10 καλύτερες δωρεάν συσκευές εγγραφής οθόνης για Windows 10/11 το 2022

0
176

Ας ρίξουμε μια ματιά στην καλύτερη δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης για τα Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα για να εγγράψετε είτε σε πλήρη οθόνη είτε μέρος αυτής.

10 καλύτερες δωρεάν συσκευές εγγραφής οθόνης για Windows 10/11 το 2022

Παρόλο που το λειτουργικό σύστημα Windows διατίθεται με ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης, έχει λιγότερες δυνατότητες. Η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης είναι κρυμμένη κάτω από τη γραμμή παιχνιδιών Xbox και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή βίντεο παιχνιδιών.

Οι χρήστες των Windows θα πρέπει πάντα να εξετάζουν το λογισμικό εγγραφής οθόνης ή προβολής οθόνης τρίτου κατασκευαστή για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εγγραφή οθόνης. Με εργαλεία εγγραφής οθόνης τρίτων, θα μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή την επιλεγμένη περιοχή.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες βοηθητικά προγράμματα εγγραφής οθόνης διαθέσιμα για τα Windows 10. Ορισμένα είναι διαθέσιμα δωρεάν, ενώ άλλα απαιτούν δημιουργία λογαριασμού και συνδρομή premium. Έτσι, αν ψάχνετε για το καλύτερο λογισμικό εγγραφής οθόνης για τον υπολογιστή σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Λίστα με τα 10 καλύτερα δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης για Windows 10/11

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα προγράμματα εγγραφής οθόνης δωρεάν. Σχεδόν όλες οι συσκευές εγγραφής οθόνης που παραθέσαμε ήταν διαθέσιμες δωρεάν. Ας τσεκάρουμε.

1. Bandicam Free Screen Recorder

Bandicam Free Screen Recorder

Αν ψάχνετε για ένα εύχρηστο πρόγραμμα εγγραφής οθόνης για τον υπολογιστή σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από τη συσκευή εγγραφής οθόνης Bandicam. Με αυτό το ελαφρύ εργαλείο, μπορείτε να καταγράψετε ή να καταγράψετε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να εγγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας για εκπαιδευτικά βίντεο. Προσφέρει επίσης μερικές άλλες λειτουργίες εγγραφής οθόνης, όπως εγγραφή ήχου, επικάλυψη κάμερας web, σχεδίαση σε πραγματικό χρόνο στις εγγραφές κ.λπ.

2. VSDC Screen Recorder

VSDC Screen Recorder

Το VSDC Screen Recorder είναι μια εύχρηστη συσκευή εγγραφής οθόνης για επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι ένα μίνι πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβήξετε την οθόνη του υπολογιστή σας και να την αποθηκεύσετε σε μορφή MP4.

Σας προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες λήψης της οθόνης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη ή απλώς να εγγράψετε μια επιλεγμένη περιοχή.

Το VSDC Screen Recorder σάς επιτρέπει επίσης να συνδέετε εξωτερικές συσκευές όπως μικρόφωνα, κάμερες web κ.λπ.

3. Δωρεάν ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής οθόνης Apowersoft

Δωρεάν ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής οθόνης Apowersoft

Εάν χρειάζεται να εγγράψετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο, βίντεο παιχνιδιών κ.λπ., δοκιμάστε το Apowersoft Free Online Screen Recorder.

Με τη συσκευή εγγραφής οθόνης Apowersoft, μπορείτε να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη, την επιλεγμένη περιοχή της συσκευής εγγραφής ή να κάνετε εγγραφή από ένα προκαθορισμένο σύνολο.

Η δωρεάν έκδοση του Apowersoft βάζει ένα υδατογράφημα στις ηχογραφήσεις, αλλά είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν θέτει κανέναν περιορισμό στη διάρκεια ή το μέγεθος του βίντεο.

