Πώς να χρησιμοποιήσετε το ODM Gear στο Fortnite

0
6

Τα όπλα ODM έχουν κερδίσει αξιοσημείωτη δημοτικότητα στον κόσμο του “Fortnite” λόγω της μοναδικής και απαράμιλλης απόδοσής του. Είτε θέλετε να πηδήξετε είτε να ταλαντεύεστε προς τον στόχο σας, ο εξοπλισμός ODM σάς παρέχει μια λεπτή άκρη ενάντια στους εχθρούς σας μέσω της απαράμιλλης κινητικότητάς του. Σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να μπείτε και να βγείτε από τη μάχη όπως επιθυμείτε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ODM Gear στο Fortnite

Αυτή η τελευταία προσθήκη στο παιχνίδι περιλαμβάνει λεπίδες ενσωματωμένες στον εξοπλισμό OGM για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε θανατηφόρα χτυπήματα στον εχθρό και τελικά να κερδίσετε το Fortnite battle royale.

Αν και αυτός ο νέος μυθικός εξοπλισμός μάχης μπορεί να αποδειχθεί άπιαστος, μόλις τον έχετε στην κατοχή σας, θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός σας στόχος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να χρησιμοποιείτε το γρανάζι ODM.

Χρήση ODM Gear για αιώρηση

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό ODM είναι να εκτοξεύετε εναέριες επιθέσεις. Αυτοί οι εναέριοι ελιγμοί μπορούν να σας βοηθήσουν να προκαλέσετε θανατηφόρα ζημιά στον εχθρό σας στο Fortnite. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αιώρηση αν παίζετε σε υπολογιστή:

 1. Πατήστε το πλήκτρο “E” για να εξοπλίσετε τον εξοπλισμό ODM.
 2. Επιλέξτε την εντολή «Graple» που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
 3. Βρείτε έναν πλήρη κύκλο στην οθόνη. Εάν υπάρχει, πατήστε παρατεταμένα το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να απελευθερώσετε τα άγκιστρα. Αλλά εάν υπάρχει ένα σημάδι “X” στην οθόνη, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το γρανάζι για να μετακινηθείτε προς την επιλεγμένη κατεύθυνση.
 4. Μετακινήστε το ποντίκι σας για να σας βοηθήσει να περιπλανηθείτε καθώς το “Graple” σας τραβάει στον επιθυμητό στόχο.
 5. Ενεργοποιήστε την εντολή “Jump” όποτε θέλετε να απενεργοποιήσετε την αιώρηση.

Χρήση ODM Gear για επίθεση

Η ενεργοποίηση της εντολής επίθεσης χρησιμοποιώντας το εργαλείο ODM είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταστρέψετε τον εχθρό σας. Μπορείτε πάντα να πηδήξετε πίσω στον αέρα και να παλέψετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή να αιωρηθείτε στους ουρανούς πριν εκτελέσετε μια άλλη καταστροφική επίθεση. Όποια στρατηγική κι αν επιλέξετε, τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μια σταθερή επίθεση στον εχθρό στον υπολογιστή:

 1. Εξοπλίστε τον εξοπλισμό ODM σας.
 2. Επιλέξτε την επιλογή “Hover/Attack” που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
 3. Κρατήστε πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικιού ενώ στοχεύετε στον εχθρό.
 4. Ταυτόχρονα κάντε κλικ στο αριστερό κουμπί του ποντικιού για να απελευθερώσετε την επίθεση ελέγχου και εντολής στον στόχο.
 5. Θα πετάξετε προς τον στόχο και θα ενεργοποιήσετε το σπαθί, ακολουθούμενο από ένα εντυπωσιακό ανάστροφο.

Αυτές οι διαδικασίες διαφέρουν εάν παίζετε το παιχνίδι σε μια κονσόλα:

 • Εάν παίζετε σε Xbox: Η κατάλληλη εντολή για επίθεση στο Xbox είναι “LT”.
 • Για χρήστες PlayStation: Πατήστε παρατεταμένα το L2/LT για να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού και κρατήστε πατημένο το R2/RT για επίθεση.

