Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Καλοκαιρινή έκδοση για ζεστές μέρες

0
152
Κορυφαίες 5 εφαρμογές DE
© NextPit

Φυσικά, η ζέστη του καλοκαιριού δεν μας εμποδίζει να αναζητήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές της εβδομάδας για εσάς! Επομένως, εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο σε smartphone με iOS ή Android, μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας τις εφαρμογές. Σύμφωνα με το υψηλό καλοκαίρι στις περιοχές μας στη Γερμανία, τη Γαλλία και τις Η.Π.Α., επιλέξαμε καλοκαιρινές εφαρμογές—ή τουλάχιστον παραμορφώσαμε την περιγραφή για να ταιριάζει στο θέμα!

Στις περισσότερες περιοχές όπου διαβάζεται το NextPit, οι θερμοκρασίες ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τους 30 βαθμούς. Έτσι, ακόμη και αυτό το ζεστό Σάββατο, δημοσιεύουμε τις 5 Εφαρμογές της Εβδομάδας—και υπάρχουν δύο συμπεράσματα που πρέπει να εξαχθούν από αυτό. Είτε διαβάζετε αυτό το άρθρο δίπλα στην πισίνα είτε στον καυτό ήλιο. Ή κρύβεστε από τη ζέστη σε ένα δροσερό υπόγειο.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Gaming 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Φυσικά, η ζέστη έχει επίσης αντίκτυπο στην επιλογή μας—αναζητήσαμε εφαρμογές που θα σας αποσπάσουν λίγο την προσοχή ή θα σας βοηθήσουν το καλοκαίρι. Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε τη συμβουλή μου σχετικά με την κατασκευή του δικού σας βελτιωτικού κλιματιστικού, εάν χρειάζεστε λίγη απόσπαση της προσοχής. Όπως πάντα, φροντίσαμε οι εφαρμογές μας να μην είναι παγίδες κόστους!

Yescapa—το AirBnB για κατασκηνωτές

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με αυτόν τον καιρό; Οδηγήστε μακριά και κάντε διακοπές! Για αυτό, διάλεξα το Yescapa για εσάς, το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο ένας κλώνος AirBnB για τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Έτσι νοικιάζετε οχήματα, στα οποία μπορείτε να κοιμηθείτε, από ιδιώτες, ενώ δεν τα χρειάζονται οι ίδιοι. Περιλαμβάνονται ιδιώτες και επαγγελματικές ενοικιάσεις.

Η εφαρμογή είναι σαφώς δομημένη, βασίζεται στην τοποθεσία σας και δείχνει το συνολικό κόστος για την περίοδο ενοικίασης. Αντίθετα, εάν έχετε αυτοκινούμενο για να νοικιάσετε μόνοι σας, μπορείτε να το κάνετε και μέσω της εφαρμογής. Για τις κοινότητές μας, κοίταξα πολλές τοποθεσίες—υπάρχει μια μεγάλη επιλογή στην Ευρώπη. Αντίθετα, στις ΗΠΑ η επιλογή είναι ακόμα πολύ περιορισμένη, αλλά ποιος ξέρει—θα μπορείτε να το αλλάξετε μόνοι σας εάν έχετε αυτοκινούμενο.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφημίσεις: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: όχι / Λογαριασμός: δεν απαιτείται
Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής "Yescapa".

Μπορείτε να νοικιάσετε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα μέσω της Yescapa. / © NextPit

Cocktail Flow—έτσι πίνετε αρκετά 🥸

Όταν ο καιρός είναι ζεστός, πρέπει να πίνετε πολύ — σας το μαθαίνουν στο σχολείο! Εφόσον αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα νερό, έχω επιλέξει για εσάς την πιο δημοφιλή εφαρμογή κοκτέιλ στο AppStore. Το Cocktail Flow περιλαμβάνει περισσότερα κοκτέιλ από όσα θα μπορούσε να πιει ένα bachelor party στο Βερολίνο και, φυσικά, περιέχει επίσης πολλά μη αλκοολούχα ποτά.

Μετά από μια ενημέρωση σχεδιασμού, η εφαρμογή φαίνεται πραγματικά φανταστική και μπορείτε ακόμη και να καθορίσετε ποια συστατικά έχετε ακόμα στο σπίτι. Στη συνέχεια, η εφαρμογή σάς δείχνει ποια κοκτέιλ μπορούν να αναμειχθούν από αυτά. Φυσικά, μια ακόμη σημείωση: Αν αποφασίσετε να πάτε με τα αλκοολούχα κοκτέιλ, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη ζέστη. Μείνετε υπεύθυνοι και πείτε μου το αγαπημένο σας κοκτέιλ στα σχόλια!

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: όχι / Λογαριασμός: προαιρετικός
Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Cocktail Flow.

