10 καλύτερες υπηρεσίες VPN με τη λειτουργία Kill Switch το 2022

0
152
10 καλύτερες υπηρεσίες VPN με τη λειτουργία Kill Switch το 2022

Τα VPN είναι απαραίτητα αυτές τις μέρες, ειδικά αν ενδιαφέρεστε για το απόρρητό σας. Είχε πλέον γίνει ένα από τα βασικά εργαλεία ασφάλειας για την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με το VPN, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε αποκλεισμένους ιστότοπους, να αποκρύψετε διευθύνσεις IP κ.λπ. Κρυπτογραφεί επίσης την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο για βελτιωμένη ασφάλεια.

Παρά τα χαρακτηριστικά τους, τα VPN δεν ήταν χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Οι χρήστες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως πτώση σύνδεσης, αστάθεια κ.λπ., τακτικά. Για την αντιμετώπιση τέτοιων απροσδόκητων πτώσεων σύνδεσης, η υπηρεσία VPN παρέχει μια λειτουργία γνωστή ως “Kill Switch”

Τι είναι το Kill Switch;

Το Kill Switch είναι μια δυνατότητα που ενεργοποιείται κάθε φορά που η σύνδεσή σας VPN πέφτει ή γίνεται ασταθής. Η δυνατότητα προστίθεται για να μειώσει την πιθανότητα διαρροής δεδομένων από ευαίσθητα προγράμματα. Έτσι, κατά την επιλογή ενός VPN, οι χρήστες θα πρέπει πάντα να επιλέγουν αυτό με τη λειτουργία Kill Switch.

Όταν ένας διακόπτης Kill είναι ενεργοποιημένος, παρακολουθεί ενεργά τη σύνδεση VPN. Κάθε φορά που πέφτει μια σύνδεση VPN, διακόπτει αυτόματα το διαδίκτυο. Η λειτουργία Kill Switch είναι συνήθως διαθέσιμη στην υπηρεσία Premium VPN. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί μερικά καλύτερα VPN με τη δυνατότητα Kill switch.

Λίστα με τις 10 καλύτερες υπηρεσίες VPN με τη λειτουργία Kill Switch

Με αυτές τις υπηρεσίες VPN, μπορείτε να διατηρήσετε τις δραστηριότητες περιήγησης και τα δεδομένα σας ασφαλή χωρίς να ανησυχείτε για διακοπή της σύνδεσης. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN

Το Surfshark είναι μια υπηρεσία VPN με έδρα την Ολλανδία που προσφέρει 3200+ διακομιστές σε 65 χώρες. Μάντεψε? Το Surfshark VPN είναι μια από τις πιο προσιτές υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το Surfshark VPN είναι εξαιρετικό για όσους αναζητούν αξιόπιστη προστασία σε προσιτή τιμή. Διαθέτει αυτόματη λειτουργία διακόπτη kill που διακόπτει αυτόματα το διαδίκτυο κάθε φορά που πέφτει η σύνδεση VPN.

Αν και τα σχέδια του Surfshark VPN ήταν προσιτά, δεν έχουν καμία δωρεάν έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Συνολικά, το Surfshark VPN είναι μια εξαιρετική εφαρμογή VPN με δυνατότητα kill switch.

2. IPVanish

IPVanish

Το IPVanish είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή VPN στη λίστα με δυνατότητα kill switch. Το υπέροχο με το IPVanish είναι ότι προσφέρει μια σύνδεση VPN με διακόπτη kill σε Android, iOS, macOS και Windows.

Το IPVanish είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN με έδρα τις ΗΠΑ που προσφέρει περισσότερους από 1600 διακομιστές σε 52 χώρες. Εκτός από αυτό, το IPVanish προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit και προστασία διαρροής IP σε όλους τους premium χρήστες του.

Οι διακομιστές του IPVanish VPN είναι βελτιστοποιημένοι για να ξεμπλοκάρουν και να παρέχουν καλύτερες ταχύτητες ροής σε ιστότοπους όπως το YouTube και το Netflix.

