Πώς να τραβήξετε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone

0
166
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone

Ώρα να τραβήξετε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone με τη βοήθεια ορισμένων εφαρμογών που αναφέρονται στα άρθρα και οδηγό βήμα προς βήμα για τη λήψη βίντεο 360 μοιρών στη συσκευή σας iOS. Ακολουθήστε λοιπόν τον οδηγό για να προχωρήσετε.

Ένα βίντεο 360 μοιρών φτιάχνεται με πλαίσιο κάμερας που συνεχώς καταγράφει καθεμία από τις 360 μοίρες μιας σκηνής. Οι θεατές μπορούν να ρίξουν τηγάνι και να γυρίσουν την οπτική γωνία ενός βίντεο 360 για να το παρακολουθήσουν από διάφορα σημεία. Σε περίπτωση που το βίντεο εγγράφηκε με πλαίσιο κάμερας 360 ή στρογγυλή που προσθέτει μεταδεδομένα 360° στο έγγραφο βίντεο, μπορείτε να μεταφέρετε ένα βίντεο 360° στο δικό σας χρονοδιάγραμμα με τον ίδιο τρόπο που θα μεταφέρατε οποιοδήποτε άλλο βίντεο. Σε περίπτωση που το βίντεο εγγράφηκε με πλαίσιο κάμερας που δεν προσθέτει τα μεταδεδομένα 360 στο έγγραφο βίντεο, προσθέστε τα μεταδεδομένα 360 στην εγγραφή βίντεο και μετά κάντε παρόμοια βήματα για να μεταφέρετε οποιοδήποτε άλλο βίντεο στο Χρονολόγιό σας. Σε περίπτωση που το βίντεο εγγράφηκε με πλαίσιο κάμερας 360 ή κυκλική που προσθέτει μεταδεδομένα 360° στο έγγραφο βίντεο, τότε μπορείτε να μεταφέρετε ένα βίντεο 360° με τον ίδιο τρόπο που θα μεταφέρατε κάποιο άλλο βίντεο σε μια σελίδα. Σε περίπτωση που το βίντεο εγγράφηκε με πλαίσιο κάμερας που δεν προσθέτει μεταδεδομένα 360° στο έγγραφο βίντεο ή σε περίπτωση που πρέπει να ορίσετε την υποκείμενη εισαγωγή και το οπτικό πεδίο του βίντεό σας, ακολουθήστε τα εξής μέσα:

 1. Ακολουθήστε δυσδιάκριτα βήματα που θα προσθέσατε οποιοδήποτε άλλο βίντεο σε μια Σελίδα
 2. Πριν διανείμετε το βίντεό σας, πατήστε την καρτέλα Για προχωρημένους
 3. Στη συνέχεια, τραβήξτε το για να ελέγξετε το κοντέινερ δίπλα Αυτό το βίντεο εγγράφηκε σε οργάνωση 360° για να εμφανιστεί η καρτέλα Στοιχεία ελέγχου 360.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Στοιχεία ελέγχου 360 για να έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε την υποκείμενη εισαγωγή της κάμερας και το οπτικό πεδίο για το βίντεό σας
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση λειτουργίας.

Πώς να τραβήξετε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone

Παρακάτω έχουμε συζητήσει ορισμένες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο iPhone σας για να τραβήξετε φωτογραφίες 360 μοιρών στη συσκευή σας iOS.

#1 Ricoh Theta 360 Μοίρες

Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
 • Η προηγμένη κάμερα Ricoh Theta 360 Degree Spherical είναι ένα μικρότερο gadget με συγκεκριμένη χρήση. τραβώντας πλήρεις κυκλικές φωτογραφίες.
 • Η Theta διαφημίζει τη διαμονή της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες κάμερες απαιτούν τη διευθέτηση των εικόνων για να επιτύχουν ένα επίπεδο που καλύπτει τη φωτογραφία.
 • Με το Theta, οι πελάτες μπορούν να φωτογραφίσουν μια ολόκληρη σκηνή ή το πάτωμα, τις στέγες και κάθε ένα από τα τέσσερα διαχωριστικά μιας διαμονής με το άγγιγμα μιας σύλληψης.