Το Cocktail Flow περιλαμβάνει και μη αλκοολούχα κοκτέιλ – συμβουλή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! / © NextPit

Γίνε τα Μάτια μου—βοηθήστε άλλους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα η ζέστη τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε, είμαι σχετικά νέος, δεν έχω σωματικές αναπηρίες και έχω πρόσβαση σε ψύξη ή σκιά ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, δεν αισθάνονται όλοι έτσι και μπορείτε να βοηθήσετε μια συγκεκριμένη ομάδα με αυτήν την εφαρμογή.

Επειδή το Be My Eyes είναι ένα δίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άτομα με προβλήματα όρασης για να λάβουν βοήθεια σε πολλές περιπτώσεις. Με λίγα μόνο αγγίγματα, ένας τυφλός μπορεί να σας καλέσει για να σας κάνει ερωτήσεις μέσω της κάμερας του κινητού τηλεφώνου. Ως παράδειγμα αναφέρεται ένα ληγμένο γάλα, του οποίου η καλύτερη ημερομηνία θα μπορούσατε να διαβάσετε μέσω της κάμερας.

Σε ζεστό καιρό, πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε άτομα με προβλήματα όρασης στο κοινό γίνονται πρόβλημα. Τελικά, ποιος θέλει να ψαχουλέψει πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες με αυτόν τον καιρό ή να βρεθεί ξαφνικά χαμένος σε ένα τετράγωνο χωρίς σκιά; Με το Be My Eyes μπορείτε να βοηθήσετε λίγο εδώ.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: όχι / Λογαριασμός: ναι
Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής "Be My Eyes".

Με το Be My Eyes μπορείτε να βοηθήσετε άτομα που δεν βλέπουν καλά ή καθόλου. / © NextPit

Komoot — Πεζοπορία με στόχο

Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για υπαίθριες δραστηριότητες, σίγουρα γνωρίζετε ήδη το Komoot. Προσωπικά, μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον κατάλογο διαδρομών του Komoot μέσω του προγράμματος περιήγησής μου και στη συνέχεια να κατεβάζω τις διαδρομές ως PDF στο τηλέφωνό μου. Ωστόσο, η εφαρμογή Komoot σε συνδυασμό με μια συνδρομή προσφέρει πραγματικά πολλά πλεονεκτήματα που σας βοηθούν κατά την πεζοπορία.

Βασικά, το Komoot είναι μια εφαρμογή πεζοπορίας με κοινότητα για διαδρομές πεζοπορίας, μονοπάτια ποδηλασίας βουνού και άλλες υπαίθριες διαδρομές. Στο Βερολίνο —για παράδειγμα— μπόρεσα να ανακαλύψω συναρπαστικές διαδρομές από άλλους Βερολινέζους, οι οποίες με οδηγούν σε περασμένα αξιοθέατα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρώτη διαδρομή πεζοπορίας είναι δωρεάν, η οποία σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε μόνο μία περιοχή, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε 3,99 $ το καθένα για να ξεκλειδώσετε επιπλέον περιοχές. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε “περιοχές δέσμης” για 8,99 $. Αν όμως έχετε ήδη ψάξει στο σούπερ μάρκετ για ταξιδιωτικούς οδηγούς, το κόστος θα είναι κάπως ανάλογο. Εάν κάνετε πεζοπορία τακτικά, το Komoot είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πεζοπορίας στην αγορά.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: ναι / Λογαριασμός: ναι
Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής "Komoot".

Το Komoot είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για πεζοπορία! / © NextPit

Παραπάνω παιδιά

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ένα παιχνίδι για κινητά: Stumble Guys είναι διαθέσιμο για Android και iOS—και είναι ένας αρκετά άμεσος κλώνος των δημοφιλών Fall Guys. Εδώ πρέπει να τρέξεις μέσα από ένα παρκούρ με πολλούς άλλους παίκτες και μπορείς μόνο να πηδήξεις, να πετάξεις μπροστά και να αλλάξεις κατεύθυνση. Το gameplay είναι πολύ απλό, αλλά η όλη ιδέα είναι πολύ εθιστική.

Κατάφερα να είμαι ο πρώτος παίκτης που πέρασε ένα από τα 15 περίπου επίπεδα στη δεύτερη προσπάθεια μου. Μετά από αυτό, μόνο 16 παίκτες πέρασαν στον επόμενο, αραιώνοντας ακόμη περισσότερο το πεδίο των παικτών. Όποιος μείνει στο τέλος είναι ο νικητής και μέχρι τότε πρέπει να επιβιώσετε από πολλές άσχημες παγίδες. Πραγματικά διασκεδαστικό και παίξιμο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε σχέδια και κοστούμια μέσω αγορών εντός εφαρμογής.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: ναι / Λογαριασμός: όχι
Στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή παραπάτημα παιδιά

Το Stumble Guys είναι ένας κλώνος του δημοφιλούς παιχνιδιού Fall Guys. / © NextPit

Καλή επιλογή ή απλά σκουπίδια στα μάτια σας; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here