3 σπουδαίοι ρόλοι σε Python και Blockchain για να σας ετοιμάσουν το Web3

0
54
adobe stock blockchain
© Maksym Yemelyanov/Adobe Stock

Στο παρελθόν το blockchain και το crypto χρησιμοποιούνταν εναλλακτικά για να σημαίνουν το ίδιο πράγμα – ένα νέο είδος ψηφιακού νομίσματος, επαληθευμένο και συντηρημένο από ένα αποκεντρωμένο σύστημα.

Αλλά καθώς το Web3 οδεύει προς το να γίνει το μέλλον του Διαδικτύου και οι διάφορες δυνατότητες του blockchain τροφοδοτούν αυτή τη μετάβαση, οι προγραμματιστές και οι μηχανικοί λαμβάνουν υπόψη τους και στρέφονται ανάλογα στους ρόλους στον τομέα.

Ωστόσο, η ασφάλεια της εργασίας δεν είναι ο μόνος παράγοντας που στηρίζει αυτή τη στροφή, και για πολλούς εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας, τα νέα σύνορα του Web3 προσφέρει το είδος της αυτονομίας σταδιοδρομίας που δεν μπορούν να προσφέρουν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

«Το Web3 αντιπροσωπεύει ένα νέο παράδειγμα για το Διαδίκτυο—ένα που είναι αποκεντρωμένο, διαφανές και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναλαμβάνουν τον έλεγχο των δικών τους δεδομένων και ψηφιακών στοιχείων. Αυτό επιτρέπει πιο δίκαια και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα μέσω αποκεντρωμένων αυτόνομων οργανισμών (DAOs), που δίνουν στους χρήστες και τους προγραμματιστές λόγο για τον τρόπο λειτουργίας ενός έργου», προτείνει ο Lukas Schor, συνιδρυτής και επικεφαλής οικοσυστημάτων στην πλατφόρμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Ασφαλής.

Προτείνει επίσης ότι οι πλατφόρμες Web3 είναι εξαιρετικά ελκυστικές για τους προγραμματιστές, καθώς υπερασπίζονται την ανάπτυξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα και τη συνεργασία πέρα ​​από τα σύνορα της εταιρείας, η οποία εκδημοκρατίζει ταυτόχρονα τις πληροφορίες και δημιουργεί πιο ασφαλείς και προσβάσιμες πλατφόρμες.

Προκλήσεις μπροστά

Ενώ το Web3 προσφέρει μια πληθώρα προοπτικών για εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας που είναι καλά γνώστες του blockchain, των NFT, των κρυπτονομισμάτων και της Python (ευρέως θεωρείται η καλύτερη γλώσσα προγραμματισμού για τον προγραμματισμό blockchain), ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην επιτυχία και τη μάζα του Web3 Η υιοθεσία είναι πόσο απρόσιτη είναι για όσους δεν έχουν ένα υπόβαθρο στην τεχνολογία.

Τούτου λεχθέντος, ο Schor ελπίζει ότι καθώς οι έξυπνοι λογαριασμοί και οι καινοτομίες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και το UX μπαίνουν στο παιχνίδι, το χάσμα θα περιοριστεί.

«Σίγουρα έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας», εξηγεί αναλυτικά. «Πιστεύω ότι καθώς περισσότεροι προγραμματιστές και εταιρείες αρχίζουν να χτίζουν πάνω στην υπάρχουσα υποδομή και όσο περισσότεροι χρήστες συνειδητοποιούν τα οφέλη των αποκεντρωμένων τεχνολογιών, θα δούμε μια σταδιακή στροφή προς ένα Διαδίκτυο που βασίζεται περισσότερο στο Web3».

Θέλετε να εφαρμόσετε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία σας σε μια καριέρα στο blockchain; ο NextPit Job Board έχει χιλιάδες ρόλους σε εταιρείες που ανοίγουν το δρόμο για το μέλλον, όπως οι τρεις παρακάτω.

Staff QA Engineer, Infineon Technologies, Austin

Η Infineon Technologies ζητά α Μηχανικός ποιότητας με εμπειρία ημιαγωγών, καθώς και εμπειρία σε SPC, μεθόδους που ασχολούνται με ασυμβίβαστο υλικό (MRB) και διαχείριση αλλαγών διεργασιών. Θα δημιουργήσετε, θα διατηρήσετε και θα βελτιώσετε μετρήσεις εξαιρετικής ποιότητας (οδήγηση σε μηδενικά ελαττώματα), καθώς και θα αναγνωρίζετε και θα παρακολουθείτε τα παράπονα πελατών (αποτυχίες IQA, επιστροφές πεδίου, αιτήματα RMA, αιτήματα FA, κ.λπ.). Θα χρειαστείτε πτυχίο στη μηχανική, τη χημεία ή τη φυσική με σχετική εργασιακή εμπειρία τριών έως πέντε ετών σε περιβάλλον κατασκευής γκοφρετών, πλούσιες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Δείτε την πλήρη περιγραφή της θέσης εδώ.

Frontend Engineer, Jobbio, Full Remote

Ένα πλήρως απομακρυσμένο Μηχανικός Frontend Ο ρόλος προσφέρεται στο Jobbio. Θα είστε προγραμματιστής JavaScript, ικανός στο React.js και θα εργαστείτε για την ανάπτυξη και την υλοποίηση στοιχείων διεπαφής χρήστη. Θα είστε επίσης υπεύθυνοι για τη δημιουργία προφίλ και τη βελτίωση της απόδοσης του front-end και την τεκμηρίωση της βάσης κωδικών του front-end. Απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ως προγραμματιστής React.js και θα έχετε επίσης σε βάθος γνώση JavaScript, CSS, HTML και γλωσσών διεπαφής. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Senior Director, Engineering (Trading Systems), Ripple, Μαϊάμι

Η εταιρεία κρυπτογράφησης Ripple προσλαμβάνει έναν Ανώτερος διευθυντής στη μηχανική για να ηγηθεί των ομάδων που είναι επιφορτισμένες με τον καθορισμό και την παροχή βέλτιστης ρευστότητας για κάθε πελάτη στον κόσμο με οικονομικά αποδοτικό, ισχυρό και επεκτάσιμο τρόπο. Σε αυτόν τον ρόλο θα σας ζητηθεί να καθοδηγήσετε, να ηγηθείτε και να αναπτύξετε την ομάδα εφαρμοσμένων επιστημόνων, μηχανικών και τεχνικών διαχειριστών προγραμμάτων που χτίζουν τις πλατφόρμες ρευστότητας και συναλλαγών που τροφοδοτούν τις πληρωμές και τα προϊόντα κρυπτογράφησης της Ripple. Από την πρόβλεψη της προσφοράς και της ζήτησης, στη βελτιστοποίηση της δρομολόγησης σε παραδοσιακά και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και χώρους, στην παροχή δυνατότητας ανακάλυψης τιμών για τη μακριά ουρά των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης και των διακριτικών, στη δημιουργία μιας παγκόσμιας διανομής, υψηλής απόδοσης πλατφόρμας συναλλαγών—η ομάδα χρησιμοποιεί ML αιχμής και τεχνικές μηχανικής για την δραματική απλοποίηση της πρόσβασης στη ρευστότητα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ευκαιρία εδώ.

Επιταχύνετε την καριέρα σας στην τεχνολογία σήμερα μέσω του NextPit Job Board. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Aoibhinn Mc Bride.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here