Χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία της τέλειας εφαρμογής εργασίας

0
37
Χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία της τέλειας εφαρμογής εργασίας
© BPawesome/Adobe Stock

Υπάρχει ένα ρητό που αποδίδεται ευρέως στον Ρωμαίο φιλόσοφο Σενέκα: Η επιτυχία έρχεται όταν η ευκαιρία συναντά την προετοιμασία.

Είναι μια λειτουργική έννοια που είναι δύσκολο να απορριφθεί λόγω της απλότητάς της, αλλά φαίνεται ότι στη σύγχρονη εποχή θα μπορούσε να αναθεωρηθεί λίγο για να αναγνωριστεί το γεγονός ότι η ίδια η προετοιμασία είναι εκεί που βρίσκεται η ευκαιρία.

Η συζήτηση γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη τους τελευταίους 12 μήνες ήταν ενδιαφέρουσα, καθώς επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε δύο διακριτούς τομείς: το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και πώς αποτελεί επίσης απειλή για την κατάργηση των θέσεων εργασίας μας .

Αν και αυτό ακούγεται αντιφατικό, και οι δύο πλευρές μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αληθινές: πρόσφατη αναφορά από την IBM συνόψισε τέλεια τον κίνδυνο, δηλώνοντας «Το AI δεν θα αντικαταστήσει τους ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν AI θα αντικαταστήσουν αυτούς που δεν το κάνουν».

ο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ προβλέπει ότι η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διαταράξει 85 εκατομμύρια θέσεις εργασίας παγκοσμίως μέχρι το 2025 και θα δημιουργήσει 97 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας στη διαδικασία.

Η έκθεση της IBM την αποκαλεί «η εποχή του επαυξημένου εργατικού δυναμικού», μια εποχή όπου οι συνεργασίες ανθρώπου-μηχανής ενισχύουν την παραγωγικότητα και προσφέρουν εκθετική επιχειρηματική αξία.

Σε ατομικό επίπεδο, η αξιοποίηση της ευκαιρίας που παρουσιάζει η γενετική τεχνητή νοημοσύνη θα έδινε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: μια έρευνα στελεχών διαπίστωσε ότι τέσσερις στους πέντε πιστεύουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει τους ρόλους και τις δεξιότητες των εργαζομένων, αλλά μόνο το 28% των CEOs έχει αξιολογήσει τον πιθανό αντίκτυπο στην τρέχουσα ΕΡΓΑΤΙΚΟ δυναμικο.

Πώς να ξεχωρίσεις

Με άλλα λόγια, είτε είστε υπάλληλος είτε επιχειρηματίας, έχετε αυτό το αντίκτυπο τώρα και θα ξεχωρίσετε.

Όσον αφορά το κυνήγι εργασίας ––το αρχέτυπο της ευκαιρίας έναντι της προετοιμασίας–– η γενετική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη διαμόρφωση της τέλειας εφαρμογής. Αυτά τα εργαλεία και πολλά άλλα μπορούν να οδηγήσουν τις ιδέες, να εξαλείψουν τη δουλειά και να δώσουν το πλεονέκτημα που αναζητούν οι ηγέτες, με περισσότερους από έναν τρόπους. Ανακαλύψτε τα παρακάτω.

Για το βιογραφικό σας

Από την εμφάνιση δικτύων όπως το LinkedIn και οι διαδικτυακές αιτήσεις εργασίας, το βιογραφικό μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό όσο ήταν κάποτε, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ζωτικής σημασίας έγγραφο στη διαδικασία.

Ρέζι.αι διαθέτει μια απλή ροή εργασίας που χρησιμοποιεί μια σειρά ερωτήσεων και προτροπών για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου, αεροστεγούς εγγράφου που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε συγκεκριμένο ρόλο και το οποίο εστιάζει και πλαισιώνει τις προσωπικές δυνάμεις και στόχους σας.

Ανακαλύψτε γνώσεις σταδιοδρομίας

Δουλεύοντας παράλληλα με το νέο βιογραφικό που σας βοηθά να δημιουργήσετε η Rezi, NavScoring σας δίνει τη δυνατότητα να μετρήσετε την αξία που υπάρχει σε κάθε βήμα της καριέρας σας, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πόντων για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πού και πότε ήσασταν στα καλύτερά σας.

Η αναφορά που προκύπτει σάς προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το εάν μια συγκεκριμένη κίνηση είναι η σωστή ή εάν ίσως είστε πιο σοφοί να παραμείνετε στον τρέχοντα ρόλο σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με διαφορετικό τρόπο.