3. NordVPN

NordVPN

Λοιπόν, το NordVPN είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στη λίστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το NordVPN είναι ότι σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών που είναι κατανεμημένοι σε διάφορες χώρες.

Επιπλέον, διαθέτει μια λειτουργία Kill Switch που παρακολουθεί συνεχώς τη σύνδεσή σας με τον διακομιστή VPN.

3. ProtonVPN

ProtonVPN

Αν και δεν είναι διάσημο, το ProtonVPN εξακολουθεί να είναι μία από τις αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε Windows, Android, iOS και macOS. Η υπηρεσία VPN παρέχεται σε εσάς από την ίδια ομάδα πίσω από την ProtonMail.

Η υπηρεσία VPN προσφέρει 800+ υπηρεσίες κατανεμημένες σε διάφορες χώρες. Διαθέτει λειτουργία Kill Switch που μπλοκάρει τη σύνδεση στο διαδίκτυο μόλις πέσει η σύνδεση VPN.

4. ExpressVPN

ExpressVPN

Είναι μια premium υπηρεσία VPN στη λίστα με μεγάλη γκάμα διακομιστών σε διαφορετικές περιοχές. Σε σύγκριση με κάθε άλλη υπηρεσία VPN, το ExpressVPN παρέχει καλύτερη ταχύτητα περιήγησης.

Διαθέτει μια λειτουργία Kill Switch που ονομάζεται «Κλείδωμα δικτύου» που σταματά τη σύνδεση στο διαδίκτυο μόλις αποσυνδεθεί το VPN. Ωστόσο, τα premium σχέδια του ExpressVPN ήταν αρκετά ακριβά.

5. PureVPN

PureVPN

Είναι η τελευταία υπηρεσία VPN στη λίστα με λειτουργία Κλείδωμα δικτύου «Kill Switch». Η λειτουργία Kill Switch του PureVPN προστατεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες σε περίπτωση που αποσυνδεθεί το VPN.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες VPN, το PureVPN προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως το VPN Hotspot, το Split Tunneling κ.λπ. Έτσι, το PureVPN είναι ένα άλλο καλύτερο VPN με Kill Switch για απόρρητο.

7. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows. Προσφέρει πολλές δυνατότητες όσον αφορά το απόρρητο.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, προστασία από διαρροές DNS, Kill Switch κ.λπ. Αποκλείει επίσης διαφημίσεις, κακόβουλο λογισμικό και προγράμματα παρακολούθησης από ιστοσελίδες.

8. VyprVPN

VyprVPN

Αν και δεν είναι διάσημο, το VyprVPN εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN με το Kill Switch που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με το VyprVPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους ροής όπως Netflix, Hulu, Amazon Prime κ.λπ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του VyprVPN ήταν κρυπτογράφηση high-end, προστασία από διαρροές DNS, πολιτική μη καταγραφής, Kill Switch κ.λπ.

9. Zenmate

Zenmate

Το Zenmate σας προσφέρει εκατοντάδες διακομιστές σε 74+ χώρες. Είναι μια premium υπηρεσία VPN που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Με τον premium λογαριασμό, θα λάβετε χρήσιμες λειτουργίες όπως μια πολιτική μη καταγραφής, διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης, προστασία από διαρροές DNS κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να ξεμπλοκάρετε όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής.

10. Κρύψε με

Κρύψε με

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν υπηρεσία VPN με δυνατότητα kill switch για Windows, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το hide.me. Ο δωρεάν λογαριασμός παρέχει 2 GB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Ωστόσο, με τον δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε πέντε τοποθεσίες διακομιστή. Ο λογαριασμός premium του hide.me ξεκλειδώνει 1800+ διακομιστές σε 70 χώρες.

Αυτές είναι οι καλύτερες υπηρεσίες VPN με δυνατότητα Kill Switch. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα VPN για να μειώσετε τον αριθμό των διαρροών IP και να προστατέψετε το απόρρητό σας. Εάν γνωρίζετε άλλα VPN, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here