Το Galaxy A15 5G ενδέχεται να έχει βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά όχι απόδοση

0
3
NextPit Samsung Galaxy A14
© nextpit

Φαίνεται ότι η Samsung θα μπορούσε να λανσάρει σύντομα το Galaxy A15 λαμβάνοντας υπόψη πώς θα συνεχίσουν να εμφανίζονται πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό smartphone Android. Μετά την υποτιθέμενη τιμή και τις φωτογραφίες του, μια νέα λίστα αναφοράς αποκάλυψε πώς το chipset της συσκευής δείχνει τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ως την κύρια μορφή προόδου, σε αντίθεση με τα κέρδη στην απόδοση ή στα τμήματα παιχνιδιών.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartphone μεσαίας κατηγορίας που μπορείτε να αγοράσετε το 2023

Το Samsung Galaxy A15 μπορεί να προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Σε ένα αποθετήριο GeekBench (μέσω Galaxy Club), το επερχόμενο Galaxy A15 5G εντοπίστηκε να τρέχει σε ένα νέο MediaTek Dimensity 6100+ SoC. Το τσιπ έχει διαμορφωθεί ώστε να διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή που λειτουργεί από δύο κύριους πυρήνες χρονισμένους στα 2,2 GHz και έξι πυρήνες απόδοσης στα 2 GHz. Επιπλέον, το τσιπ συμπληρώνεται από 4 GB μνήμης RAM, αν και δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν παραλλαγές με υψηλότερη ρυθμιζόμενη μνήμη.

Όσον αφορά τις συνθετικές βαθμολογίες, η απόδοση του νέου τσιπ αποδείχθηκε ότι παρέμεινε παρόμοια με το Dimensity 700 που βρίσκεται στο Galaxy A14 που εξέτασε ο συνάδελφός μας. Συγκεκριμένα, ο μονοπύρηνος είναι ελαφρώς σε σίγαση στους 664 πόντους ενώ ο πολυπύρηνος αιωρείται στις 1.700 ή στο ίδιο επίπεδο με το παλαιότερο chipset.

Samsung Galaxy A15 5G

Μια απόδοση του Samsung Galaxy A15 δείχνει ένα επίπεδο πλαίσιο και ελαφρώς μειωμένα πλαίσια. / © OnLeaks / The Tech Outlook

Αν και μπορεί να μην υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές στην απόδοση, το Dimensity 6100+ θα μπορούσε πιθανότατα να δώσει στο επερχόμενο Galaxy A15 5G μια ώθηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο κατασκευής του χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 4 nm σε αντίθεση με το Dimensity 700 με την παλαιότερη διαδικασία λιθογραφίας 7 nm . Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να πούμε πόσο καιρό το νέο τσιπ μπορεί να επεκτείνει την αντοχή του Galaxy A15 στην πραγματική ζωή.

Άλλες προδιαγραφές και τιμή Samsung Galaxy A15 (5G).

Πέρα από το chipset, το Galaxy A15 αναφέρεται ότι έρχεται και σε παραλλαγή 4G, η οποία πιστεύεται ότι βασίζεται σε ένα Helio G99 SoC. Όλα τα μοντέλα θα πρέπει να διαθέτουν οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ανάλυση Full HD μαζί με κύρια κάμερα 50 MP. Ταυτόχρονα, η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει πιο επίπεδη σχεδίαση στο οικονομικό τηλέφωνο που μπορεί να δει και στο Galaxy S24.

Με το Galaxy A14 που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, είναι πολύ πιθανό η Samsung να κυκλοφορήσει τα Galaxy A15 και Galaxy A15 5G μέσα στον ίδιο μήνα το 2024. Όσον αφορά την τιμή του, το μοντέλο Galaxy A15 5G πιστεύεται ότι κοστίζει €250 ($265 ) στην Ευρώπη. Εξακολουθούμε να μην έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την απελευθέρωση της Πολιτείας, αν ποτέ.

Τι άλλο θα θέλατε να δείτε στο Galaxy A15; Πιστεύετε ότι η Samsung θα πρέπει να κυκλοφορήσει τη συσκευή με Android 14 από το κουτί; Πείτε μας τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: Galaxy Club
Πηγή:
GeekBench

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here