Οι 5 πιο πολλά υποσχόμενες διανομές Linux για το 2019

0
79
Οι 5 πιο πολλά υποσχόμενες διανομές Linux για το 2017
Οι 5 πιο πολλά υποσχόμενες διανομές Linux για το 2017

Όλοι γνωρίζουμε ότι αν υπάρχουν λειτουργικά συστήματα που θεωρούνται ασφαλή τότε το Linux είναι ένα από αυτά. Ως εκ τούτου, σήμερα δημιουργήσαμε μια λίστα στην οποία αναφέραμε όλες τις διανομές Linux για να προσβλέπουμε το 2017.

Οι 5 πιο πολλά υποσχόμενες διανομές Linux για το 2019

Το 2016 δεν ήταν πολύ δυνατό όσον αφορά τα νέα από τον κόσμο του GNU / Linux, ειδικά στο τμήμα του Desktop. Είναι αλήθεια ότι η Microsoft ποντάρει περισσότερο σε αυτό το σύστημα και ποιος ξέρει αν ο κόσμος του Διαδικτύου των πραγμάτων δεν θα βοηθήσει στη διάδοση του Linux.

Με εμάς το 2017, ποιες διανομές Linux μπορούν να κάνουν τη διαφορά;

Τα Windows 10 επανέφεραν την εμπιστοσύνη των προϊόντων της Microsoft και σίγουρα επανέκτησαν ορισμένους χρήστες που από τότε είχαν αλλάξει σε GNU / Linux. Το Linux Mint, το Debian και το Ubuntu συνεχίζουν να είναι οι πιο δημοφιλείς διανομές για Desktop, αλλά άλλες διανομές μπορεί να κάνουν τη διαφορά ήδη το 2017.

Antergos – Ένα κομψό, ισχυρό και απλό στη χρήση Arch Linux

Το Antergos είναι μια διανομή Linux, η οποία βασίζεται στο Arch Linux. Παλαιότερα γνωστή ως Cinnarch (καθώς συνδύαζε το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας Cinnamon και τη βάση του Arch), αυτή είναι μια σύγχρονη διανομή που προσφέρει πλέον περιβάλλον εργασίας πολλαπλών γραφικών (GNOME 3 (προεπιλογή)), Cinnamon, Razor-qt Xfce.

Solus – Μια διανομή πιο γρήγορη από το Ubuntu και το Mint;

Το Solus είναι μια σύγχρονη διανομή GNU / Linux για αρχάριους σε αυτόν τον κόσμο, η οποία προσφέρει καλή υποστήριξη για σύγχρονες τεχνολογίες.

Αυτή η διανομή φέρνει το γραφικό περιβάλλον του Budgie, πολλές βελτιστοποιήσεις στο ενσωματωμένο λογισμικό και επίσης βελτιώσεις στη γενικότητα του συστήματος, που επιτρέπει την καλή εμπειρία στα παιχνίδια.

Ubuntu Budgie

Το Ubuntu Budgie (πρώην Budgie Remix ) είναι άλλες διανομές που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στην πράξη, πρόκειται για ένα Ubuntu αλλά με γραφικό περιβάλλον Budgie, το οποίο εμφανίστηκε αρχικά με τη διανομή Solus.

Το Budgie έχει ένα καθαρό γραφικό περιβάλλον και λειτουργεί πολύ ομαλά. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για δημοφιλή έργα σε αυτόν τον τομέα.

Fedora 26

Το Fedora είναι μια διανομή που χρηματοδοτείται από την RedHat και ξεχωρίζει για τη συμπερίληψη χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που δεν είναι κοινές σε άλλες διανομές. Το Fedora είναι μια γρήγορη, σταθερή και ισχυρή διανομή για καθημερινή χρήση, κατασκευασμένη από μια παγκόσμια κοινότητα.

Το Fedora 26 έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2017 (αν δεν αποτύχει τίποτα) και σίγουρα θα έρθει με τον πιο εκλεπτυσμένο διακομιστή γραφικών Wayland.

KDE Νέον

Το KDE Neon είναι μια διανομή που δεν μας πλησίασε ποτέ, αλλά υπόσχεται πολλά. Αυτή η διανομή συνοδεύεται από το γραφικό περιβάλλον KDE Plasma και είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: “User Edition”, “LTS user edition” και “”Developer Edition”.

Το έτος 2017 θα μπορούσε να φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στον κόσμο του Linux ή θα μπορούσε να είναι απλώς άλλος ένας χρόνος. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα έργα σε αυτό το επίπεδο, με πολύ ενεργές κοινότητες, αλλά το Linux συνεχίζει να αντιπροσωπεύει μόνο το 2% στην αγορά λειτουργικών συστημάτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here