Το tweet του Έλον Μασκ για την αγορά της «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» έσπασε το Διαδίκτυο

0
138
Το tweet του Έλον Μασκ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το Διαδίκτυο

Αφού έγινε ο κορυφαίος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, ο Έλον Μασκ έχει επιτύχει επίσης μια νέα ετικέτα να αγοράσει κάτι που φαίνεται αδύνατο. Τώρα κάνει tweet σχετικά με την αγορά κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πριν.

Πρόσφατα, ο Elon έφερε τη δημοφιλή πλατφόρμα micro-blogging Twitter, της οποίας το δράμα συνεχίζεται ακόμα, αλλά ήταν η μεγαλύτερη συμφωνία με κόστος 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η λίστα αγορών του Έλον Μασκ περιλαμβάνει τη “Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ” όπως υπαινίσσεται το tweet του

Το tweet του Έλον Μασκ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το ΔιαδίκτυοΚαθώς ο Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αγοράσει τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έγραψε σε ένα tweet, «Επίσης, αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ur Welcome» απαντώντας σε ένα άλλο tweet του.

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης του ποδοσφαίρου, αλλά μπορεί να ακούσετε το όνομα αυτού του διάσημου συλλόγου ή αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν παίξει σε αυτόν τον σύλλογο.

Επίσης, οι διάσημοι παίκτες είναι χαρακτηριστικό της δημοτικότητας αυτού του συλλόγου και ο Έλον έφερε το Twitter επειδή του αρέσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και αυτή τη φορά μπορεί να δούμε την ίδια επιρροή από αυτόν.

Θα είναι πιο περίεργο να δούμε αν αυτές οι υποδείξεις θα γίνουν αληθινές. Επιπλέον, αυτό το μικρό tweet εξαπλώνεται γρηγορότερα από τη φωτιά και έχει τάση σε πολλές πλατφόρμες.

Ο κόσμος το βρίσκει επίσης ξεκαρδιστικό καθώς το τρέχον δράμα του Έλον συνεχίζεται με την εταιρεία Twitter και ταυτόχρονα ετοιμάζεται να αγοράσει το παρακάτω θέμα από τη λίστα του.

Όμως, ένα αξιοσημείωτο σημείο εδώ είναι ότι η αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι κάτι μεγάλο όπως το Twitter. Σύμφωνα με Η εβδομάδα Αναφορέςη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η τρίτη πιο αξιόλογη ομάδα στους Ποδοσφαιρικούς Ομίλους, με αξία 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη και ο Έλον Μασκ μπορεί να αγοράσει και τους 10 πιο αξιόλογους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αλλά τα τελευταία χρόνια, διάσημος επιχειρηματίας Gary Vee δήλωσε επίσης για την αγορά αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ώστε να αποσύρει την απόφαση, και τώρα ο Έλον είναι έτοιμος να αναλάβει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here