#2 ALLie από την IC Real Tech

Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
 • Η κάμερα Allie Home της IC Real Tech μεταδίδει ζωντανές ροές, καταγράφει και φωτογραφίες σε 360 μοίρες, ώστε να μπορείτε να βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν σε ένα δωμάτιο ταυτόχρονα.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού VR για να κάνετε την κάμερα 360 μοιρών να βλέπει πολύ πιο καθηλωτική.

#3 Giroptic 360cam

Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
 • Η κάμερα 360 της GIROPTIC είναι η κύρια κάμερα εξαιρετικά ανώτερης ποιότητας 360º που ξεπερνά τους περιορισμούς του περιβλήματος για να καταγράψει όλη την εμπειρία που υπάρχει εκτός από οτιδήποτε άλλο σε 360°.
 • Εδώ και δύο χρόνια η ομάδα μας έχει αφιερώσει τη δουλειά της στην κατάκτηση των τελευταίων εξειδικευμένων περιορισμών 360° και έχει φανταστεί ένα κομβικό περίγραμμα, με εφευρετικό σχεδιασμό και απλή στη χρήση διεπαφή.
 • Η κάμερα 360 αποτελεί ένα ενδιαφέρον σχέδιο, διαμορφωμένο με αυγά, που ενώνει δύο βασικές περιοριστικές εξελίξεις:
 • Τρία σημεία εστίασης 185º fish-eye με οπτική συγκέντρωση που μεταφέρει το μεγαλύτερο οπτικό πεδίο της επιχείρησης
 • Κάθε ένα από τα εστιακά σημεία συγχρονίζεται ώστε ταυτόχρονα να συλλαμβάνει και να ενώνει φωτογραφίες συνεχώς μέσα στην κάμερα για να δημιουργήσει μια εκπληκτική παντού

#4 360 fly

Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
Τραβήξτε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone
 • Η 360fly 4K είναι μια ασφαλής στο νερό, τακτοποιημένη και ανθεκτική στους κραδασμούς κάμερα 360 μοιρών.
 • Διαθέτει τυπική βάση για τρίποδο, 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης, μοναχική λαβή για τροφοδοσία και εγγραφή.
 • Η φορητή εφαρμογή καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη λήψη, την αλλαγή και την κοινή χρήση των ταινιών σας 360 μοιρών στο YouTube και το Facebook.

Βήματα για λήψη βίντεο 360° στο iPhone

 1. Τραβήξτε ένα πανόραμα 360° βίντεο και ήχου
 2. Χρησιμοποιήστε το άγγιγμα για να ελέγξετε το βίντεο
 3. Στερεοσκοπική λειτουργία για το Google Cardboard και άλλα ακουστικά που βασίζονται σε δίσκο με διαισθητική τροφοδοσία
 4. Διαβάστε περισσότερα για κάθε βίντεο 360° που τραβήχτηκε από την κοινότητα Splash (περιγραφή, πότε τραβήχτηκε)
 5. Όπως σε 3D: Μπορείτε να πατήσετε διπλά οπουδήποτε για να εκφράσετε την επιθυμία σας για μια περιοχή στο Splash
 6. Δείτε μια συλλογή με τα βίντεο 360° που τραβήξατε μόνοι σας
 7. Μοιραστείτε οποιοδήποτε βίντεο Splash 360° στο Facebook και αφήστε τους φίλους σας να το ζήσουν στο πρόγραμμα αναπαραγωγής με δυνατότητα 360° στο Facebook

Έτσι, η παραπάνω συζήτηση αφορά το Πώς να τραβήξετε βίντεο 360 μοιρών στο iPhone. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό και μπορείτε εύκολα να τραβήξετε φωτογραφίες 360 μοιρών και να τις προβάλετε στο κουτί VR σας. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, συνεχίστε να τον μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here