Εάν θέλετε να πετάξετε, απλώς στοχεύστε τον επιθυμητό στόχο και πατήστε παρατεταμένα το αριστερό κλικ του ποντικιού. Λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί να απαιτήσει πολλές προσπάθειες. Αλλά, με συνεπή εξάσκηση, θα είστε σε θέση να εξαπολύσετε την τέλεια επίθεση με σπαθί στους εχθρούς σας.

Πώς να χτυπήσετε τον αυχένα χρησιμοποιώντας το εργαλείο ODM

Εάν θέλετε να κερδίσετε το εργαλείο συγκομιδής χτυπήματος Titan, πρέπει να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό ODM σας όταν επιλέγετε να επιτεθείτε. Πρέπει να στοχεύσετε στον αυχένα ενός Τιτάνα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτήν την πρόκληση αποστολής. Αυτό είναι απαραίτητο για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον Eren Jaeger στο Fortnite. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την εργασία με επιτυχία:

 1. Εντοπίστε τον στόχο Τιτάνα σας.
 2. Στοχεύστε προσεκτικά στον αυχένα (πίσω μέρος του λαιμού) και κάντε δεξί κλικ στο ποντίκι σας για να απελευθερώσετε τα άγκιστρα.
 3. Ελέγξτε την κατεύθυνση της ταλάντευσής σας χρησιμοποιώντας το ραβδί κατεύθυνσης και στοχεύστε στο πάνω μέρος του σώματος του στόχου Τιτάνα σας.
 4. Κάντε αριστερό κλικ καθώς πλησιάζετε στον αυχένα του Τιτάνα ενώ εξακολουθείτε να τον στοχεύετε.
 5. Χτυπήστε τον αυχένα και ολοκληρώστε την πρόκληση της αποστολής.

Αν θελήσατε ποτέ να γίνετε μέλος του Συντάγματος Προσκόπων στο «Attack on Titan», ο εξοπλισμός ODM είναι εδώ για να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας. Οι επαγγελματίες του «Fortnite» θα γνωρίζουν ότι αν θέλετε να καταστρέψετε τον Τιτάνα, ο αυχένας τους είναι αυτό που στοχεύετε. Η προσπάθεια εφαρμογής διαφορετικής ταχύτητας εκτός από το ODM όταν προσπαθείτε να χτυπήσετε τον αυχένα του Τιτάνα μπορεί να αποτύχει. Ο εξοπλισμός ODM είναι το πιο σίγουρο κόλπο.

Κατανόηση ODM Gear

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον εξοπλισμό ODM για να κυριαρχήσετε πλήρως αυτό το έμπειρο εργαλείο. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, αλλά θα μπορείτε επίσης να καταλάβετε πότε τελειώνει ο χυμός. Παρακάτω είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με αυτό το εργαλείο:

