Το OnePlus Pad Next-Gen διέρρευσε σε πλήρη δόξα πριν από την κυκλοφορία

0
23
© OnePlus / Επεξεργασία από το nextpit

Η OnePlus φημολογείται ευρέως ότι θα παρουσιάσει ένα πιο premium tablet Android τις επόμενες ημέρες. Και τώρα, η ύπαρξη του tablet επόμενης γενιάς επιβεβαιώθηκε μέσω των ζωντανών λήψεων που διέρρευσαν, κάτι που φαίνεται πιο κοντά σε πρακτική παρά πραγματική διαρροή, αν μας ρωτάτε.

  • Σχετικά: Αυτά είναι τα καλύτερα tablet Android για αγορά το 2024

Το νέο tablet OnePlus μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με το τυπικό Pad

Το σύνολο των φωτογραφιών κοινοποιήθηκε από τον συχνό και αξιόπιστο διαρρήκτη Digital Chat Station στο Weibo, επιδεικνύοντας το μη ανακοινωθέν Pad σε πιο κοντινή θέα και πολλές γωνίες. Τόσο το επίσημο πληκτρολόγιο όσο και το στυλό γραφίδας που θα πρέπει να ανακοινωθούν με το tablet απεικονίζονται επίσης κατά μήκος του tablet.

Το νέο tablet φαίνεται να είναι πανομοιότυπο με το Pad του περασμένου έτους. Ωστόσο, τα πλαίσια που περιβάλλουν την οθόνη φαίνεται να είναι ελαφρώς πιο λεπτά. Με αυτό, το νέο Pad λέγεται ότι θα αποκτήσει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 12,1 ιντσών, επομένως πιθανότατα το νέο πάνελ θα αφαιρέσει λίγο χώρο από τα πλαίσια διατηρώντας συγκρίσιμες διαστάσεις.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει η γνωστή μονάδα κάμερας, αλλά το πάνελ αλουμινίου απεικονίζεται με πιο λεία επιφάνεια και χωρίς το στιλ με το spun-metal που συναντάμε στο non-pro. Δείχνει επίσης μια κύρια κάμερα με φλας LED. Σύμφωνα με αναφορά, ο αισθητήρας των 13 MP δεν θα αναβαθμιστεί, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού φακού 8MP, παρά το όνομα Pro.

Ένα πληκτρολόγιο και γραφίδα «Pro» OnePlus στο δρόμο;

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το tablet σε συνδυασμό με ένα πληκτρολόγιο. Το νέο Μαγνητικό Πληκτρολόγιο έχει μεγαλύτερο trackpad και έρχεται σε γκρι διαφορετικό φινίρισμα, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη γενιά Pad.

Εκτός από το πληκτρολόγιο, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε μια μαύρη γραφίδα συνδεδεμένη στο Pad Pro. Πιστεύεται ότι πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του τρέχοντος OnePlus Stylo και διαθέτει γραμμικό κινητήρα για απτικά.

Ταυτόχρονα, το OnePlus Pad 2 φαίνεται να τρέχει σε Android 14 OS. Η διαρροή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης στην επερχόμενη πλάκα είναι πιο ομαλή, κάτι που θα μπορούσε να είναι σύγκριση με το Pad. Η βελτιστοποιημένη απόδοση πιθανότατα πιστώνεται στο κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Gen 3 που θα πρέπει να τροφοδοτεί το Pad Pro.

Κατά τα άλλα, το tablet λέγεται ότι θα φτάσει σε διαμόρφωση μνήμης 16/256 GB και 16/512 GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ίδια με το Pad στα 9.510 mAh. Διατηρείται επίσης μια αξιοπρεπής γρήγορη φόρτιση 67 watt. Θα υπάρχει επίσης ταχύτερη συνδεσιμότητα, η οποία περιλαμβάνει Wi-Fi 7 και Bluetooth 5.4.

Ένα σημαντικό πράγμα για το οποίο δεν συζητήθηκε ήταν η τιμή. Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει το tablet OnePlus και πότε μπορούμε να περιμένουμε ότι θα είναι διαθέσιμο για αγορά, εάν ποτέ η κινεζική μάρκα το κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Με αυτές τις προδιαγραφές, πιστεύετε ότι το νέο OnePlus Pad είναι καλύτερη επιλογή από το Samsung Galaxy Tab S9; Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.