10 Καλύτερα Εργαλεία Συνεργασίας Εργασίας για Ομάδες το 2022

0
200
10 Καλύτερα Εργαλεία Συνεργασίας Εργασίας για Ομάδες το 2022

Έχετε μια ομάδα υπαλλήλων που εργάζονται συλλογικά σε ορισμένα έργα, αλλά όλοι έχουν διαφορετικά καθήκοντα που σχετίζονται με άλλες εργασίες που χειρίζονται οι άλλοι. Εάν αυτή είναι η ίδια κατάσταση από την οποία περνάτε, ίσως περιμένετε κάποια βοήθεια εδώ.

Η επικοινωνία μεταξύ όλων των εργαζομένων είναι εξαιρετικά απαραίτητη, ειδικά εάν διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό.

Εάν ασχολείστε ήδη με τη διαχείριση της ομάδας, είναι δουλειά σας να διαχειριστείτε την ομάδα σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλοι στην ομάδα σας θα πρέπει να επικεντρώνονται στη δουλειά που έχετε στη διάθεσή σας αντί να εκτρέπονται εδώ και εκεί. Ωστόσο, η διατήρηση όλων είναι αδύνατη, τουλάχιστον όχι χωρίς τα κατάλληλα σετ κοπράνων.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιες συνθήκες και θέλετε να μειώσετε την πίεση, θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία συνεργασίας εργασίας. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία συνεργασίας εργασίας διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μόνο λίγοι ξεχωρίζουν από το πλήθος από όλα αυτά.

Λίστα με τα 10 καλύτερα εργαλεία συνεργασίας εργασίας

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία εργασιακής συνεργασίας που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους πελάτες σας και να συνεργαστείτε με τους συμπαίκτες σας. Ας τσεκάρουμε.

1. Trello

Trello

Όντας στην πρώτη θέση, το Trello είναι ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία για τις ευαίσθητες και υψηλού κινήτρου συνομιλίες που αποτελούν προϋπόθεση για κάθε μεγάλη εταιρεία.

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται σε βαριά έργα και μοιράζεστε πολλά αρχεία και έγγραφα για καλύτερη συνεργασία, επιλέξτε αυτό το εξαιρετικό εργαλείο.

2. Χαλαρότητα

Χαλαρότητα

Αν ψάχνετε για μια τέλεια λύση ομαδικής συνομιλίας, το Slack μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Με το slack, μπορείτε να εφαρμόσετε λύσεις επικοινωνίας για την ομάδα σας μέσω άμεσων μηνυμάτων, καναλιών, βιντεοκλήσεων και άλλων.

Είναι μια εφαρμογή συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο που λειτουργεί σε κανάλια. Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα του Slack έχει ορισμένους περιορισμούς, όπως μπορείτε να ενσωματώσετε μόνο δέκα υπηρεσίες, να αποκτήσετε μόνο 5 GB αποθηκευτικού χώρου και πολλά άλλα.

3. Ομάδες της Microsoft

Ομάδες της Microsoft

Συγκεντρώθηκε με πολλές λειτουργίες συνομιλίας, όπως Skype για βιντεοκλήσεις, συνομιλία για ανταλλαγή μηνυμάτων, πληκτρολόγιο σημειώσεων κ.λπ.

Αυτά καθιστούν το Microsoft Teams μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες να συνδεθούν με τους συμπαίκτες ή τους υπαλλήλους. Επίσης, το Microsoft Teams προσφέρει πολλά οφέλη στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

4. Χαρτί Dropbox

Χαρτί Dropbox

Το Dropbox Paper είναι μέρος του συστήματος αποθήκευσης cloud Dropbox. Διαθέτει ένα εργαλείο συνεργασίας που ονομάζεται Dropbox Paper το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνεργάζονται στα αποθηκευμένα αρχεία και τα έγγραφά τους σε πραγματικό χρόνο.

Με το Dropbox Paper, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάζουν έργα, να λαμβάνουν σημειώσεις συναντήσεων, να συνεργάζονται για ιδέες σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες όπως η ενσωμάτωση ημερολογίου που σας επιτρέπει να συνδέετε αρχεία με συγκεκριμένες συσκέψεις, να προσθέτετε σχόλια σε εικόνες, διάφορες λειτουργίες διαχείρισης εργασιών και πολλά άλλα.

5. JIRA

JIRAΑν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, σίγουρα δεν χάνει σημαντικά χαρακτηριστικά. Είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό που έχει δημιουργηθεί για κάθε μέλος της ομάδας λογισμικού σας για να σχεδιάζει, να παρακολουθεί και να κυκλοφορεί εξαιρετικό λογισμικό.

Η υπηρεσία προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης ομάδας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αποτελεσματική συνομιλία μεταξύ συμπαικτών ή υπαλλήλων.

6. ProofHub

ProofHub

Αν ψάχνετε για το καλύτερο σύστημα διαχείρισης εργασιών και έργων για Windows, πρέπει να δοκιμάσετε το ProofHub.

Το ProofHub είναι ένα από τα πιο προηγμένα προγράμματα διαδικτυακής συνεργασίας εργασιών που χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις για τη διαχείριση διαφορετικών έργων. Με το ProofHub, μπορείτε εύκολα να αναθέσετε σε άτομα διαφορετικούς ρόλους, να τους αναθέσετε εργασίες κ.λπ.

7. Nextiva

Nextiva

Λοιπόν, είναι ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο εργασιακής συνεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Με απλά λόγια, είναι ένα τηλεφωνικό σύστημα επιχείρησης για την ενεργοποίηση απομακρυσμένων ομάδων.

Παρέχει ενοποιημένη επικοινωνία με VoIP, βίντεο & συνομιλία. Έτσι, εάν αναζητάτε τρόπους επικοινωνίας με πελάτες, συναδέλφους, υποψήφιους πελάτες κ.λπ., το Nextiva μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

8. Skype

Skype

Το Skype δεν είναι ένα εργαλείο συνεργασίας εργασίας ή διαχείρισης ομάδας, αλλά είναι η κορυφαία υπηρεσία βιντεοκλήσεων. Το καλύτερο είναι ότι το Skype είναι διαθέσιμο για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Linux, Windows, macOS κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του Skype για επαγγελματικούς σκοπούς, όπως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας, τους συναδέλφους σας κ.λπ. Επίσης, το Skype σας παρέχει έναν αριθμό που μπορεί να πραγματοποιεί τοπικές και διεθνείς κλήσεις.

9. Πλήθος

Πλήθος

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα εργαλείο συνεργασίας εγγράφων για να συνεργαστείτε, να εργαστείτε σε έγγραφα και να διαχειριστείτε έργα με εξωτερικούς πελάτες, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Huddle.

Μάντεψε? Το Huddle είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ασφαλή εργαλεία συνεργασίας εγγράφων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το εργαλείο διαθέτει ενσωματωμένη ροή εργασιών έγκρισης και παρακολούθησης.

10. Απόθεμα

Απόθεμα

Λοιπόν, το Backlog είναι ένα από τα καλύτερα και πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά εργαλεία ομαδικής συνεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μάντεψε? Το ανεκτέλεστο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση, συζήτηση και παρακολούθηση διαφορετικών εργασιών σε ένα μέρος.

Με το Backlog, μπορείτε εύκολα να αναθέσετε εργασίες στην ομάδα και να χωρίσετε τα έργα σε εργασίες ή δευτερεύουσες εργασίες.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία εργασιακής συνεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν πιστεύετε ότι χάσαμε κάποιο σημαντικό εργαλείο στη λίστα, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here