Πώς να ξεπεράσετε ένα μπλακάουτ ESPN

0
31

Αν σας αρέσει η ροή παιχνιδιών στο ESPN, πιθανότατα έχετε βαρεθεί την υπηρεσία που μπλοκάρει ορισμένα παιχνίδια στην περιοχή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μπλοκαρισμένα παιχνίδια στην καλωδιακή τηλεόραση χωρίς διακοπές. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλοί άνθρωποι κόβουν το καλώδιο και τώρα προτιμούν να κάνουν ροή περιεχομένου. Έτσι, αν έχετε επιλέξει τη διαδρομή ροής, σας αξίζει να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και ζωντανές εκδηλώσεις χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να ξεπεράσετε μια διακοπή ρεύματος ESPN, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να ξεπεράσετε ένα μπλακάουτ ESPN

Το ESPN είναι μια δημοφιλής τηλεοπτική υπηρεσία για τη μετάδοση παιχνιδιών και υπολογίζεται ότι έχει περισσότερους από 80 εκατομμύρια συνδρομητές μόνο στις ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης μια διαδικτυακή έκδοση ροής που μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Ενώ η τηλεοπτική έκδοση λειτουργεί χωρίς περιορισμούς, η έκδοση ροής δεν απολαμβάνει το ίδιο επίπεδο ευκολίας, επειδή ορισμένα παιχνίδια είναι αποκλεισμένα με βάση την περιοχή του χρήστη.

Για παράδειγμα, εάν ένα παιχνίδι υποτίθεται ότι μεταδίδεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε το ESPN θα αποκλείσει χρήστες εκτός αυτής της χώρας. Για να γνωρίζει την τοποθεσία σας, το ESPN χρησιμοποιεί τα cookie του προγράμματος περιήγησής σας, τις λεπτομέρειες που παρέχονται από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) και, το πιο σημαντικό, τη διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον ιστότοπο. Επομένως, εάν βρείτε έναν τρόπο να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι χωρίς να αποκλειστείτε.

Γιατί ένα VPN είναι μια εξαιρετική λύση για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας είναι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN και μεταβαίνετε σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή, ο πάροχος VPN σάς εκχωρεί τη διεύθυνση IP του συγκεκριμένου φυσικού διακομιστή. Σημειώστε ότι οι διακομιστές είναι φυσικοί υπολογιστές που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη χώρα. Επομένως, εάν ο διακομιστής βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, σας εκχωρείται μια τοπική διεύθυνση IP με έδρα τις ΗΠΑ

Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, η επισκεψιμότητά σας θα δρομολογηθεί στη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN που επιλέξατε αντί για τη δική σας. Έτσι, εάν συνδεθείτε σε ιστότοπους και εφαρμογές μέσω VPN, η διεύθυνση IP που θα εμφανίζεται θα είναι αυτή του διακομιστή VPN αντί της δικής σας. Αυτό ονομάζεται επίσης κάλυψη IP.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!
Αποκτήστε το ExpressVPN. Ασφαλής και φιλική ροή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Έτσι, ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακάμψετε ένα μπλακάουτ ESPN είναι χρησιμοποιώντας ένα VPN. Αλλά και πάλι, δεν θα σας βοηθήσουν όλα τα VPN να αντιμετωπίσετε μια διακοπή ρεύματος ESPN. Μερικά από αυτά – ειδικά τα δωρεάν – είναι ιδιόμορφα και θα στείλουν την πραγματική σας διεύθυνση IP στους διακομιστές ESPN αντί να την κρύψουν.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές στην αγορά και η κορυφαία σύστασή μας είναι ExpressVPN. Διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 3.000 διακομιστές που διανέμονται σε 94 χώρες, έτσι ώστε να έχετε εγγυημένη ασφαλή σύνδεση τουλάχιστον στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Εκτός από αυτό, έχουν μια δυνατότητα που ονομάζεται IP masking, και όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP, καθιστώντας αδύνατο για το ESPN να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία σας.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά που κάνουν ExpressVPN Η καλύτερη επιλογή για την απεμπλοκή των παιχνιδιών ESPN με γεωγραφικούς περιορισμούς περιλαμβάνει τα εξής:

  • Υποστηρίζει πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων δρομολογητών, macOS, Windows, Linux, Android και iOS.
  • Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικούς διακομιστές όσο συχνά θέλετε χωρίς κανένα όριο.
  • Ασφαλής κρυπτογράφηση δεδομένων με βάση τον αλγόριθμο AES-256, ώστε τα δεδομένα σας να προστατεύονται και να μην μπορούν να διαρρεύσουν σε διακομιστές ESPN, παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και χάκερ.
  • Μπορείτε να αποκλείσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές και ιστότοπους, ειδικά όσες προσπαθούν να παρακολουθήσουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα τοποθεσίας σας στο διαδίκτυο.
  • Έχουν τους δικούς τους διακομιστές DNS, γεγονός που κάνει τις συνδέσεις σας πιο γρήγορες και ασφαλείς.

