Το OnePlus 12R βυθίζεται στη νέα καλύτερη τιμή με έκπτωση 100 $

0
9
Το OnePlus 12R βυθίζεται στη νέα καλύτερη τιμή με έκπτωση 100 $
© nextpit

Το OnePlus 12R (κριτική) είναι ένα από τα καλύτερα smartphone για αγορά σε εύρος τιμών 500 $. Σήμερα, το ακουστικό βρίσκεται ακόμη πιο ελκυστικό, αφού η Amazon το μείωσε κατά 100 $ (17%), ρίχνοντάς το σε μια νέα χαμηλή τιμή όλων των εποχών στα 499 $ για την παραλλαγή των 256 GB.

Είναι η ίδια τιμή με την επιλογή των 128 GB του OnePlus 12R. Επιπλέον, με αυτήν την παραλλαγή μπορείτε να επιλέξετε το νέο μπλε χρώμα ή το πιο τολμηρό γκρι. Αλλά σε κάθε απόχρωση, έχετε διπλάσια RAM στα 16 GB σε σύγκριση με την επιλογή των 128 GB που συνοδεύεται μόνο με 8 GB μνήμης RAM.

Γιατί το OnePlus 12R είναι μια φθηνότερη ναυαρχίδα για αγορά

Πρακτικά, τα σπορ προδιαγραφές κορυφαίας κατηγορίας OnePlus 12R θα βρείτε σε πολλά από τα τελευταίας τεχνολογίας τηλέφωνα. Συγκρίνοντάς το όμως με τις σημερινές εναλλακτικές, το 12R προσφέρει χαρακτηριστικά που συνήθως θα βρείτε σε πιο ακριβά αντίστοιχα, καθιστώντας το μια αξιόλογη επιλογή.

Το OnePlus 12R μοιράζεται την ίδια κομψή και ελαφριά σχεδίαση με την τρέχουσα ναυαρχίδα OnePlus 12 (κριτική). Διαθέτει οθόνη AMOLED που παραμένει σχετικά φωτεινή και καθαρή στις περισσότερες συνθήκες και αυτό το πάνελ διαθέτει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης μεταξύ 1-120 Hz.

Υπάρχει ένα κύριο shooter 50 MP σε συνδυασμό με 8 MP ultrawide και 2 MP snapper. Η μονάδα παράγει υπέροχες φωτογραφίες με καλά διατηρημένες λεπτομέρειες και ακριβή χρωματική ακρίβεια, ενώ η εγγραφή βίντεο κορυφώνεται σε βίντεο 4K.

Αναλυτικά το πίσω κάλυμμα OnePlus 12R

Η συσκευή δοκιμής μας έχει ματ φινίρισμα που φαίνεται καλό με την ενσωμάτωση της μονάδας κάμερας στο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου. / © nextpit

Κάτω από την κουκούλα, το 12R είναι εξοπλισμένο με το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο είναι το κορυφαίο πυρίτιο που προσφέρεται το 2023. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι το 2024, το τσιπ εξακολουθεί να είναι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο που μετά βίας θα παρατηρήσετε τη διαφορά με το OnePlus 12 που τρέχει στο Snapdragon 8 Gen 3.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη φόρτιση, το OnePlus 12R έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας μεταξύ των ακουστικών της εταιρείας. Ο χυμός των 5.500 mAh είναι αρκετός για να διαρκέσει μέχρι και τη δεύτερη μέρα. Η φόρτιση του 12R είναι επίσης εντυπωσιακά γρήγορη, την οποία μπορείτε να ξαναγεμίσετε τον πλήρως εξαντλημένο χυμό σε λιγότερο από 30 λεπτά μέσω της γρήγορης φόρτισης 100 W.

Πιστεύετε ότι το OnePlus 12R σε αυτή την τιμή είναι μια σταθερή συμφωνία που δύσκολα χάνεται; Ενημερώστε μας στα σχόλια.