Το iPhone 16 μπορεί να διαθέτει πιο παιχνιδιάρικα χρώματα από το iPhone 15

0
11
Το iPhone 16 μπορεί να διαθέτει πιο παιχνιδιάρικα χρώματα από το iPhone 15
© nextpit

Με την επόμενη εκδήλωση του iPhone να πραγματοποιείται σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο από τώρα, συλλέγουμε περισσότερες διαρροές για το iPhone 16. Μετά τη λίστα με τα χρώματα που διέρρευσαν για το iPhone 16 Pro, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ποια χρώματα στο επερχόμενο πρότυπο Θα προσφέρονται μοντέλα iPhone. Και φαίνεται ότι θα είναι τόσο φανταχτερά όσο το iPhone 15 (αναθεώρηση), αλλά λέγεται ότι προσθέτουν λευκό και μοβ στο μείγμα.

Ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμα το Apple iPhone 16 (Plus);

Σύμφωνα με μια συχνή διαρροή Fixed Focus Digital στο Weibo, το iPhone 16 Plus, το οποίο πιθανότατα καλύπτει και το μικρότερο μοντέλο, αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε επτά χρώματα φέτος. Κυρίως, η πηγή είπε ότι τα πέντε τελειώματα από το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus (αναθεώρηση) θα μεταφερθούν ενώ θα προστεθούν νέες επιλογές λευκού και μωβ.

Για αντίθεση, το iPhone 15 προσφέρεται σε μαύρο, ροζ, μπλε, κίτρινο και πράσινο. Ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι παρόμοια χρώματα από το iPhone 14 (αναθεώρηση), η Apple τα έκανε διαφορετικά ενσωματώνοντας διαφορετικές αποχρώσεις, όπως με το μπλε iPhone 15 να εμφανίζεται πολύ ανοιχτό που δύσκολα αναγνωρίζεται ως μπλε. Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές εάν αυτά τα παλαιότερα χρώματα θα έχουν διαφορετικές αποχρώσεις στο iPhone 16 καθόλου.

Apple iPhone 15 Plus

Apple iPhone 15 Plus σε κίτρινο χρώμα / © nextpit

Εκτός από τις πιθανές προσθήκες νέων φινιρισμάτων, τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus έχουν διαρρεύσει για να φέρουν μια ανανεωμένη κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτό παραμερίζει τη διαγώνια διάταξη και θα υιοθετήσει κάθετα τοποθετημένες μονάδες για την υποστήριξη χωρικών εγγραφών βίντεο παρόμοιες με το iPhone 15 Pro.

Ποια είναι τα νέα χρώματα του Apple iPhone 16 Pro;

Εν τω μεταξύ, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max εικάζονται από έναν άλλο διαρρήκτη στο Weibo. Ειπώθηκε ότι η σειρά Pro θα διατίθεται σε ροζ και διαστημικό μαύρο. Το προηγούμενο χρώμα απεικονίζεται με μια χρυσή απόχρωση και όχι με ροζ ή κόκκινο, ενώ το διαστημικό μαύρο μπορεί να δει ένα φινίρισμα πιο σκούρο από το σημερινό μαύρο ή γραφίτη. Αυτά τα νέα χρώματα θα προσφέρονται μαζί με το λευκό και το γκρι που είναι παρόμοια με το iPhone 15 Pro (κριτική).

Και τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro θα πρέπει να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πλαίσιο από τιτάνιο και ματ γυάλινη πίσω πλευρά. Από την άλλη πλευρά, το τυπικό iPhone 16 (Plus) θα πρέπει να κατασκευαστεί στο ίδιο πλαίσιο αλουμινίου με τον προκάτοχό του.

Καθώς οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν θήκες στα ακουστικά τους, εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει ποιο χρώμα θα έχει το τηλέφωνό σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.