Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί δράσης σε iPhone 15 Pro και Pro Max

0
7
Χρησιμοποιήστε το κουμπί δράσης σε iPhone 15 Pro και Pro Max

Επιτέλους, έχουμε βάλει στα χέρια μας τη νέα σειρά iPhone 15 γεμάτη εκπλήξεις. Η Apple αντικατέστησε τον διακόπτη Mute με ένα νέο κουμπί Action στα μοντέλα iPhone 15 Pro για να κάνει τα iPhone πιο προσαρμόσιμα. Ενθουσιάζεστε να μάθετε περισσότερα; Εδώ, θα μοιραστώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το νέο κουμπί Action στο iPhone 15 Pro και το Pro Max και θα εξερευνήσω πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι το κουμπί δράσης στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max;

Το κουμπί Action στα iPhone 15 Pro και Pro Max είναι ένα κουμπί στερεάς κατάστασης ευαίσθητο στη δύναμη που αντικαθιστά τον διακόπτη Σίγασης μιας δεκαετίας. Είναι προσαρμόσιμο για πρόσβαση σε γρήγορες ενέργειες στο iPhone σας. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε το νέο κουμπί Ενέργεια. Είναι πανομοιότυπο με το κουμπί δράσης του Apple Watch Ultra.

Πηγή: Apple

Θα λαμβάνετε απτική ανατροφοδότηση όταν τη χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε ενέργεια. Η Apple επέλεξε αυτό το μικρό κουμπί στερεάς κατάστασης για να μειώσει τη συσσώρευση σκόνης και να προστατεύσει το iPhone σας από ζημιά στο νερό.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το κουμπί Action στο iPhone 15 Pro και το Pro Max

Το νέο κουμπί Action σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε γρήγορα την αγαπημένη σας λειτουργία χωρίς να ξεκλειδώσετε το iPhone 15 Pro. Αυτήν τη στιγμή, υποστηρίζει 9 διαφορετικές γρήγορες ενέργειες. Αφού προσαρμόσετε το κουμπί Ενέργεια, πρέπει απλώς να το πατήσετε παρατεταμένα για να εκκινήσετε τη λειτουργία.

  • Αθόρυβη λειτουργία: Το κουμπί Ενέργεια έχει ρυθμιστεί για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Κουδουνίσματος και Αθόρυβης από προεπιλογή.
  • Εστίαση: Μπορείτε να ρυθμίσετε τα φίλτρα εστίασης που προτιμάτε για γρήγορη εκκίνηση μέσω του κουμπιού Ενέργεια.
  • Κάμερα: Μπορείτε να εκκινήσετε την κάμερα πατώντας το κουμπί Action για να απαθανατίσετε πολύτιμες στιγμές.
  • Φακός: Όπως και η κάμερα, μπορείτε να προσαρμόσετε το κουμπί Ενέργεια για να ενεργοποιήσετε τον φακό.
  • Φωνητικά σημειώματα: Μπορείτε να καταγράψετε γρήγορα την ιδέα σας ενεργοποιώντας τα Φωνητικά σημειώματα μέσω του κουμπιού Ενέργεια.
  • Μετάφραση: Το κουμπί Ενέργεια μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μεταφράζει γρήγορα το κείμενό σας.
  • Μεγεθυντικός φακός: Καθώς διαβάζετε μικρά κείμενα, μπορείτε να εκκινήσετε τον Μεγεθυντικό φακό μέσω του κουμπιού Ενέργεια.
  • Συντόμευση: Το κουμπί δράσης στο iPhone 15 Pro μπορεί να προσαρμόσει τις προσαρμοσμένες συντομεύσεις σας, όπως η αποστολή μηνύματος ή η εκκίνηση μιας εφαρμογής.
  • Προσβασιμότητα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προτιμώμενα εργαλεία προσβασιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των VoiceOver, Zoom, AssistiveTouch και άλλων, μέσω του κουμπιού Action.

Προσαρμόστε γρήγορες ενέργειες με το κουμπί Δράση!

Το κουμπί δράσης στα iPhone 15 Pro και Pro Max προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε περισσότερο χωρίς να ανοίξετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Έτσι, θα είναι η αγαπημένη μου προσθήκη στα νέα μοντέλα iPhone 15 Pro τόσο όσον αφορά την εμφάνιση όσο και τα χαρακτηριστικά. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Κατεβάστε ταπετσαρίες iPhone 15 και 15 Pro 4k

Προφίλ συγγραφέα


Άβα

Συγγραφέας περιεχομένου
στο

iGeeksBlog

Η Ava είναι μια ενθουσιώδης συγγραφέας τεχνολογίας καταναλωτών που προέρχεται από τεχνικό υπόβαθρο. Της αρέσει να εξερευνά και να ερευνά νέα προϊόντα και αξεσουάρ Apple και βοηθά τους αναγνώστες να αποκωδικοποιούν εύκολα την τεχνολογία. Μαζί με τις σπουδές, το πλάνο της για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει και anime παρακολούθησης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here