Το Galaxy Buds 3 Pro μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του με τα ακουστικά XR της Samsung

0
2
NextPit samsung galaxy buds 2 pro στο ear np22
© nextpit

Εκτός από το ότι κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα smartphone Android, η Samsung είναι επίσης γνωστή για τα υπέροχα ασύρματα ακουστικά της, με την τρέχουσα σειρά της να ελέγχεται από το Galaxy Buds 2 Pro. Δεν υπήρξε καμία ανανέωση για τα κορυφαία ακουστικά ακύρωσης θορύβου φέτος με το Galaxy Buds FE (αναθεώρηση) που κυκλοφόρησε αντ’ αυτού. Μια νέα φήμη εικάζει ότι το Galaxy Buds 3 Pro μπορεί να είναι έτοιμο μόνο το επόμενο έτος.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth που μπορείτε να αγοράσετε το 2023

Ημερομηνία κυκλοφορίας Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Σύμφωνα με το SamMobile, το οποίο επικαλείται άγνωστη πηγή, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy Buds 3 Pro το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Τα μη ανακοινωθέντα ακουστικά υψηλής ποιότητας λέγεται ότι συνοδεύουν τα πτυσσόμενα smartphone επόμενης γενιάς της Samsung που θα πρέπει να περιλαμβάνουν το στυλ βιβλίου Galaxy Z Fold 6 και clamshell Galaxy Z Flip 6. Φημολογήθηκε επίσης ότι τα ακουστικά Galaxy XR ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους επίσης.

Το κατάστημα δεν καθόρισε την ακριβή ανακοίνωση ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Buds 3 Pro, αλλά το συνηθισμένο ημερολόγιο που περιλαμβάνει την εκδήλωση Unpacked της Samsung έδειξε ένα χρονοδιάγραμμα Ιουλίου ή Αυγούστου. Να περιμένουμε δηλαδή λιγότερο από ένα χρόνο από εδώ και πέρα.

Κριτική Galaxy Buds 2 Pro

Η εφαρμογή του Galaxy Buds 2 Pro δεν είναι η καλύτερη της αγοράς, αν αθλείστε με αυτό θα πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση. / © NextPit

Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με τα χαρακτηριστικά ή τυχόν αλλαγές στο Galaxy Buds 3 Pro. Θα ήταν μόνο ασφαλές να υποθέσουμε ότι μπορεί να δούμε βελτιωμένη ποιότητα ήχου και δυνατότητες ακύρωσης θορύβου μέσω αναβαθμισμένων τσιπ ήχου και προγραμμάτων οδήγησης, και πιθανώς αυξημένου αριθμού μικροφώνων.

Υποστήριξη χωρικού ήχου για τα ακουστικά Galaxy XR

Ταυτόχρονα, τα ακουστικά Galaxy XR της Samsung ενδέχεται να ενσωματωθούν για χωρική χρήση βίντεο ή ήχου. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με το φορετό που είναι τοποθετημένο στο κεφάλι παραμένουν σπάνιες αυτή τη στιγμή.

Το αν ο σχεδιασμός και η μορφή του Galaxy Buds 3 Pro θα αποκλίνει από τους προκατόχους τους είναι επίσης ένας άλλος άγνωστος παράγοντας. Ως αναφορά, το στρογγυλεμένο και ελαφρώς σε σχήμα φασολιού σχήμα του Galaxy Buds 2 Pro (αναθεώρηση) έχει εντοπιστεί έκτοτε στο αρχικό Galaxy Buds Pro.

Όσον αφορά την τιμή του, αναμένεται ότι το Galaxy Buds 3 Pro μπορεί να έχει την ίδια premium τιμή με το Galaxy Buds 2 Pro, το οποίο επί του παρόντος κοστίζει 230 $ ανά ποπ. Φυσικά, οποιαδήποτε αύξηση της τιμής θα ήταν πιθανότατα μια μικρή αύξηση.

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να δείτε στο Samsung Galaxy Buds 3 Pro; Θα επιθυμούσατε πολύ καλύτερο ήχο από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Πείτε μας στα σχόλια.

Μέσω: SamMobile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here