Όχι άλλη σύνδεση: Το Solarride φορτίζει το ηλεκτρονικό σας ποδήλατο ενώ οδηγείτε!

0
6
solarride 60 wp 00
© Solarride

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα έχουν γίνει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Είναι κατανοητό ότι η βιωσιμότητα κάνει εισβολές και σε αυτόν τον τομέα. Η γερμανική Solarride μόλις ανακοίνωσε το περίεργο Solarride 60WP, ένα πλήρες σύστημα που, στην καλύτερη περίπτωση, θα πρέπει να μας γλιτώσει από ενοχλητικά ταξίδια στην πρίζα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία συμβάλλει στην προστασία του κλίματος ανακουφίζοντας το ηλεκτρικό δίκτυο και χρησιμοποιώντας πράσινη ηλιακή ενέργεια για τη φόρτιση της μπαταρίας.

 • Η συντακτική ομάδα του nextpit συνέκρινε 5 όμορφα ηλεκτρονικά ποδήλατα

Ανεβάστε το ηλεκτρονικό σας ποδήλατο στο επόμενο επίπεδο με το Solarride

Solarride 60 WP

Πηγαίνετε στο τέλος του κόσμου χωρίς πρίζα με το Solarride 60WP. Πιθανό ή ουτοπία; / © Solarride

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων μπορούν να πουν ένα ή δύο πράγματα για αυτό: Όσο ωφέλιμο και αν είναι το ποδήλατο με έναν ηλεκτροκινητήρα, στο τέλος, η βαριά μπαταρία (αποσπώμενη στην καλύτερη περίπτωση) του e-bike πρέπει να επαναφορτιστεί.

Solarride 60WP

Ο Γερμανός κατασκευαστής Solarride θέλει να λύσει αυτό το πρόβλημα με το Solar Station 60 WP για 349,99 ευρώ (περίπου 370 $) ή το πλήρες σύστημα “Plug & Play” Solarride 60WP για 699,99 € (περίπου 740 $). Δυστυχώς, η εταιρεία αυτή τη στιγμή διαφημίζει τα προϊόντα της μόνο στη Γερμανία, χωρίς καμία εκτίμηση να πουλήσει τα προϊόντα της στις ΗΠΑ. Η «κινητή μονάδα παραγωγής ενέργειας» λίγο κάτω των 4 κιλών αποτελείται από:

 • 1x φορέας Solarride με τοποθετημένη μονάδα
 • 1x φορτιστής Sunload με προσαρμογέα KFZ
 • 1x Κλειδαριά ασφαλείας ABUS με δύο κλειδιά
 • 1x αδιάβροχη τσάντα
 • 1x βάση φορτιστή Andobil
 • 4x ταινία velcro
 • 4x βίδα Allen 35 mm
 • 4x βίδα Allen 40 mm
 • 4x βίδα Allen 45 mm
 • 1x κλειδί Άλεν

Ο κατασκευαστής ορίζει 50 WH / 1,4 A για το ηλιακό πάνελ του, το οποίο είναι στερεωμένο στον στύλο του καθίσματος και δεν προσφέρει ενοχλητικό υπερβολικό πλάτος στο τιμόνι. Οι προδιαγραφές μετρώνται υπό ιδανικές συνθήκες και θα πρέπει να επαρκούν για εμβέλεια 10 km ανά ώρα φόρτισης, σύμφωνα με το Solarride. Ολόκληρο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του αντίστοιχου φορτιστή, θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση με συνδετήρες γρήγορης αποδέσμευσης εντός 5 λεπτών στο e-bike σας και έτοιμο για χρήση.

Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών ποδηλάτων όπως οι αφερέγγυοι VanMoof, Brose, Giant, Fazua, Coboc και άλλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικών ποδηλάτων καθορίζονται για συμβατότητα. Είναι μόνο μια μπαταρία ιόντων λιθίου με τάση μπαταρίας 36 V προαπαιτούμενο για τη λειτουργικότητα του Solarride 60WP και του e-bike σας.

Ο φορτιστής είναι τοποθετημένος σαν smartphone στο ποδήλατο που βλέπεις και σου παρέχει χάρη στην παρακολούθηση MPP πάντα τη μέγιστη ενέργεια από το ηλιακό πάνελ. Επιπλέον, λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την ηλιακή ενέργεια, το ρεύμα φόρτισης και την ικανότητα φόρτισης σε πραγματικό χρόνο. Ο μετατροπέας εξασφαλίζει μόνιμα ήπια φόρτιση, επομένως η μέγιστη ενέργεια περιορίζεται στα 60 WP.

Solarride 60 WP

Ο φορτιστής Sunload είναι κατάλληλος με κατάλληλους προσαρμογείς για όλες τις μπαταρίες με 36 V. / © Solarride

Ποια είναι η γνώμη σας για το Solarride 60WP; Ποιος από εσάς έχει ηλεκτρονικό ποδήλατο; Μη διστάσετε να μας γράψετε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας παρακάτω στα σχόλια.

Πηγή:
Solarride


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here