Το Pixel Watch 2 της Google για να διαθέτει αισθητήρα ζωτικής σημασίας θερμοκρασίας

0
4
nextpit google pixel ρολόι πίσω
© nextpit

Παρόλο που η Google έχει ήδη αποκαλύψει πολλά σχετικά με τη σχεδίαση και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel Watch 2, η εταιρεία παραμένει μαμά στις αξιοσημείωτες αλλαγές που θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το high-end smartwatch. Ωστόσο, αυτό το περίπτερο δεν εμπόδισε την εμφάνιση νέων διαρροών. Μια ολοκαίνουργια φήμη αναφέρει μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στο Pixel Watch 2 – έναν αισθητήρα θερμοκρασίας ή ένα θερμόμετρο που θα μπορούσε να λειτουργεί παρόμοια με το Fitbit Sense 2 (αναθεώρηση).

Σύμφωνα με την πηγή από το 9to5Google, το Pixel Watch 2 της Google θα μοιράζεται τον ίδιο βιομετρικό αισθητήρα με το Fitbit Sense 2. Αυτό επιβεβαιώθηκε επίσης με τα teaser που κυκλοφόρησε η εταιρεία την περασμένη εβδομάδα, όταν το 2ο Pixel Watch έφερε μια διαφορετική σειρά εξαρτημάτων στο κάτω μέρος του σε σύγκριση με το αρχικό Pixel Watch (κριτική). Περιλάμβανε συγκεκριμένα έναν σαρωτή cEDA για τη διαχείριση του στρες εκτός από τους αισθητήρες ΗΚΓ και PPG.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα Fitbit trackers και smartwatches σε σύγκριση

Πώς θα λειτουργεί ο αισθητήρας θερμοκρασίας στο Google Pixel Watch 2;

Επιπλέον, το Pixel Watch 2 λέγεται ότι ενσωματώνει αισθητήρα θερμοκρασίας. Δεν αναφέρθηκε ποια είναι η συγκεκριμένη λειτουργία του ή πώς θα χρησιμοποιηθεί στο smartwatch. Ωστόσο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία του δέρματος ενός χρήστη ως δυνατότητα κατά παραγγελία και να ενσωματωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία παρακολούθησης της υγείας, όπως η παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου για τις γυναίκες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Samsung Galaxy Watch 6 και το Watch 5 διαθέτουν επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις πρόσφατα για να παρέχει έναν συνεχώς διευρυνόμενο βαθμό παρακολούθησης ευημερίας στους χρήστες. Εκτός από το Pixel Watch 2, το Pixel 8 Pro θα λάβει επίσης μια λειτουργία θερμόμετρου. Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν οι δύο αισθητήρες από το ακουστικό και το φορητό θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Google Pixel Watch 2

Όπως το Fitbit Sense 2, το Google Pixel Watch 2 έχει επίσης εγκατεστημένο αισθητήρα cEDA. / © Google | επεξεργασία από το nextpit

Άλλες λειτουργίες του Google Pixel Watch 2

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι υπάρχουν ζωτικής σημασίας βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Pixel Watch 2 που θα χτυπήσουν και το ρολόι. Φημολογήθηκε ότι το Pixel Watch 2 θα μπορούσε να εμφανίσει τις ιατρικές πληροφορίες του χρήστη που θα ήταν προσβάσιμες στους πρώτους ανταποκριτές σε μια εκδήλωση όπου ένα συνδεδεμένο smartphone Pixel εντόπισε τροχαίο ατύχημα ή παρόμοια έκτακτη ανάγκη.

Οι λειτουργίες ασφαλείας της Google για τα τηλέφωνα Pixel της θα μεταφερθούν επίσης στο Pixel Watch 2. Για παράδειγμα, θα υποστηρίζεται η κοινή χρήση της τοποθεσίας σας με τις επαφές σας από το ρολόι. Το ίδιο ισχύει και για τον Έλεγχο ασφαλείας, όπου δίνεται άδεια σε μια επαφή να ελέγξει το που βρίσκεστε και την κατάστασή σας. Εάν δεν απαντήσετε εντός του καθορισμένου χρόνου, το ρολόι θα μπορεί να στείλει τις πιο πρόσφατες συντεταγμένες σας στην επαφή και να πραγματοποιήσει μια κλήση έκτακτης ανάγκης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για την ίδια λειτουργία γνωστή ως Check In σε iPhone που εισήχθη στο iOS 17 από την Apple. Ωστόσο, ο κατασκευαστής του iPhone το έχει ενσωματώσει στην εφαρμογή Messages.

Η Google πρόκειται να ανακοινώσει το Pixel Watch 2 που θα φέρει την ίδια θολωτό γυάλινη οθόνη τον επόμενο μήνα. Αναμένετε ότι το νέο έξυπνο ρολόι θα τροφοδοτείται από ένα πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο chipset Snapdragon W5 παράλληλα με ταχύτερη ταχύτητα φόρτισης USB; Ομοίως, ποιες άλλες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο στο νέο Pixel Watch 2;

Μέσω: 9to5Google

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here