10 καλύτερες εφαρμογές για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου στο Android

0
87

Αυξήστε την ταχύτητα του διαδικτύου σας με αυτές τις εφαρμογές!

Οι καλύτερες εφαρμογές για την αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου στο Android 2019
Οι 15 καλύτερες εφαρμογές για αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου στο Android 2019

Το Android είναι σίγουρα το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android σάς παρέχει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Επίσης, το Android είναι γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του.

Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store, θα βρείτε εφαρμογές για κάθε διαφορετικό σκοπό. Ομοίως, υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για την αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου επίσης.

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για εφαρμογές για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου στο Android, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές για την αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου.

Οι καλύτερες εφαρμογές για την αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου στο Android

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν για λήψη. Ωστόσο, ορισμένοι απαιτούν premium συνδρομή. Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες εφαρμογές για την αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου στο Android.

1. Μετρητής ταχύτητας Internet Lite

Το Internet Speed ​​Meter Lite εμφανίζει την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο στη γραμμή κατάστασης και δείχνει τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιούνται στο παράθυρο ειδοποιήσεων. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε τη σύνδεση δικτύου ανά πάσα στιγμή κατά τη χρήση της συσκευής σας και με αυτό, μπορείτε να διαχειριστείτε τη χρήση σας και να διαχειριστείτε τις εφαρμογές ανάλογα για να αυξήσετε την ταχύτητα διαδικτύου σας.

2. Ενισχυτής ταχύτητας σήματος δικτύου

Ενισχυτής ταχύτητας σήματος δικτύου

Αυτή η εφαρμογή αναλύει τη συνδεσιμότητα 3G/4G και WiFi του τηλεφώνου σας και την επιταχύνει με ενέργεια μόνο με ένα κλικ. Αυτή η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί σε πολλές συσκευές και λειτουργεί καλά για πολλούς χρήστες. Θα αντιμετωπίσετε μια αισθητή αύξηση της ταχύτητας μετά τη χρήση αυτής της εφαρμογής.

3. Speedify – Ταχύτερο Διαδίκτυο

Αύξηση ταχύτητας internet android root

Το Speedify κάνει το Διαδίκτυό σας πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο. Συνδυάστε εύκολα τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi για μεγαλύτερο εύρος ζώνης και κρατήστε σας στο διαδίκτυο όταν το Wi-Fi σταματήσει να λειτουργεί. Όταν το τηλέφωνο ή το tablet σας έχει κολλήσει σε κακή σύνδεση Wi-Fi, το Speedify θα μεταβεί απρόσκοπτα σε κινητή συσκευή χωρίς να παραλείψετε το ρυθμό.

4. Samsung Max – Διαχείριση δεδομένων

εφαρμογή ενίσχυσης internet

Το Samsung Max είναι ο έξυπνος βοηθός σας για Android, ο οποίος σας συμβουλεύει προσωπικά τον καλύτερο τρόπο αποθήκευσης των δεδομένων σας, προστασίας της ασφάλειάς σας και διαχείρισης των εφαρμογών σας. Αυτή η εφαρμογή σάς ενημερώνει για τις εφαρμογές που καταναλώνουν επιπλέον δεδομένα και περιορίζουν την ταχύτητα του διαδικτύου. Έτσι, μπορείτε να σηκώσετε τις εφαρμογές και να τις απεγκαταστήσετε/αναγκάσετε να τις σταματήσετε για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.

5. DNS Changer

DNS Changer

Το DNS Changer είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε το DNS. Λειτουργεί χωρίς root και λειτουργεί τόσο για WiFi όσο και για Σύνδεση δεδομένων δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Open DNS, Google DNS, Yandex DNS και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας το DNS changer.

6. My Data Manager

My Data Manager

Το My Data Manager δεν είναι στην πραγματικότητα μια εφαρμογή που ενισχύει την ταχύτητα του Διαδικτύου. Λειτουργεί διαφορετικά. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας τους. Η εφαρμογή βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν εφαρμογές που καταναλώνουν δεδομένα από το παρασκήνιο. Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο και παρακολουθεί όλες τις εφαρμογές και την κατανάλωση δεδομένων τους.

7. Υπηρέτρια SD

πώς να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου

Το SD Maid είναι βασικά ένας βελτιστοποιητής Android που βοηθά τους χρήστες να διατηρούν τις συσκευές τους καθαρές και τακτοποιημένες. Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή φιλοξενεί πολλά εργαλεία που βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται διαφορετικές πτυχές εφαρμογών και αρχείων Android. Έρχεται επίσης με ένα εργαλείο διαχείρισης εφαρμογών που εμφανίζει εφαρμογές που καταναλώνουν τα περισσότερα από τα δεδομένα Διαδικτύου. Η εφαρμογή βοηθά επίσης τους χρήστες να σταματήσουν αυτές τις εφαρμογές, γεγονός που οδηγεί σε καλύτερη ταχύτητα Διαδικτύου.

8. Firefox Focus

καλύτερος ενισχυτής ταχύτητας Διαδικτύου

Όλοι ίσως αναρωτιέστε ποιος είναι ο ρόλος ενός προγράμματος περιήγησης στη βελτίωση της ταχύτητας του Διαδικτύου. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το πρόγραμμα περιήγησής μας δεν αποκλείει διαφημίσεις, παρακολούθηση τρίτου μέρους και διαγράφει προσωρινή μνήμη και cookie, κάτι που καταναλώνει πολύ περισσότερα δεδομένα και φορτώνει αργά.

Ωστόσο, το Firefox Focus δεν είναι έτσι. Αποκλείει διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης ιστού και δεν αποθηκεύει cookies, προσωρινή μνήμη ή ακόμα και το ιστορικό περιήγησής σας. Έτσι, αφαιρώντας όλα αυτά τα πράγματα, οι ιστοσελίδες ενδέχεται να απαιτούν λιγότερα δεδομένα και να φορτώνονται πιο γρήγορα.

9. NetGuard

NetGuard

Ακριβώς όπως το λειτουργικό σύστημα Windows, το Android εκτελεί επίσης μερικές διεργασίες ή εφαρμογές στο παρασκήνιο. Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές συστήματος κάνουν την εμπειρία μας στο Android ακόμα καλύτερη, αλλά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Αυτές οι εφαρμογές συστήματος εκτελούνται στο παρασκήνιο και συνδέονται με το Διαδίκτυο. Επομένως, για να σταματήσουμε όλες αυτές τις εφαρμογές, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή τείχους προστασίας Android.

Το NetGuard είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας χωρίς ρίζα για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε τις εφαρμογές από τη χρήση του Διαδικτύου. Έτσι, τεχνικά, αν σταματήσετε όλες αυτές τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και μεταφέρουν δεδομένα, μπορείτε να νιώσετε μια αισθητή αύξηση στην ταχύτητα.

10. AFWall+

Το ενισχυτή ταχύτητας internet κατεβάσετε δωρεάν την πλήρη έκδοση

Το NetGuard δεν λειτουργεί σε κάθε smartphone Android. Έτσι, εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τείχους προστασίας NetGuard για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να εξετάσετε το AFWall+. Ωστόσο, σε αντίθεση με το τείχος προστασίας χωρίς ρίζα NetGuard, το AFWALL+ δεν λειτουργεί σε smartphone Android που δεν έχουν ρίζες.

Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές τείχους προστασίας για Android, το AFWall+ επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν τις εφαρμογές από τη χρήση των δεδομένων Διαδικτύου.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου στο Android. Ελπίζω να σας αρέσουν αυτές οι εφαρμογές, μοιραστείτε τις και με τους φίλους σας. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here