Άσσος η συνοδευτική επιστολή σας

Η συνοδευτική επιστολή της αίτησης είναι πάντα εμπόδιο. Άλλωστε κάποιοι ρόλοι τα απαιτούν, κάποιοι δεν περιμένουν κάτι τέτοιο. Κάποιοι υποψήφιοι εργοδότες αντιμετωπίζουν τη συνοδευτική επιστολή ως την πρώτη τους εντύπωση, ενώ για άλλους δεν είναι τίποτα άλλο από τυπικότητα.

Πώς να μάθετε ποιο είναι ποιο; Συνοδευτική επιστολή Copilot μπορεί να λύσει αυτό το αίνιγμα, χρησιμοποιώντας και πάλι γενεσιουργές προτροπές AI για να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την τέλεια εισαγωγή στον εαυτό σας, είτε το περιμένει ο εργοδότης είτε όχι.

Ετοιμαστείτε για συνέντευξη

Η συνέντευξη είναι μια δεξιότητα όπως κάθε άλλη. Μερικοί υποψήφιοι ευδοκιμούν στην καρέκλα, για άλλους είναι ένας εφιάλτης που προκαλεί άγχος, ακόμα κι αν είναι ο τέλειος υποψήφιος και το γνωρίζουν.

Προετοιμασία συνέντευξης Adzuna είναι σε θέση να ανακουφίσει κάποιο από αυτό το άγχος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ChatGPT για την πρόβλεψη ερωτήσεων για συγκεκριμένους ρόλους, καθώς και για την αξιολόγηση και την αναμόρφωση των γραπτών σας απαντήσεων. Σε λίγο, θα βρείτε τις τέλειες απαντήσεις, ανυπόμονοι να πάτε μπροστά σε αυτό το πάνελ και να τους δείξετε τι γνωρίζετε.

Μόλις έχετε την τέλεια εφαρμογή εργασίας που βασίζεται σε AI, κατευθυνθείτε στο NextPit Job Board να το ταιριάξει με την τέλεια ευκαιρία.

Μια μοναδική, υψηλού προφίλ θέση έχει ανοίξει στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη, αυτή του Υπολογιστής στο Παρατηρητήριο Εγκεφάλου του ιδρύματος. Σε αυτό το ρόλο, θα σας ανατεθεί η αξιολόγηση και η τελειοποίηση υπάρχοντος λογισμικού ανάλυσης απεικόνισης και νευροαπεικόνισης ανοιχτού κώδικα και εμπορίου, καθώς και η ανάπτυξη νέων λύσεων σε αυτόν τον τομέα αιχμής. Απαιτούνται όλα τα τυπικά προσόντα και εμπειρία υπολογιστών, μαζί με την επάρκεια σε μεγάλα σύνολα δεδομένων και την έρευνα της βιοεπιστήμης.

Στην πόλη με ανέμους, το πρωτοποριακό λογισμικό διαχείρισης cloud Enfusion κυκλοφορεί στην αγορά για ένα Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού να ενταχθεί στο Σύστημα Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου της. Σε αυτόν τον εξαψήφιο ρόλο, θα είστε υπεύθυνοι για ένα σύστημα διαχείρισης χαρτοφυλακίου σε πραγματικό χρόνο που παρέχει ζωτικής σημασίας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τους επενδυτές, μέσω λειτουργικής ενοποίησης με άλλα προϊόντα Enfusion. Αυτό περιλαμβάνει ταυτόχρονο προγραμματισμό και σχεδιασμό καθαρού, σταθερού κώδικα που είναι λειτουργικός, συνεπής και καλής απόδοσης.

Αν μια καριέρα στην αεροναυπηγική και την έρευνα του διαστήματος είναι η φιλοδοξία σας, η Northrop Grumman έχει μια σπάνια ευκαιρία που διαφημίζεται, για Κύριος Μηχανικός Λογισμικού να εργαστεί στα διαστημικά του συστήματα. Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για μια τέτοια θέση, η αγγελία αναφέρει ότι αναζητούνται υποψήφιοι και για μελλοντικές θέσεις που μπορεί να γίνουν διαθέσιμες, οπότε αν έχετε το σωστό υλικό, αυτό είναι ένα ερώτημα που αξίζει να εργαστείτε σκληρά.

Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας σήμερα μέσω του NextPit Job Board. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Doug Whelan.

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο