσεις από κατόχους κοινοτήτων, καθιστώντας εύκολη την αναγνώρισή τους σε όλες τις επιφάνειες της κοινότητας. Κάνοντας κλικ στο σήμα, μπορείτε να δείτε το ρόστερ πλήρους μελών», ανέφερε η εταιρεία στο α ανάρτηση ιστολογίου.

Τον Αύγουστο, η Microsoft πρόσθεσε πολλά νέες δυνατότητες για ομάδες για προσωπικούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας καρφιτσώματος και ξεκαρφιτσώματος των συνομιλιών της κοινότητας, του γρήγορου εντοπισμού κοινόχρηστων αρχείων σε μια κοινότητα χρησιμοποιώντας τη νέα καρτέλα Αρχεία, βελτίωσης της κοινής χρήσης ελέγχου στην εφαρμογή, αλλαγής προσαρμοσμένων ήχων ειδοποιήσεων (μόνο για Windows) και προσθήκης σελίδας LinkedIn σε Ομάδες για προσωπικό προφίλ του χρήστη.