10 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

0
79

Οι καλύτερες επεκτάσεις VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome!

10 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους
10 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε μια εύκολη και μόνιμη μέθοδο πρόσβασης ή παράκαμψης αποκλεισμένων τοποθεσιών χρησιμοποιώντας επεκτάσεις VPN του Google Chrome. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Google Chrome που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους. Μεταβείτε στη δημοσίευση για να μάθετε σχετικά με τις αναφερόμενες επεκτάσεις.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφάλειας που εφαρμόζονται σε έναν διακομιστή για τον αποκλεισμό ορισμένων τοποθεσιών όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας πω μια εύκολη και μόνιμη μέθοδο πρόσβασης ή παράκαμψης αποκλεισμένων τοποθεσιών χρησιμοποιώντας επεκτάσεις VPN του Google Chrome.

Λίστα με τα 10 καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξεχωριστές εφαρμογές VPN. Οι επεκτάσεις VPN λειτουργούν σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες επεκτάσεις VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

1. SetupVPN

SetupVPN

Το SetupVPN είναι η καλύτερη επέκταση VPN chrome στη λίστα που λειτουργεί σε κάθε ιστοσελίδα. Το καλό με το SetupVPN είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν για όλους.

Από προεπιλογή, η επέκταση VPN σάς προσφέρει 100 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Οι διακομιστές VPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης και περιήγησης.

2. Hola VPN

Hola VPN

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επεκτάσεις και δημοφιλής σε πολλούς χρήστες. Αυτή η δωρεάν επέκταση VPN παρέχει δωρεάν και ασφαλείς διακομιστές για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους.

Η επέκταση Hola VPN παρέχει πολλούς διακομιστές για επιλογή και μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε οποιαδήποτε καταχωρισμένη χώρα για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους.

3. Περιήγηση σε

Περιήγηση σε

Η απλή εύκολη και πιο φιλική προς το χρήστη επέκταση είναι αυτή. Θα λάβετε τέσσερις λίστες διακομιστών για χρήση στο πρόγραμμα περιήγησής σας και θα ξεμπλοκάρετε τους αποκλειστικούς ιστότοπους.

Με το Browsec VPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους ροής όπως Netflix, Hulu, Spotify, Pandora και πολλά άλλα. Διαθέτει διακομιστές μεσολάβησης σε όλο τον κόσμο. Επομένως, η σταθερότητα του VPN δεν θα είναι πρόβλημα.

4. ZenMate

ZenMate

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο VPN για το google chrome που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους στο wifi του σχολείου ή του κολεγίου σας.

Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς και ιδιωτικοί στο διαδίκτυο ενώ έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αγαπάτε. Το ZenMate Security, Privacy & Unblock VPN εμπιστεύονται πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες,

5. TunnelBear VPN

TunelBear VPN

Το TunnelBear για Chrome είναι μια απλή επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα αστραπιαία ιδιωτικό δίκτυο με συνδέσεις σε 20 χώρες.

Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση προσφέρει μόνο 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα. 500 MB δεδομένων είναι αρκετά για τακτική περιήγηση.

6. Hotspot Sheild VPN

Hotspot Sheild VPN

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN που μπορεί να παρακάμψει τυχόν αποκλεισμένους ιστότοπους και επίσης να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από τις κυβερνοεπιθέσεις του εισβολέα μέσω του δικτύου.

Με το Hotspot Shield VPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους όπως YouTube, NetFlix, Pandora κ.λπ. Εκτός από αυτό, διασφαλίζει επίσης όλη τη δραστηριότητα του προγράμματος περιήγησης με κρυπτογράφηση τραπεζικού επιπέδου.

7. VPN Δωρεάν

Betternet Απεριόριστος δωρεάν διακομιστής VPN

Το απεριόριστο δωρεάν VPN από την betternet είναι ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης στο διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία ή περιορισμούς. Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς εγγραφή, χωρίς μαλακίες. απλά προστατεύει το απόρρητο και την ταυτότητά σας.

Ωστόσο, το VPN περιορίζει την επιλογή διακομιστή σε έναν δωρεάν λογαριασμό. Επίσης, οι δωρεάν διακομιστές φαίνεται να έχουν προβλήματα σταθερότητας.

8. Tunnello VPN

Tunnello VPN

Το Tunnello είναι μια εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα ασφαλή επέκταση χρωμίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οτιδήποτε έχει αποκλειστεί στη χώρα, το σχολείο ή την εταιρεία σας.

Το υπέροχο είναι ότι το Tunnello VPN περνά όλα τα δεδομένα σας μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας μέσω ενός πιστοποιητικού RSA-4096 bit για ανταλλαγή κλειδιών. Αυτή η διαδικασία καθιστά τη σύνδεσή σας αδύνατη.

9. PureVPN Δωρεάν διακομιστής VPN

PureVPN Δωρεάν διακομιστής VPN

Λοιπόν, το PureVPN Free VPN Proxy είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το PureVPN Free VPN Proxy είναι ότι προσφέρει μια βραβευμένη υπηρεσία VPN.

Οι διακομιστές VPN είναι καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εκτός από αυτά, η επέκταση VPN για το chrome μπορεί να σας κάνει πλήρως ανώνυμους.

10. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN που διατίθενται για Windows, Linux και macOS. Διαθέτει επίσης μια επέκταση chrome που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε περιεχόμενο οπουδήποτε.

Αν μιλάμε για το δίκτυο διακομιστών, η επέκταση NordVPN επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την εικονική τους τοποθεσία από 60 χώρες.

Εγκαταστήστε οποιοδήποτε από αυτά τα VPN στο google chrome σας και περιηγηθείτε στους αγαπημένους σας ιστότοπους που είναι αποκλεισμένοι στο δίκτυο. Ελπίζω να σας αρέσει το άρθρο, να το μοιραστείτε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here