Το Galaxy XCover 7 της Samsung αποκτά μια πανοπλία βαλίτσας στην πρώτη απόδοση

0
27
© nextpit

Εκτός από τα καλύτερα smartphone Android, η Samsung κατασκευάζει επίσης εξαιρετικά ανθεκτικές συσκευές μέσω της σειράς Galaxy XCover της. Στα μέσα του περασμένου έτους, κυκλοφόρησε το Galaxy XCover 6 Pro (κριτική) και δεν έχει ανανεωθεί μέχρι τώρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η νέα είσοδος στη γκάμα –ή ένα είδος διαδόχου– μπορεί να είναι προ των πυλών καθώς κοινοποιείται η υποτιθέμενη εικόνα του Galaxy XCover 7.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphone Android για αγορά κάτω από 400 $ το 2023

Σχέδιο Samsung Galaxy XCover 7 και λείπει η επωνυμία Pro

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ωστόσο, από τη συσκευή λείπει το όνομα Pro (μέσω Android Headlines), το οποίο μπορεί να υποδηλώνει ελαφρώς σίγαση εσωτερικών και εξωτερικών χαρακτηριστικών από το Galaxy XCover 6 Pro. Αυτό φαίνεται επίσης στο πίσω μέρος του Galaxy XCover 7 που έχει μία λιγότερη κύρια κάμερα, η οποία πιθανότατα θα μπορούσε να ρίξει το εξαιρετικά ευρυγώνιο 8 MP διατηρώντας παράλληλα την ίδια συσκευή λήψης 50 MP.

Αλλά από την άλλη όψη του, το Galaxy XCover 7 φέρει ένα νέο πίσω πάνελ με σχέδιο βαλίτσας σε συνδυασμό με πλαϊνά χτυπήματα, κάνοντας μια πιο σκληρή στάση σε σύγκριση με το Galaxy XCover 6 Pro. Υπάρχει ακόμα το προγραμματιζόμενο κουμπί τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά και ο διακόπτης ισχύος και έντασης στη δεξιά πλευρά.

Samsung Galaxy XCover 7

Υποτιθέμενο render του ανθεκτικού smartphone Samsung Galaxy XCover 7 με νέο σχέδιο βαλίτσας. / © Τίτλοι Android

Στο μπροστινό μέρος, είναι αξιοσημείωτο ότι το Galaxy XCover 7 χρησιμοποιεί μια γνωστή οθόνη με εγκοπές. Επιπλέον, το επάνω και το κάτω πλαίσιο φαίνονται παχιά και εμφανή όπως στο Galaxy XCover 6 Pro. Προφανώς, και οι δύο μπορεί να μοιράζονται μια οθόνη IPS LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση full-HD και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Πιθανές προδιαγραφές και ασφάλειες του Samsung Galaxy XCover 7

Πέρα από τη σχεδίαση, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται πολλά άλλα σχετικά με το Galaxy XCover 7. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η στρατιωτική πιστοποίηση MIL-STD-810H διατηρείται παράλληλα με την αντοχή στη σκόνη και το νερό IP68. Επιπλέον, η προστασία από πτώση σε σκυρόδεμα θα μπορούσε επίσης να συμπεριληφθεί ως ένα από τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου τηλεφώνου.

Δεν είναι σαφές εάν το εσωτερικό υλικό τροφοδοτείται από το ίδιο Qualcomm Snapdragon 778G SoC ή ένα νέο εσωτερικό τσιπ Exynos από τη Samsung. Ούτε υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη διαμόρφωση μνήμης της συσκευής. Όμως, καθώς η ύπαρξη του Galaxy XCover 7 έχει ήδη αποκαλυφθεί, ίσως δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να επιβεβαιώσουμε όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης της τιμής και της διαθεσιμότητάς του.

Όσον αφορά την εμφάνιση, ποια είναι η γνώμη σας για το Samsung Galaxy XCover 7; Το προτιμάτε από το τρέχον ανθεκτικό Galaxy XCover Pro 6; Μοιραστείτε μαζί μας τις απαντήσεις σας στην ενότητα σχολίων.