Τα WH-1000XM5 της Sony είναι ακουστικά ANC κορυφαίας κατηγορίας Αποκτήστε μια σπάνια έκπτωση 52 $

0
9
NextPit Sony WH 1000XM5 fesgtg
© nextpit

Εάν σκοπεύατε να αγοράσετε το WH-1000XM5 της Sony στο παρελθόν, αλλά είχατε αναβληθεί λόγω του κόστους του, μια νέα συμφωνία έχει τώρα τα ακουστικά over-ear ANC ξανά σε μία από τις χαμηλές τιμές που έχουν καταγραφεί στα 348 $ στο Amazon. Αυτό στη συνέχεια σας εξοικονομεί 52 $ ή 13 τοις εκατό από την κανονική τιμή του ζευγαριού, κάτι που είναι επίσης ένα μικρό ποσοστό από το ρεκόρ πωλήσεων flash τον Ιούλιο.

Το ακόμη καλύτερο είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε και τα τρία χρώματα των ακουστικών Bluetooth, συμπεριλαμβανομένου του εκρού ή του μπεζ που εξέτασε ο συνάδελφός μας Antoine.

Μπορεί να κάνετε λάθος αγοράζοντας το Sony WH-1000XM5

Τα Sony WH-1000XM5 (αναθεώρηση) κυκλοφόρησαν πέρυσι, αλλά εξακολουθούν να αισθάνονται ένα σταθερό σύνολο δοχείων ήχου εξοπλισμένα με ANC. Παράγουν ένα εξαιρετικό επίπεδο ικανότητας αποκλεισμού θορύβου, το οποίο είναι σημαντικά το καλύτερο στην κατηγορία του. Αυτό είναι δυνατό μέσω των αποκλειστικών τσιπ ήχου που συνδυάζονται με συνολικά οκτώ μικρόφωνα. Το τελευταίο είναι επίσης πολύ χρήσιμο για καθαρές και ευκρινείς φωνητικές κλήσεις.

Περισσότερο από την ακύρωση θορύβου, τα WH-1000XM5 είναι έξυπνα ακουστικά που προσαρμόζονται στο περιβάλλον επιτρέποντάς σας να ακούτε ήχο περιβάλλοντος όταν μιλάτε ή εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία διαφάνειας. Επιπλέον, υποστηρίζουν φωνητικές εντολές hands-free, όπως το Alexa ή το Google Assistant, μαζί με κωδικοποιητές Bluetooth υψηλής ανάλυσης, όπως το LDAC.

Ακουστικά πάνω από το αυτί της Sony WH-1000XM5 με ακύρωση θορύβου

Τα WH-1000XM5 της Sony έχουν καλυμμένα ακουστικά και κεφαλόδεσμους. Αποστέλλονται σε μπεζ (εκρού), μαύρο και μπλε μεσάνυχτα. / © NextPit

Όσον αφορά τη σχεδίαση, τα ακουστικά και το κεφαλόδεσμο έχουν μαλακή επένδυση και επιτρέπουν άνετη χρήση. Υπάρχουν επίσης χειριστήρια αφής γύρω από τα ακουστικά και πολύ χρήσιμα όταν δεν θέλετε να φτάσετε στο smartphone σας για έλεγχο αναπαραγωγής. Συνολικά, τα ακουστικά φαίνονται κομψά και premium, με τους πιο λεπτούς μεντεσέδες και τη ζώνη.

Τα WH-1000XM5 της Sony έχουν επίσης εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας. Η δοκιμή μας έδειξε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ακρόασης 40 ωρών χωρίς το ANC και περίπου 30 ώρες εάν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.

Παρομοίως, τι γνώμη έχετε για το Sony WH-1000XM5 σε αυτόν τον ρυθμό; Αξίζουν την τιμή τους; Ενημερώστε μας εάν θέλετε να δείτε περισσότερες προσφορές ακουστικών στο μέλλον.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here