 • Μπορείτε πάντα να πείτε κάτω όταν χρησιμοποιείτε το γρανάζι ODM. Δεν θα υποστείτε κανέναν τραυματισμό όσο τον έχετε. Εάν αγγίξετε το έδαφος όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο ODM, θα πρέπει να περιμένετε να επαναφορτιστεί πριν ξεκινήσετε μια νέα επίθεση.
 • Η ικανότητα του εξοπλισμού του ODM να σας επιτρέπει να αιωρείστε στον αέρα πριν εξαπολύσετε μια επίθεση είναι αυτό που το ξεχωρίζει από άλλα όπλα στο παιχνίδι Fortnite. Το γεγονός ότι οι λεπίδες έρχονται ενσωματωμένες στο γρανάζι είναι επίσης μια δροσερή προσθήκη.
 • Ο εξοπλισμός ODM πρέπει να επαναφορτίζεται μεταξύ των χρήσεων. Μόλις μειωθεί η αντοχή του, το γρανάζι ODM θα πρέπει να κρυώσει. Θα επιστρέψει στο απόθεμα και θα εμφανιστεί γκριζαρισμένο. Ένα μικρό πράσινο εικονίδιο θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να δείξει ότι το γρανάζι κρυώνει. Θα πρέπει να περιμένετε να γεμίσει το σύμβολο που μοιάζει με βάζο πριν χρησιμοποιήσετε ξανά το γρανάζι ODM.
 • Αυτός ο εξοπλισμός δεν διαρκεί για πάντα. Μπορείτε πάντα να κοιτάξετε στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να αξιολογήσετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού ODM σας. Εμφανίζεται μια γραμμή με το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα που σας βοηθά να πείτε το ποσοστό ζωής του. Θα συνεχίσει να μειώνεται καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό. Μόλις εξαντληθεί, ο εξοπλισμός θα εκφυλιστεί και θα εξαφανιστεί από το απόθεμά σας. Τότε είναι καιρός να ψάξετε για νέο εξοπλισμό ODM.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο γρήγορο είναι το γρανάζι ODM;

Σύμφωνα με το βιβλίο «The Science of Attack» Titan, υπολογίζεται ότι η ταχύτητα κινείται στα 227 μίλια/ώρα.

Πόσο καιρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γρανάζι ODM προτού φύγει απαιτεί χρόνο ψύξης;

Εάν εξαπολύετε συνεχώς επιθέσεις στον εχθρό, ο εξοπλισμός μπορεί να λειτουργήσει μόνο για περίπου πέντε λεπτά το πολύ. Αλλά, εάν το χρησιμοποιείτε με φειδώ, όπως σας συμβουλεύουμε, μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα.

Τι σημαίνει το ODM στο εργαλείο Fortnite ODM;

Είναι ένα ακρωνύμιο για το εργαλείο Omni-directional Mobility.

Σε ποιες τοποθεσίες αναπτύσσεται ο εξοπλισμός ODM στο Fortnite;

Αν και ο εξοπλισμός ODM έχει τη μυθική κατάσταση σπανιότητας στο παιχνίδι, γεννιέται σε πολλές τοποθεσίες. Μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό ODM ως λάφυρα εδάφους στην Πλατεία Αμόνι ή στην Ακρόπολη, σε μοναδικά σεντούκια ή στα ξύλινα ντουλάπια του Συντάγματος Προσκόπων.

Είναι ο εξοπλισμός ODM το πιο ισχυρό όπλο στο Fortnite;

Η απάντηση σε αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επίθεση που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Αλλά το Heavy Sniper Rifle και το Kinetic Blade είναι φαύλοι υποψήφιοι.

Ανεβείτε στο Fortnite Ladder χρησιμοποιώντας ODM Gear

Θα χρειαστείτε τον εξοπλισμό ODM για να ολοκληρώσετε πολλές προκλήσεις αναζήτησης στο “Fortnite”. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το να μάθετε πώς να χειρίζεστε αυτό το όπλο είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να διαπρέψετε και να πετύχετε. Ωστόσο, πρέπει να το εφαρμόσετε στρατηγικά και να το αποθηκεύσετε για πιο σοβαρές επιθέσεις.

Η ικανότητα να αιωρείσαι στους ουρανούς πριν ξεκινήσεις μια επίθεση και να σκίσεις τον εχθρό με τις ενσωματωμένες λεπίδες, είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη στρατηγική σε αυτή τη μάχη δύναμης. Αλλά μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν το πετύχετε με την πρώτη προσπάθεια. Η συνεπής πρακτική θα σας κάνει να συντονιστείτε με τον εξοπλισμό ODM σε ελάχιστο χρόνο.

Λοιπόν, πώς αισθάνεστε για την εισαγωγή του εξοπλισμού ODM; Πιστεύετε ότι το Kinetic Blade και το Heavy Sniper Rifle μπορούν να ταιριάζουν με αυτό; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here