Το WhatsApp μπορεί να σας επιτρέψει να βγείτε αθόρυβα από τις ομαδικές συνομιλίες

0
152
Λειτουργία WhatsApp Working On Polls για ομαδικές συνομιλίες

Πρόσφατα, το Whatsapp ανακοίνωσε πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως την προσθήκη έως και 512 συμμετεχόντων στην ομάδα. Επίσης, έχει αυξήσει το όριο κοινής χρήσης αρχείων έως 2 GB από 100 MB.

Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων αναπτύσσει τώρα μια νέα δυνατότητα για το Whatsapp Group. Το Whatsapp σχεδιάζει να προσθέσει μια επιλογή για τους συμμετέχοντες της ομάδας να βγαίνουν αθόρυβα από τις ομαδικές συνομιλίες.

Επί του παρόντος, όταν οποιοσδήποτε συμμετέχων αποχωρεί από μια ομάδα, μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής ενημερώνει όλα τα μέλη της ομάδας. Έτσι, με αυτήν την επερχόμενη δυνατότητα, μόνο οι διαχειριστές της ομάδας θα ειδοποιούνται εάν κάποιος συμμετέχων έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύντομα, μπορείτε να βγείτε αθόρυβα από τις ομάδες Whatsapp

Σύντομα, μπορείτε να βγείτε αθόρυβα από τις ομάδες Whatsapp

Το WABetaInfo μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει ένα μήνυμα σε έναν χρήστη πριν φύγει από την ομάδα. Το μήνυμα θα είναι: “Μόνο εσείς και οι διαχειριστές της ομάδας θα ειδοποιηθείτε ότι αποχωρήσατε από την ομάδα.” Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στους χρήστες που εξέρχονται από την ομάδα.

Είναι σημαντικό να υποδείξετε στους διαχειριστές της ομάδας εάν κάποιο μέλος αποχωρεί από την ομάδα. Καθώς θα πρέπει να γνωρίζουν τη λίστα των μελών και θα πρέπει να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει στις ομάδες.

Επιπλέον, λέγεται ότι το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι η λειτουργία αναπτύσσεται για την έκδοση beta του Whatsapp Desktop. Αυτή η δυνατότητα θα έρθει σε έκδοση beta για Android και iOS στο μέλλον.

Ωστόσο, η δυνατότητα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, γι’ αυτό και υπάρχουν λίγες διαθέσιμες πληροφορίες. Λέγεται ότι αυτή τη στιγμή η λειτουργία αναπτύσσεται για εκδόσεις Android και iOS.

Το Whatsapp ανακοίνωσε τη λειτουργία Communities με στόχο να φέρει τους ανθρώπους σε ξεχωριστές ομάδες κάτω από την ίδια στέγη. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις εύκολα.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Meta εργάζεται επίσης για την προσθήκη εμπλουτισμένων προεπισκοπήσεων συνδέσμων για ενημερώσεις κατάστασης. Αυτή η δυνατότητα θα δημιουργήσει έναν πλούσιο σύνδεσμο προεπισκόπησης προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες στον κοινόχρηστο σύνδεσμο.

Με απλά λόγια, θα υπάρχει μια προεπισκόπηση με δυνατότητα κλικ του συνδέσμου που είναι κοινόχρηστος στην κατάσταση. Αυτή η δυνατότητα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. αναμένεται να φτάσει κάποια στιγμή σύντομα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here