5 καλύτερες επεκτάσεις και εφαρμογές Netflix για βελτίωση της εμπειρίας προβολής

0
120
5 καλύτερες επεκτάσεις και εφαρμογές Netflix για βελτίωση της εμπειρίας προβολής

Το Netflix είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ροής βίντεο με πολλά αποκλειστικά βίντεο και χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε λήψη του περιεχομένου βίντεο στο Netflix και να το παρακολουθήσετε όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Αν και το Netflix είναι η καλύτερη υπηρεσία ροής, δεν είναι τέλεια. Για παράδειγμα, δεν σας αφήνει να παρακολουθείτε ταινίες με φίλους, δεν έχει ακτίνες Χ όπως το Prime βίντεο κ.λπ. Το Netflix μπορεί να τα πάει καλύτερα βελτιώνοντας αυτά τα πεδία.

Ευτυχώς, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές εφαρμογές και επεκτάσεις για να δώσετε στον λογαριασμό σας στο Netflix κάποια υπερδύναμη. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές και επεκτάσεις διαθέσιμες στον ιστό που λειτουργούν με το Netflix και βελτιώνουν την εμπειρία προβολής σας.

Λίστα με τις 5 καλύτερες επεκτάσεις και εφαρμογές Netflix για βελτίωση της εμπειρίας προβολής

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις και εφαρμογές Netflix για καλύτερη εμπειρία προβολής. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1) FlixRemote

FlixRemote

Λοιπόν, το FlixRemote είναι βασικά μια επέκταση Google Chrome που σας επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις ροές Netflix από το τηλέφωνό σας. Ναι, το διάβασες σωστά; Το FlixRemote σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας.

Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το FlixRemote σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας, να δημιουργήσετε έναν κωδικό QR και να τον σαρώσετε με την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Αυτό θα συνδέσει το πρόγραμμα περιήγησης Chrome του υπολογιστή σας με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο τηλέφωνό σας. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο του προγράμματος περιήγησης ιστού FlixRemote στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε τη ροή του Netflix στην επιφάνεια εργασίας.

2) Netflix Navigator

Netflix Navigator

Αν και δεν είναι διάσημο, το Netflix Navigator είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης του Netflix. Το Netflix Navigator για Chrome σάς επιτρέπει να περιηγείστε εύκολα σε απεριόριστες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες Netflix με τα πλήκτρα βέλους του πληκτρολογίου σας.

Έτσι, αν πιστεύετε ότι η πλοήγηση του Netflix θα μπορούσε να ήταν πιο απλή, τότε το Netflix Navigator είναι η επέκταση που έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Netflix Navigator είναι ότι αναπαράγει αυτόματα το βίντεο προεπισκόπησης Netflix όταν κολλάτε με οποιονδήποτε τίτλο βίντεο για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Εάν θέλετε να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για το επιλεγμένο βίντεο Netflix, πρέπει απλώς να πατήσετε το πλήκτρο Enter. Συνολικά, το Netflix Navigator είναι μια εξαιρετική επέκταση του Google Chrome για τους χρήστες του Chrome.

3) Πάρτι Netflix

Πάρτι Netflix

Το Netflix Party, που ονομάζεται επίσης Teleparty, είναι μια επέκταση του Chrome για παρακολούθηση τηλεόρασης από απόσταση με φίλους. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση προγράμματος περιήγησης, εγκαταστήστε την στο Chrome σας και παίξτε ένα βίντεο Netflix.

Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την επέκταση του Netflix Party Chrome και δημιουργήστε μια νέα ομάδα που ονομάζεται “Netflix Party”. Αφού δημιουργήσετε μια ομάδα, μπορείτε πλέον να μοιραστείτε τον σύνδεσμο της ομάδας με τους φίλους σας.

Οι φίλοι σας πρέπει να εγκαταστήσουν την επέκταση Netflix Party και να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που έχετε μοιραστεί. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί το βίντεο του Netflix. Ωστόσο, σημειώστε ότι και τα δύο μέρη θα πρέπει να έχουν ενεργό λογαριασμό Netflix με συνδρομή για να παρακολουθούν τα βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

4) καναπέδες

καναπέδες

Το Couchers μοιάζει περισσότερο με ένα Tinder για τους χρήστες του Netflix. Με τα Couchers, μπορείτε να βρείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που άρεσαν στους φίλους ή στον σύντροφό σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τα Couchers, πρέπει να εγκαταστήσετε και να εγγραφείτε στην εφαρμογή και να επιλέξετε την περιοχή Netflix. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν σε αυτήν. Μόλις δημιουργηθεί, τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα βλέπατε μια διεπαφή παρόμοια με το Tinder, επιτρέποντας και στους δύο να σας αρέσουν και να μην αρέσουν οι τίτλοι των βίντεο.

Αν σε όλους τους φίλους σας στην ομάδα αρέσει ο ίδιος τίτλος βίντεο, είναι ένα ταίριασμα και ο τίτλος προστίθεται αυτόματα στη λίστα παρακολούθησης. Έτσι, το Couchers είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε νέο περιεχόμενο βίντεο για παρακολούθηση στο Netflix.

5) Netflix Extended

Netflix Extended

Το Netflix Extended είναι μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς επεκτάσεις Chrome που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης του Netflix. Η επέκταση προσθέτει βασικά μια σειρά από λειτουργίες στο media player του Netflix.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο και ποντίκι για πλοήγηση. μπορείτε να παραλείψετε την εισαγωγή ή να ανακεφαλαιώσετε αυτόματα, μπορείτε να αποφύγετε τα spoiler θολώνοντας την περιγραφή της ταινίας/της σειράς και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την επέκταση Netflix Extended ώστε να εμφανίζει αξιολογήσεις από το IMDB και άλλες υπηρεσίες αξιολόγησης.

Αν και το Netflix προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής βίντεο, αυτές οι εφαρμογές και οι επεκτάσεις κάνουν το Netflix ακόμα καλύτερο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές και επεκτάσεις, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here