4. Xsplit Broadcaster

Xsplit Broadcaster

Το Xsplit’s Broadcaster είναι ένα πρόγραμμα ηχογράφησης που διατίθεται σε δύο γεύσεις: Broadcaster και Gamecaster. Είναι ουσιαστικά τα ίδια, ωστόσο το τελευταίο περιγράφεται κυρίως για παίκτες, ενώ το πρώτο είναι μια καθολική συσκευή εγγραφής οθόνης.

Η δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης μπορεί να εγγράψει την οθόνη σας, μια κάρτα βίντεο, μια κάμερα web, ένα έγγραφο πολυμέσων ή ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εγγραφής οθόνης για τη δημιουργία βίντεο YouTube, Twitch, Facebook live.

5. TinyTake

TinyTake

Το TinyTake είναι για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ πρόγραμμα εγγραφής οθόνης για τον υπολογιστή τους. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό εγγραφής βίντεο που διατίθεται για Windows και Mac.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να τραβάτε εικόνες και να εγγράφετε βίντεο στην οθόνη του υπολογιστή σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο και να μοιραστείτε το βίντεο με άλλους με λίγα μόνο κλικ.

6. OBS Studio

OBS Studio

Το OBS Studio είναι βασικά ένα πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό ζωντανής ροής και εγγραφής βίντεο που διατίθεται για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Με το OBS Studio, μπορεί κανείς εύκολα να εγγράψει την οθόνη του υπολογιστή του και να τον μεταδώσει σε πλατφόρμες ροής βίντεο.

Αν μιλάμε για εγγραφή οθόνης, μπορεί κανείς να τραβήξει ολόκληρη την οθόνη της επιφάνειας εργασίας και να τη μεταδώσει αμέσως. Το εργαλείο είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των παικτών και των streamers.

7. Δωρεάν συσκευή εγγραφής βίντεο οθόνης της DVDVideoSoft

Δωρεάν συσκευή εγγραφής βίντεο οθόνης της DVDVideoSoft

Το Free Screen Video Recorder της DVDVideoSoft είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ελαφριές συσκευές εγγραφής οθόνης που μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Το καλύτερο πράγμα για τη δωρεάν συσκευή εγγραφής βίντεο οθόνης της DVDVideoSoft είναι ότι είναι αρκετά ικανή να καταγράφει συνομιλίες Skype. Όχι μόνο αυτό, το εργαλείο προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο.

8. ShareX

ShareX

Αν ψάχνετε για ένα ανοιχτού κώδικα και δωρεάν εργαλείο εγγραφής οθόνης, πρέπει να επιλέξετε το ShareX. Το καλύτερο πράγμα για το ShareX είναι ότι φέρνει κάποια προηγμένη λειτουργία που απαιτείται για την εγγραφή οθόνης. Το εργαλείο καταγράφει την οθόνη με διαφορετικό τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους οθόνης, του παραθύρου, του ελεύθερου χειρός, της οθόνης κ.λπ.

9. CamStudio

CamStudio

Λοιπόν, το CamStudio είναι ένα ελαφρύ και ανοιχτού κώδικα εργαλείο εγγραφής οθόνης. Το καλύτερο πράγμα για το CamStudio είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει βίντεο σε μορφή AVI, τα οποία μπορούν αργότερα να μετατραπούν σε SWF. Όχι μόνο αυτό, αλλά το εργαλείο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν την ποιότητα του βίντεο εξόδου.

10. Ezvid

Ezvid

Το Ezvid χρησιμοποιείται κυρίως από τεχνικούς YouTubers επειδή επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τα εγγεγραμμένα βίντεο απευθείας στο YouTube. Το εργαλείο είναι ελαφρύ και μπορεί να εγγράψει βίντεο σε ανάλυση υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο αυτό, αλλά το εργαλείο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να σχεδιάζουν απευθείας στην οθόνη.

Αυτές είναι οι καλύτερες συσκευές εγγραφής οθόνης για Windows 10 και Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες συσκευές εγγραφής οθόνης, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here