Το επόμενο iPad της Apple θα ήταν το πιο ακριβό με οθόνη 16 ιντσών

0
58
Το επόμενο iPad της Apple θα ήταν το πιο ακριβό με οθόνη 16 ιντσών

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, η Apple σχεδιάζει ένα iPad 16 ιντσών και ακόμη και δεν χρειάζεται να περιμένετε χρόνια για να το δείτε καθώς αναμένεται να φτάσει τον επόμενο χρόνο.

Πρόσφατα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο της iPad με το νέο ισχυρό της τσιπ, το M2, και το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης της είναι 12,9 ιντσών, αλλά τώρα μπορεί να σχεδιάζει μια τεράστια οθόνη από ποτέ.

Το iPad 16 ιντσών πρόκειται να φτάσει το επόμενο έτος

Το επόμενο iPad της Apple θα ήταν το πιο ακριβό με οθόνη 16 ιντσών

Εκτός από φήμες, οι βασικές λεπτομέρειες αυτού του iPad προέρχονται από Η πληροφορία ως πηγή τους, η οποία είναι εξοικειωμένη με το έργο και τα έχει αποκαλύψει.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple έχει ήδη λανσάρει ένα προϊόν οθόνης 16 ιντσών τα τελευταία χρόνια, το οποίο ήταν το MacBook Pro, επομένως δεν υπάρχει κανένας σταγονόμετρο που θα βλέπαμε επίσης ένα iPad 16 ιντσών.

Αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη εδώ είναι ότι η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω σε αυτό και θα είναι το iPad του επόμενου έτους. Εξάλλου, σχετικά με την έκθεση κυκλοφορίας του έχει επίσης σαφώς αναφερθεί ότι θα κυκλοφορούσε το «τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους».

Πέρυσι, η Apple φημολογήθηκε ότι κυκλοφόρησε ένα iPad 14 ιντσών, επειδή οι άνθρωποι απαιτούσαν ένα μεγαλύτερο iPad, καθώς οι αναδιπλούμενες οθόνες είχαν αλλάξει την αντίληψη των μεγάλων οθονών απλώς διπλώνοντάς τις.

Σε αυτό το σημείο, η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad, αλλά θα παρουσιάσει ένα iPad μεγαλύτερης οθόνης που κάνει τις παραπάνω πληροφορίες εύλογες να συμβούν.

Επίσης, θα είναι επωφελές για πολλούς ανθρώπους που τους αρέσει το iPad και όχι το MacBook, καθώς η εταιρεία έχει κάνει επίσης μια προσπάθεια να μειώσει το χάσμα μεταξύ τους με το ισχυρό τσιπ, το Magic Keyboard και το Magic Touchpad.

Ακόμα, οι λεπτομέρειες των προδιαγραφών του δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κληρονομήσει ένα ισχυρό τσιπ με άλλες αναβαθμίσεις, που θα το κάνουν και πιο ακριβό.

Και κατά τη γνώμη μου, θα είναι το πιο ακριβό iPad της Apple και η τιμή του θα είναι πάνω από $1500 USD χωρίς Magic Keyboard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here