Πώς να ξεπεράσετε ένα μπλακάουτ ESPN χρησιμοποιώντας το ExpressVPN σε υπολογιστή

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να πάτε στο Ιστότοπος ExpressVPN, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και αγοράστε μια συνδρομή. Μόλις έχετε μια ενεργή συνδρομή, σημειώστε τον κωδικό ενεργοποίησης στον πίνακα ελέγχου σας, επειδή θα τον χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στην εφαρμογή VPN. Εάν διαθέτετε τον κωδικό ενεργοποίησης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί από το ESPN χρησιμοποιώντας το ExpressVPN.

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ExpressVPN στον υπολογιστή σας.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Επίσης, εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης στον πίνακα ελέγχου σας, εάν σας ζητηθεί.
  3. Πατήστε το εικονίδιο διακόπτη για να συνδεθείτε στον διακομιστή VPN.
  4. Επιλέξτε έναν διακομιστή που βρίσκεται στην περιοχή όπου βασίζεται το παιχνίδι.
  5. Μεταβείτε στον ιστότοπο του ESPN και απολαύστε το περιεχόμενο που είχε αρχικά αποκλειστεί.

Εάν έχετε ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες και εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι που θέλετε, απλώς ανοίξτε το VPN και μεταβείτε σε άλλο διακομιστή.

Άλλες εξαιρετικές υπηρεσίες VPN που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε μια διακοπή ρεύματος ESPN περιλαμβάνουν:

  • NordVPN
  • SurfVPN
  • CyberGhost
  • Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  • IPVanish

Πώς να ξεπεράσετε ένα Blackout ESPN σε Android και iOS

Η έκδοση για φορητές συσκευές του ESPN απαιτεί να ενεργοποιήσετε το GPS πριν αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν έγκυρες μέθοδοι πλαστογράφησης των συντεταγμένων GPS σας. Ένα VPN μπορεί να κρύβει την πραγματική σας διεύθυνση IP, αλλά οι διακομιστές ESPN θα εξακολουθούν να γνωρίζουν την τοποθεσία σας επειδή λαμβάνουν συντεταγμένες από τις υπηρεσίες τοποθεσίας του τηλεφώνου σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παρακάμψω μια συσκότιση περιεχομένου ESPN+;

Η διαδικασία αντιμετώπισης μιας διακοπής λειτουργίας ESPN+ είναι παρόμοια με αυτή του ESPN. Απλώς συνδεθείτε στο ExpressVPN, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στην ιστοσελίδα του ESPN+.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να αποφύγω μια διακοπή ρεύματος ESPN;

Ναι, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που το ESPN σβήνει. Αλλά εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

1. Πολλά δωρεάν VPN δεν διαθέτουν την απαραίτητη τεχνολογία για να εμποδίσουν τους διακομιστές ESPN να εντοπίσουν ότι χρησιμοποιείτε VPN. Έτσι μπορούν εύκολα να δουν ότι χρησιμοποιείτε VPN και να σας κλειδώσουν από τους διακομιστές τους.

2. Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν κίνηση χαμηλότερου εύρους ζώνης. Το αποτέλεσμα είναι κακή ποιότητα ροής και πολλές καθυστερήσεις και buffering.

3. Τα περισσότερα VPN έχουν ημερήσιο όριο εύρους ζώνης. Αφού ξεπεράσετε αυτό το όριο, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία για το υπόλοιπο της ημέρας.

Τα επί πληρωμή VPN δεν έχουν περιορισμούς, επομένως μια συνδρομή αξίζει τα χρήματα.

Η χρήση ενός VPN επιβραδύνει τη ροή μου στο ESPN;

Είναι αλήθεια ότι ένα VPN δρομολογεί την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο στους διακομιστές τους και στη συνέχεια στους διακομιστές ESPN, οπότε θεωρητικά, αυτό θα πρέπει να επιβραδύνει την ταχύτητα διαδικτύου σας. Ωστόσο, σχεδόν όλα τα premium VPN προσφέρουν υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, επομένως δεν θα πρέπει να παρατηρήσετε καμία επίδραση στην ταχύτητα διαδικτύου σας.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο που το ESPN μαυρίζει;

Η χρήση ενός VPN για πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει μαυρίσει το ESPN είναι νόμιμη. Ως έχει, κανείς δεν έχει διωχθεί ποτέ για χρήση VPN για πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτή η πρακτική είναι αντίθετη με τους όρους χρήσης. Οι εταιρείες ESPN και καλωδιακής τηλεόρασης έχουν το δικαίωμα να μπλοκάρουν λογαριασμούς που χρησιμοποιούν VPN για πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, ακόμη κι αν εξακολουθούν να έχουν ενεργή συνδρομή.

Απολαύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς κανέναν περιορισμό

Όπως μπορείτε να δείτε, η πρόσβαση στις συνδέσεις ESPN δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα εφόσον έχετε συνδρομή VPN. Απλώς πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή από ένα από τα κορυφαία VPN, να συνδεθείτε στον διακομιστή VPN και να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ESPN. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς να αντιμετωπίζετε γεωγραφικούς περιορισμούς. Δυστυχώς, η ίδια διαδικασία δεν λειτουργεί με φορητές συσκευές. Η εφαρμογή για φορητές συσκευές ESPN απαιτεί πρόσβαση στην τοποθεσία σας GPS, την οποία τα VPN συνήθως δεν μπορούν να καλύψουν.

Γνωρίζετε άλλες μεθόδους αντιμετώπισης μιας διακοπής λειτουργίας ESPN; Έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που δείξαμε παραπάνω; Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.