Το Apple Watch Series 8 ενδέχεται να διαθέτει μια εντυπωσιακή ενημέρωση σχεδιασμού

0
129
NextPit Apple Watch 7 πλευρά
© NextPit

Το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να δει μια σημαντική αλλαγή σχεδιασμού με βάση τον τελευταίο ισχυρισμό. Αυτό επιβεβαιώνεται με την παλιά αναφορά ότι η Apple έχει αναπτύξει μια επίπεδη οθόνη για το μελλοντικό της smartwatch. Ήδη το Watch Series 7 ειπώθηκε ότι έφτασε με νέο σχεδιασμό. Ωστόσο, φαίνεται ότι ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

TL;DR

  • Η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει το Watch Series 8 με επίπεδη οθόνη.
  • Ο επανασχεδιασμός υποτίθεται ότι είχε προγραμματιστεί για το Watch Series 7 αλλά ακυρώθηκε.
  • Το Watch Series 8 μπορεί επίσης να διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Τώρα βλέπουμε πολλές πηγές να μιλούν για ένα επανασχεδιασμένο Apple Watch Series 8. Ο Jon Prosser μόλις δημοσίευσε ένα βίντεο YouTube εμφανίζει renders του υποτιθέμενου νέου σχεδίου Watch Series 8 με βάση ένα render που ο χρήστης του Twitter ShrimpApplePro είχε μοιραστεί μια μέρα νωρίτερα – δείχνοντας ένα Apple Watch με επίπεδη οθόνη.

Apple Watch Series 8 CAD Render

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Apple Watch Series 8 με μια επίπεδη οθόνη. / © Jon Prosser

  • Διαβάστε περισσότερα: Apple Watch Series 7 vs 6 vs SE – Ποιο είναι το καλύτερο smartwatch;

Πιθανώς, αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της Apple να ενοποιήσει τη σχεδίαση ολόκληρης της προσφοράς υλικού της που ξεκίνησε με το πιο επίπεδο iPhone 12. Επιπλέον, υπάρχει επίσης εικασίες ότι η Apple θα μεταβεί στη θύρα USB-C για το iPhone 15 και, τέλος, σε όλες τις αξεσουάρ όπως τα AirPods.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το πώς θα μοιάζει το Watch Series 8. Ωστόσο, ορισμένοι καθιερωμένοι χρήστες μοιράστηκαν CAD renders της συσκευής με μια επίπεδη οθόνη. Οι εικόνες που βλέπετε βασίζονται στο Watch Series 7 και όχι στον πραγματικό επερχόμενο διάδοχο, επομένως, προτείνουμε να εξετάσετε τις οπτικές διαφορές στην πραγματική συσκευή.

Apple Watch Series 8 CAD Render

Το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να προσαρμόσει τη γλώσσα σχεδιασμού που βλέπουμε ήδη στα τρέχοντα μοντέλα iPhone. / © Jon Prosser

  • Το Watch SE 2 της Apple θα μπορούσε να δει μια σημαντική αναβάθμιση οθόνης

Αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος στο Apple Watch Series 8

Η Apple φημολογείται επίσης ότι θα προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο επερχόμενο Watch Series 8. Το χαρακτηριστικό είχε ήδη ειπωθεί ότι θα κυκλοφορούσε στο Watch Series 7, αλλά φέρεται να καταργήθηκε αργότερα λόγω προβλημάτων αλγορίθμων. Η εταιρεία από το Κουπερτίνο φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και τελικά θα εισαγάγει το εν λόγω χαρακτηριστικό στην επόμενη επανάληψη του Watch.

Apple Watch Series 8 CAD Render

Θα καταφέρει η Apple να τοποθετήσει δορυφορική συνδεσιμότητα στο Apple Watch Series 8; / © Jon Prosser

Το Watch Series 8 αναμένεται επίσης να έρθει με δορυφορική συνδεσιμότητα, όπως φημολογείται ότι θα έρθει στο iPhone 14. Αυτό θα μπορούσε να παρέχει υποστήριξη στους χρήστες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου δεν υπάρχει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.

Ποιες λειτουργίες ανυπομονείτε περισσότερο για τις συσκευές Apple επόμενης γενιάς; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here