5 καλύτερες μη κινεζικές εφαρμογές VPN για Android το 2021

0
140
5 καλύτερες μη κινεζικές εφαρμογές VPN για Android το 2021
5 καλύτερες μη κινεζικές εφαρμογές VPN για Android το 2021

Όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια, δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τις κινεζικές εφαρμογές. Πρόσφατα, η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε 59 δημοφιλείς κινεζικές εφαρμογές για λόγους ασφαλείας. Τώρα που η Ινδία μποϊκοτάρει τις κινεζικές εφαρμογές και την τεχνολογία, ήρθε η ώρα να μποϊκοτάρουμε και τις εφαρμογές VPN.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εφαρμογή VPN για Android που δεν έχει σύνδεση στα κινέζικα, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Λίστα με 5 μη κινεζικές εφαρμογές VPN για Android

Αυτές είναι οι δημοφιλείς εφαρμογές VPN για Android που είναι γνωστές για την ασφάλεια και το απόρρητο. Επίσης, αυτά τα VPN προσφέρουν ορισμένες επιπλέον λειτουργίες απορρήτου όπως το Kill Switch. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες μη κινεζικές εφαρμογές VPN για Android.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Λοιπόν, το ExpressVPN είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους πελάτες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Το καλό είναι ότι το ExpressVPN έχει πάνω από 3000+ διακομιστές VPN που είναι κατανεμημένοι σε 94 χώρες. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις μορφές σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των WiFi, LTE, 3G, 2G κ.λπ. Έτσι, το ExpressVPN είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

2. NordVPN

NordVPN

Είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών VPN στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να εξετάσετε. Το NordVPN δεν έχει καμία σχέση με τους Κινέζους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε σύγκριση με το ExpressVPN, το NordVPN προσφέρει περισσότερους διακομιστές. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή VPN για Android σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε περισσότερους από 5300+ διακομιστές VPN παγκοσμίως. Ωστόσο, είναι μια premium εφαρμογή VPN και δεν προσφέρει δωρεάν λογαριασμό.

3. HotspotShield

Hotspot Shield

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή VPN για Android που δεν έχει σύνδεση με τους Κινέζους, τότε το HotspotShield μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ο δωρεάν λογαριασμός του HotspotShield σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με μόνο 100 διακομιστές. Ωστόσο, οι διακομιστές ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HotspotShield Premium δωρεάν με τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

4. Encrypt.me

Encrypt.me

Αν και δεν είναι διάσημο, το Encrypt.me εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή VPN για χρήση στο Android. Η εφαρμογή VPN για Android σάς κρατά ασφαλή στο δημόσιο WiFi χωρίς ταλαιπωρία ή φασαρία. Είναι μια premium εφαρμογή VPN, αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις premium λειτουργίες δωρεάν. Η εφαρμογή VPN δεν αποθηκεύει τη δραστηριότητα περιήγησής σας και τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

5. Betternet

Betternet

Λοιπόν, το Betternet είναι μια αρκετά καλή εφαρμογή VPN που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Η εφαρμογή VPN για Android προσφέρει σχεδόν όλα τα βασικά εργαλεία. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή και την τοποθεσία με τον δωρεάν λογαριασμό. Οι διακομιστές VPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι και σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης.

Έτσι, αυτές είναι οι 5 καλύτερες μη κινεζικές εφαρμογές VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone σας Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές VPN, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here