Το Apple iPad Air Rocking an M2 Chip θα μπορούσε να ξεκινήσει με λιγότερες φανφάρες

0
5
NextPit Apple iPad Air Review Test
© nextpit

Σε αντίθεση με τα iPhone που έχουν ετήσια αναβάθμιση, η σειρά iPad της Apple συνήθως ανανεώνεται περισσότερο από ένα ή δύο χρόνια. Και μετά την κυκλοφορία του iPad Pro M2 (αναθεώρηση) και του iPad 10ης γενιάς πέρυσι, η επόμενη είσοδος iPad από την εταιρεία Cupertino θα μπορούσε να είναι ένα iPad Air. Λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο και χωριστά από το iPhone 15.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet Samsung Galaxy για αγορά το 2023

Οι λεπτομέρειες ήταν μέρος του πολυγραφότατου διαρρήκτη και δημοσιογράφου του Bloomberg, Mark Gurman, στην οριστική του αναφορά πριν από την κεντρική ομιλία του iPhone αύριο. Αναφέρθηκε ότι το μόνο μοντέλο iPad που θα δούμε φέτος είναι ένα ενημερωμένο iPad Air, το οποίο θα είναι στην 6η γενιά του μετά την κυκλοφορία του iPad Air 5ης γενιάς (αναθεώρηση) τον Μάρτιο του 2022.

Ωστόσο, αντί να προσθέσει ετικέτα στο iPad Air στην εκδήλωση του iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Gurman πιστεύει ότι η πλάκα θα μπορούσε να λάβει ειδική επεξεργασία δελτίου τύπου συνοδευόμενη από μια προώθηση βίντεο κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Εάν υλοποιηθεί, αυτό θα είναι παρόμοιο με τις ανακοινώσεις του MacBook Pro τον Ιανουάριο.

Apple iPad Air 5 2022

Το Apple iPad Air 5 (2022) διαθέτει οθόνη IPS LCD 10,9 ιντσών και υποστηρίζει το Apple Pencil 2ης γενιάς. / © NextPit

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το iPad Air 2023 αναμένεται να είναι μια μικρή βελτίωση σε σχέση με το iPad Air του περασμένου έτους. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το chipset Apple M2 ή το ίδιο τσιπ που τροφοδοτεί το MacBook Air 15 ιντσών που εξέτασε ο Fabien. Επιπλέον, μπορεί να δούμε μια νεότερη συστοιχία συνδεσιμότητας όπως το Bluetooth 5.3 και το Wi-Fi 6E που θα μπορούσε ακόμη και να συνδυαστεί με το φημολογούμενο τσιπ U2 για να υποστηρίζει την ακριβή παρακολούθηση Find My χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ευρεία ζώνη.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι αλλαγές ενδέχεται να διατηρήσουν το iPad Air 6 (2023) στην ίδια τιμή με τον προκάτοχό του, το οποίο κοστίζει 599 $ ανά pop στο βασικό του μοντέλο με ασήμαντο αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Τέλος, το tablet θα πρέπει να εκκινήσει στο iPadOS 17 με βελτιωμένες προσαρμογές και χαρακτηριστικά παραγωγικότητας.

Ποια χαρακτηριστικά αναζητάτε περισσότερο από το Apple iPad Air 6 (2023); Πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τον κατασκευαστή iPhone να σταματήσει να προσφέρει παραλλαγές με αποθηκευτικό χώρο 64 GB; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μέσω: MacRumors
Πηγή:
Apple Podcast

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here