Το Google Pixel Watch 2 θα μπορούσε να προσθέσει μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης USB

0
3
NextPit Google Pixel Watch Side
© nextpit

Η Google επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Pixel Watch 2 μαζί με το Pixel 8 στις 4 Οκτωβρίου. Μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του smartwatch αποκαλύπτεται επίσης μέσω μιας σειράς teaser με τη μορφή εικόνων και βίντεο. Και ενόψει της εκδήλωσης, μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δυνατότητα φόρτισης και τις επιλογές χρώματος του Pixel Watch 2.

  • Διαβάστε επίσης: Κορυφαίοι 10 τρόποι για το πώς να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Samsung Galaxy Watch

Το αρχικό Google Pixel Watch (αναθεώρηση) έρχεται με ρυθμό φόρτισης 5 watt χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο ρολόι φόρτισης. Αυτό αυξάνει το ρολόι από 0 σε 100 τοις εκατό σε 80 λεπτά, όπως διαφημίζεται από τον γίγαντα της αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Αν και αυτό είναι μέτριο σε σύγκριση με τα άλλα έξυπνα ρολόγια Android υψηλής ποιότητας, όπως το Galaxy Watch 6 (αναθεώρηση), η Google θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω αυτήν την ταχύτητα φόρτισης στο Pixel Watch 2.

Γρήγορη φόρτιση στο Google Pixel Watch 2 αλλά όχι ασύρματη φόρτιση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάρκετινγκ που έλαβε το Droid-Life, η Google ομαδοποιεί ένα καλώδιο USB-C για τη συσκευή φόρτισης με την ένδειξη “γρήγορη φόρτιση” με το Pixel Watch 2. Πιθανότατα σημαίνει ότι το έξυπνο ρολόι υποστηρίζει βελτιωμένη ταχύτητα φόρτισης λόγω του Η υποδοχή του Pixel Watch δεν έχει παρόμοια ετικέτα.

Ρολόι Google Pixel

Το Google Pixel Watch δεν διαθέτει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi. Μπορεί να φορτιστεί μόνο χρησιμοποιώντας τον προσαρμοσμένο σταθμό φόρτισης. / © nextpit

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε πόσο γρήγορα το Pixel Watch 2 θα ξαναγεμίσει την μπαταρία του σε σύγκριση με τον προκάτοχό του ή ποια θα είναι η συγκεκριμένη ονομαστική ισχύς. Πιθανώς, θα μπορούσαμε τελικά να το δούμε να ξεπερνά τα 10 watt παρόμοια με τα τελευταία smartwatches της Samsung, τα οποία θα ήταν αρκετά σημαντικά.

Δεν υπάρχει καμία υπόδειξη εάν η Google ενσωματώνει ασύρματη φόρτιση με το επερχόμενο ρολόι. Χωρίς αυτήν τη δυνατότητα, το Pixel Watch 2 θα βασιζόταν μόνο στον προσαρμοσμένο φορτιστή του και δεν θα είναι συμβατό με διάφορα επιθέματα ασύρματης φόρτισης ή αντίστροφη ασύρματη φόρτιση με smartphone.

Επιλογές χρωμάτων και βασικά χαρακτηριστικά του Google Pixel Watch 2

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Google θα κυκλοφορήσει το Pixel Watch 2 σε τρία χρώματα θήκης ρολογιού: μαύρο, χρυσό και ασημί. Ωστόσο, η Google πιστεύεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο ενός νέου χρώματος μπάντας έξυπνων ρολογιών που ονομάζεται “Bay”, το οποίο μπορεί να καταλήξει μια απόχρωση πιο κοντά στο μπλε, παρόμοια με τη θήκη (αναθεώρηση) του Pixel Tablet.

Με βάση προηγούμενες φήμες, το Pixel Watch 2 τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon W5. Το νέο πυρίτιο αναμένεται να βελτιώσει την απόδοση του επεξεργαστή και των γραφικών του ρολογιού ενώ παράλληλα θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λέγεται επίσης ότι η συνδεσιμότητα UWB (υπερευρείας ζώνης) προστίθεται στο wearable για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω του δικτύου Find My της Google.

Σκοπεύετε να αγοράσετε το Google Pixel Watch 2 μόλις είναι διαθέσιμο; Από ποιες άλλες δυνατότητες θέλετε να δείτε ή θα πρέπει να προστεθεί η Google; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: Droid-Life

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here