Πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

0
178
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας
Χρησιμοποιήστε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Snapchat χωρίς να μοιράζεστε την τοποθεσία σας που θα σας βοηθήσει να έχετε το απόρρητό σας και να αποφύγετε την κοινοποίηση των στοιχείων της τοποθεσίας σας στους συντρόφους σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Snapchat είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν κερδίσει τη δημοτικότητα μέσα σε λίγα χρόνια και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, επειδή δεν είναι εύκολο να έρθετε στο μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων μετά από τη βιασύνη των ήδη διαθέσιμων κοινωνικών υπηρεσιών. Το Snapchat από μόνο του έχει κερδίσει εξαιρετική δημοτικότητα επειδή αποτελείται από εκπληκτικές και εθιστικές δυνατότητες κοινής χρήσης πολυμέσων που καμία άλλη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης δεν έχει επιτύχει. Τώρα, αν και η snap chat είναι γεμάτη εξαιρετικές λειτουργίες, έχει επίσης ορισμένα μειονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι η κοινή χρήση των λεπτομερειών τοποθεσίας που διατηρούνται απαραίτητες. Η αδυναμία παροχής αυτών των λεπτομερειών οδηγεί στην απενεργοποίηση διαφόρων φίλτρων και λειτουργιών. Αυτό δεν ισχύει, καθώς δεν θα ήθελε κάθε χρήστης να μοιραστεί την τοποθεσία. Για να αποτρέψετε την κοινή συνομιλία με τις λεπτομέρειες της τοποθεσίας, υπάρχει σίγουρα μια διαθέσιμη μέθοδος και αυτή η μέθοδος δεν θα σταματούσε καν να λειτουργούν κανενός είδους λειτουργίες. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει μόνο για τη συγκεκριμένη μέθοδο, εάν ενδιαφέρεστε ή θέλετε να μάθετε για αυτήν τη μέθοδο, τότε παρακαλούμε πηγαίνετε και διαβάστε το πλήρες κείμενο παρακάτω σε αυτήν την ανάρτηση!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

#Σε συσκευή iOS:

#1 Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να σας πούμε ότι αυτά τα συγκεκριμένα βήματα είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν μόνο για τις συσκευές που λειτουργούν με iOS και καμία άλλη πλατφόρμα δεν θα μπορούσε να αποκτήσει τις ευκολίες αυτού του τμήματος. Εάν είστε κάτοχος αυτής της συγκεκριμένης πλατφόρμας, εφαρμόστε αυτά τα βήματα για να λάβετε τα οφέλη ή σταματήστε το Snapchat για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία.

Χρησιμοποιήστε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

#2 Επομένως, μεταβείτε στις ρυθμίσεις συσκευής του iOS και, στη συνέχεια, από εκεί στη λίστα εφαρμογών αναζητήστε το Snapchat και μετά πατήστε σε αυτό. Φτάνοντας στην οθόνη του Snapchat ή στον πίνακα, θα δείτε ότι θα υπάρχει μια επιλογή Πρόσβασης τοποθεσίας με έναν δείκτη ή το βραχίονα βέλους στο πλάι. Απλώς πατήστε σε αυτήν την επιλογή και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην πραγματοποίηση των αλλαγών εκεί κάτω.

Χρησιμοποιήστε το Snapchat χωρίς κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

#3 Στην οθόνη που εμφανίζεται, αλλάξτε το Να επιτρέπεται η πρόσβαση στην τοποθεσία να ορίζεται ως Ποτέ αντί να επιτρέπετε τη χρήση της πρόσβασης τοποθεσίας. Στη συνέχεια, το στιγμιότυπο δεν θα έχει πρόσβαση στις λεπτομέρειες της τοποθεσίας.

#Σε συσκευή Android:

#1 Αυτό το μέρος είναι για το Snapchat στο Android, το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό του iOS. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή Android, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε τις αλλαγές.

#2 Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις εφαρμογών από εκεί. Όπως και στο iOS τώρα, θα βλέπετε μια λίστα εφαρμογών που εμφανίζεται στην οθόνη. Απλώς αναζητήστε την επιλογή Snapchat και μετά κάντε κλικ σε αυτήν. Μεταβείτε στην επιλογή Δικαιώματα εφαρμογής από εκεί και, στη συνέχεια, ορίστε την πρόσβαση στην τοποθεσία για άρνηση για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Επομένως, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα θα πρέπει να ενημερωθείτε για την εύκολη μέθοδο ρύθμισης των προτιμήσεων snap chat με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για κοινή χρήση τοποθεσίας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Ακόμη και εσείς θα μπορούσατε τώρα να αποκλείσετε την πρόσβαση στην τοποθεσία στον λογαριασμό σας snap chat, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα άλλο άτομο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη θέση σας στον κόσμο. Επιτέλους, ελπίζουμε ότι ίσως σας άρεσαν οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ σε αυτό το άρθρο, και αν είναι αυτό που πραγματικά σκέφτεστε, αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με περισσότερα άτομα. Γράψτε τις απόψεις και τις προτάσεις σας σχετικά με την ανάρτηση μέσα από την ενότητα σχολίων παρακάτω!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here