Το Pixel 8 Pro της Google αποσυμπιέζεται με τις λειτουργίες AI που εμφανίζονται

0
8
Νέο θερμόμετρο Google Pixel 8 Pro
© nextpit

Μια σειρά από διαρροές Pixel 8 συνεχίζουν να καταφθάνουν παρά το γεγονός της Google που θα συμβεί σε δύο ημέρες από τώρα, και ο γίγαντας της αναζήτησης στο Διαδίκτυο έχει ήδη αρχίσει να πειράζει τις συσκευές του. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου ντουέτου Pixel αποκαλύφθηκαν περαιτέρω μέσω ενός διαφημιστικού βίντεο και ζωντανών εικόνων.

  • Μην το χάσετε: Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα που μπορείτε να αγοράσετε το 2023

Από ό,τι φάνηκε, η Google συνεχίζει να εμπορεύεται το Pixel 8 τονίζοντας το λογισμικό της. Η καμπάνια βίντεο που κοινοποιείται από το MysteryLupin ξεκινά με την προβολή της λειτουργίας μετεγκατάστασης στο νέο Pixel. Υπογραμμίζει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, όπως μηνύματα και εφαρμογές από το παλιό σας smartphone στο Pixel 8.

Google Pixel 8

Google Pixel 8 / © X/u/MysteryLupin

Αυτό το τμήμα ακολουθήθηκε από τα διάφορα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που είναι ενσωματωμένα με την κάμερα Pixel και την εφαρμογή Φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των Best Take και Real Tone. Παρουσίασε ακόμη και τη Magic Eraser για αφαίρεση θέματος σε εικόνες. Ομοίως, το Pixel 8 θα λάβει επίσης καθαρές φωνητικές κλήσεις και έλεγχο κλήσεων μαζί με μια αυτόματη ενημέρωση Pixel Feature Drop.

Το Google Pixel 8 Pro αποσυσκευάστηκε

Σε μια ξεχωριστή διαρροή, υποτιθέμενες πρακτικές εικόνες εντοπίστηκαν επίσης στο Facebook που έμοιαζαν να προέρχονται από ένα εργοστάσιο στο Βιετνάμ, αλλά τώρα έχουν γίνει ιδιωτικές. Ανεξάρτητα από αυτό, η 9to5Google κατάφερε να αποθηκεύσει ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης που αποκάλυψαν τη συσκευασία λιανικής του Pixel 8 Pro και το περιεχόμενό της.

Όταν κρυφοκοιτάζετε μέσα, το κουτί περιελάμβανε ένα καλώδιο USB-C σε USB-C και έναν προσαρμογέα Γρήγορης εναλλαγής που θα χρησιμοποιηθεί εάν πραγματοποιείτε μετεγκατάσταση από ένα τηλέφωνο στο νέο μέσω ενσύρματου καλωδίου. Ακριβώς όπως το iPhone 15 (αναθεώρηση), το Pixel 8 έχει επίσης λευκό χρώμα για τα παρεχόμενα αξεσουάρ του, ανεξάρτητα από το φινίρισμα της συσκευής. Ωστόσο, παίρνετε τουλάχιστον ένα πλεγμένο καλώδιο με τα νέα iPhone.

Google Pixel 8 Pro

Συσκευασία λιανικής Pixel 8 Pro της Google. / © facebook.com/VatVoStudio69

Η Google πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου σε μια φυσική εκδήλωση, αν και η βασική ομιλία θα είναι επίσης διαθέσιμη σε όλους για ροή. Το νέο έξυπνο ρολόι Pixel Watch 2 εντάσσεται επίσης στα νέα κορυφαία smartphone Android. Οι φήμες υπονοούν ότι το Pixel 8 είναι πιο ακριβό από το Pixel 7, ενώ οι φήμες διίστανται εάν η τιμή του Pixel 8 Pro θα αυξηθεί ή όχι.

Σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο Pixel 8 ή το Pixel Watch 2 φέτος; Ποιες νέες δυνατότητες θεωρείτε περισσότερο από αυτές τις συσκευές; Πείτε μας στα σχόλια.

Μέσω: 9to5Google
Πηγή:
Κελάδημα, Facebook

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here