5 καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για οθόνη εγγραφής το 2022

0
118
5 καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για οθόνη εγγραφής το 2022

Το Chrome είναι επί του παρόντος το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Το Chrome προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες σε σύγκριση με άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome υποστηρίζει επεκτάσεις που προσθέτουν πολλές περισσότερες λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε επεκτάσεις Chrome για λήψη στιγμιότυπων οθόνης, αναγνώριση γραμματοσειρών και πολλά άλλα.

Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για την εγγραφή οθονών. Εάν είστε blogger ή σχεδιαστής ιστού, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις επεκτάσεις του Chrome για την εγγραφή της οθόνης σας.

Λίστα με τις 5 καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για οθόνη εγγραφής

Η εγγραφή οθόνης με αυτές τις δωρεάν επεκτάσεις Chrome είναι αρκετά απλή. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα παραθέσει μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για εγγραφή οθονών. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες επεκτάσεις εγγραφής οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

1. Screencastify

Screencastify

Το Screencastify είναι μια απλή επέκταση του Google Chrome για λήψη, επεξεργασία και κοινή χρήση βίντεο σε δευτερόλεπτα. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την επέκταση εγγραφής οθόνης Chrome και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Με το Screencastify, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε την καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας, την επιφάνεια εργασίας ή/και την κάμερα web. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να αφηγηθείτε τις ηχογραφήσεις σας με ήχο μικροφώνου, να ενσωματώσετε τη ροή της κάμερας web στην εγγραφή και πολλά άλλα.

Σας προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες επεξεργασίας κλιπ, όπως περικοπή της εγγραφής, συγχώνευση κλιπ μεταξύ τους και πολλά άλλα.

2. Βίντεο Hippo

Βίντεο Hippo

Το Hippo Video είναι μια επέκταση Chrome all-in-one για όλες τις ανάγκες βίντεο. Με το Hippo Video, μπορείτε να εγγράψετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα βίντεό σας με το κοινό.

Μπορείτε εύκολα να εγγράψετε βίντεο, να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε σε πολλές πλατφόρμες. Το καλό με το Hippo Video είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε την ανάλυση του βίντεο πριν ξεκινήσετε την εγγραφή οθόνης. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ανάλυση 360p και 1080p.

Επίσης, η επέκταση Chrome σάς προσφέρει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε το βίντεο πριν την εγγραφή. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση βίντεο, την αναλογία διαστάσεων, το μέγεθος της κάμερας web, να προσθέσετε εργαλεία σήμανσης κ.λπ.

3. Αργαλειός

Αργαλειός

Το Loom είναι παρόμοιο με την επέκταση Screencastify που παραθέσαμε παραπάνω. Το θετικό του Loom είναι ότι δεν περιορίζει τον αριθμό ή τη διάρκεια των βίντεο.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να τραβήξετε όσα βίντεο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια. Η επέκταση Chrome σάς επιτρέπει να εγγράφετε την οθόνη, την κάμερα, το μικρόφωνο και τον εσωτερικό ήχο σας.

Επιπλέον, μπορεί να αποθηκεύσει τα εγγεγραμμένα βίντεο απευθείας στις πλατφόρμες cloud όπως το Google Drive, το OneDrive κ.λπ.

4. Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης

Καταπληκτικό στιγμιότυπο οθόνης

Αν και είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης, μπορεί επίσης να εγγράψει οθόνες. Η επέκταση Awesome Screenshot σάς επιτρέπει να εγγράφετε μόνο την επιφάνεια εργασίας, την τρέχουσα καρτέλα ή την κάμερα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε τη φωνή σας στις ηχογραφήσεις μέσω του μικροφώνου.

Κατά την εγγραφή της οθόνης, έχετε επίσης πρόσβαση στο εργαλείο σχολιασμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Annotation για να προσθέσετε σχολιασμούς στην οθόνη κατά τη διάρκεια ή μετά την εγγραφή.

Μετά την εγγραφή της οθόνης, το Awesome Screenshot σάς προσφέρει πολλές επιλογές αποθήκευσης. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε την εγγραφή σε τοπικό δίσκο ή υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

5. Φωτοστέφανος

Φωτοστέφανος

Το Nimbus είναι ταυτόχρονα ένα στιγμιότυπο οθόνης και μια επέκταση εγγραφής οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Μάντεψε? Το Nimbus μπορεί να εγγράψει βίντεο με ή χωρίς κάμερα web. Διαθέτει επίσης μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο από άλλο ενεργό πρόγραμμα.

Με την έκδοση premium, λαμβάνετε ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, όπως υδατογράφηση βίντεο, προσαρμογή του ρυθμού και της ανάλυσης καρέ, εργαλεία σχολιασμού και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις του Google Chrome για να καταγράψετε την καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας. Σχεδόν όλες οι επεκτάσεις στη λίστα είναι διαθέσιμες δωρεάν. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες επεκτάσεις, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here