10 καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο

0
163

Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο!

10 καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο
10 καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο

Η ύπαρξη πολλών λογαριασμών δεν είναι μεγάλο πράγμα, αλλά η διαχείριση όλων των λογαριασμών μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Στα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή, η διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών γίνεται εύκολη, επειδή έχουμε μια ξεχωριστή επιλογή για Αποσύνδεση και Είσοδο.

Ωστόσο, η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών σε ένα λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας όπως το Android είναι δύσκολη. Οι περισσότερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης όπως το WhatsApp, το Telegram κ.λπ., δεν παρέχουν στους χρήστες το κουμπί «αποσύνδεση».

Έτσι, για να αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα, οι χρήστες Android επιλέγουν να εγκαταστήσουν κλωνοποιητές εφαρμογών. Υπάρχουν πολλά προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store για τη δημιουργία ακριβών αντιγράφων μιας εφαρμογής στο smartphone σας. Αυτοί οι κλωνοποιητές εφαρμογών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πολλαπλών παρουσιών του WhatsApp.

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο smartphone σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Πολυπαράλληλη

Πολυπαράλληλη

Με το Multi Parallel, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά WhatsApp, Messenger, Facebook, Line, Instagram, κ.λπ. Επιπλέον, αυτό υποστηρίζει επίσης Υπηρεσίες Google Play & Παιχνίδια Google Play. Αυτό σημαίνει ότι με το Multi Parallel, μπορείτε να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Παιχνιδιών Play.

2. 2 Λογαριασμοί

2 Λογαριασμοί

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για την κλωνοποίηση δημοφιλών εφαρμογών όπως WhatsApp, Telegram, Instagram, Twitter, Messenger κ.λπ., το 2Accounts μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το 2Accounts επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλές παρουσίες των Παιχνιδιών Google Play.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του 2Accounts είναι καθαρό και όμορφα οργανωμένο και είναι σίγουρα οι καλύτερες εφαρμογές Android για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών WhatsApp.

3. ΚΑΝΤΕ Πολλαπλούς Λογαριασμούς

ΚΑΝΤΕ Πολλαπλούς Λογαριασμούς

Αν ψάχνετε τρόπους για να συνδεθείτε με πολλούς λογαριασμούς WhatsApp, Messenger, Facebook, τότε το DO Multiple Accounts μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η εφαρμογή μπορεί να κλωνοποιήσει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών. Εκτός από την κλωνοποίηση εφαρμογών, διαθέτει επίσης ένα ντουλάπι απορρήτου για την προστασία των κλωνοποιημένων εφαρμογών με κωδικούς πρόσβασης/PIN.

4. Φιλικός

Λοιπόν, ο Matey είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους κλωνοποιητές εφαρμογών που διατίθενται στο Google Play Store. Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών, το Matey μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα σε ένα τηλέφωνο.

Το καλό με το Matey είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς, να προστατεύσετε το απόρρητο και να προσαρμόσετε τον δικό σας παράλληλο χώρο με το Matey.

5. Σούπερ κλώνος

Σούπερ κλώνος

Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για χρήστες που θέλουν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών στο Android γρήγορα.

Το Super Clone μπορεί να δημιουργήσει κλώνο για WhatsApp, Facebook, COC κ.λπ., με ένα μόνο κλικ. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε την ετικέτα και το εικονίδιο της εφαρμογής κλωνοποίησης.

6. Κλώνος νερού

Κλώνος νερού

Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών, το Water Clone σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών. Το καλό είναι ότι το Water Clone είναι ελαφρύ και υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το WhatsApp, το Facebook, το Instagram κ.λπ. Έχει επίσης μια λειτουργία κλειδώματος εφαρμογής που σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις κλωνοποιημένες εφαρμογές.

7. Διπλός χώρος

Διπλός χώρος

Με το Dual Space, μπορείτε εύκολα να κλωνοποιήσετε τις υπάρχουσες εφαρμογές σας για να συνδεθείτε με πολλούς λογαριασμούς. Μπορεί να δημιουργήσει μια κλωνοποιημένη έκδοση δημοφιλών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Messenger κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Dual Space μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα δύο λογαριασμών παιχνιδιών για το Google Play.

8. Διπλές εφαρμογές

Διπλές εφαρμογές

Όπως όλα τα άλλα προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών, το Dual Apps δημιουργεί την κλωνοποιημένη έκδοση δημοφιλών εφαρμογών όπως το WhatsApp, το Instagram, το Messenger κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Dual Apps μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα δύο λογαριασμών gaming για το Google Play.

9. Clone App

Clone App

Αυτό είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση του Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο. Το app cloner σάς προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ιδιωτικό και δωρεάν VPN για να παρακάμψετε περιορισμούς εφαρμογών, μαγικά αυτοκόλλητα κ.λπ. Επίσης, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εικονίδιο της κλωνοποιημένης εφαρμογής για να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

10. Dr.Clone

Δόκτωρ Κλώνη

Σε σύγκριση με κάθε άλλο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών για Android, το Dr.Clone είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε δύο λογαριασμούς μιας εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για χρήση και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα σε ένα τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Dr.Clone να αποκλείει ή να επιτρέπει ειδοποιήσεις οποιασδήποτε κλωνοποιημένης εφαρμογής.

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε διπλό WhatsApp σε ένα μόνο smartphone. Οι ίδιες εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν άλλες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικών δικτύων όπως Facebook, Telegram κ.λπ. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here