Πώς να σταματήσετε το Instagram από το αυτόματο ζουμ

0
3

Το Instagram είναι ένα περίεργο θηρίο. Αν και είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, ορισμένες πτυχές του θα σας κάνουν να καταφύγετε να ζητήσετε βοήθεια από την Google για να απογοητευτείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το πρόβλημα σχετίζεται με τη δημοσίευση φωτογραφιών. Άλλωστε, το Instagram είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και βασίζεται σε φωτογραφίες.

Ευτυχώς, εάν αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα με αυτήν την πλατφόρμα, συχνά είναι ήδη διαθέσιμη μια λύση. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν συχνά το Instagram μπορεί να μην είναι απαραίτητα τεχνικοί, αλλά σίγουρα είναι γνώστες του Instagram.

Ένα από τα κύρια ζητήματα σχετικά με τη δημοσίευση στο Instagram είναι ότι πρόκειται σχεδόν αποκλειστικά για μια εφαρμογή για κινητά. Το μέγεθος της οθόνης παίζει ζωτικό ρόλο στα περισσότερα τηλέφωνα και ανάλογα με το μοντέλο, τα μεγέθη ποικίλλουν. Με τη μέγιστη αναλογία διαστάσεων 4:5 για κατακόρυφα δημοσιεύσεις (πλάτος 4 εικονοστοιχεία επί 5 εικονοστοιχεία ύψος), το Instagram δεν είναι φιλικό προς τις φωτογραφίες. οι φωτογραφίες σε μέγεθος πορτρέτου είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ. Δυστυχώς, οι περισσότερες φωτογραφίες τηλεφώνου τυχαίνει να είναι ψηλές, γεγονός που κάνει το Instagram να τις μεγεθύνει ώστε να ταιριάζουν στην αναλογία 4:5.

Η Προφανής Λύση

Λόγω του γεγονότος ότι το Instagram σας περιορίζει στην αναφερόμενη αναλογία 4:5, η ίδια η εφαρμογή προσφέρει τη λύση σε αυτό το ζήτημα.

Η Προφανής Λύση

Όταν ανεβάζετε μια ψηλή φωτογραφία στο Instagram ως ανάρτηση, η επιλογή να ταιριάζει με την αναλογία 4:5 βρίσκεται στο άκρο αριστερά στην προεπισκόπηση φωτογραφίας. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι αρκετά περιοριστική, ειδικά με τηλέφωνα με μεγάλες οθόνες, καθώς δεν μπορεί να «ζουμ» κάνει τη φωτογραφία στο μέγιστο. Αυτό εμποδίζει τον χρήστη να δημοσιεύσει μια εικόνα σε πλήρες μέγεθος.

Χρήση προγράμματος επεξεργασίας

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows για να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας. Ωστόσο, αυτό θα απαιτήσει από εσάς να στείλετε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τη στείλετε πίσω στο τηλέφωνό σας για τη μεταφόρτωση, καθώς η web έκδοση του Instagram δεν σας επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες. Ένα άλλο πρόβλημα με τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή στα Windows είναι ότι δεν υπάρχει η επιλογή αναλογίας διαστάσεων 4:5. Ακόμα κι αν το έκανε, απλώς θα μεγέθυνε την εικόνα, ούτως ή άλλως.

Φυσικά, θα μπορούσατε να αλλάξετε το μέγεθός του με μη αυτόματο τρόπο και να ελπίζετε για το καλύτερο, αλλά αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να κάνετε τα πράγματα σωστά.

Χρήση προγράμματος επεξεργασίας

Χρήση εξωτερικών εφαρμογών

Δυστυχώς, το Instagram δεν προσφέρει άλλες επιλογές για την προσαρμογή των ψηλών φωτογραφιών. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά 3rd εφαρμογές για πάρτι. Οι παρακάτω εφαρμογές, ωστόσο, δημιουργήθηκαν με γνώμονα τους χρήστες κινητών, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνο στο τηλέφωνό σας. Αυτό αφαιρεί την ανάγκη για υπολογιστή. Εδώ είναι δύο εξαιρετικές εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν.

Kapwing

Kapwing είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας λύνει το πρόβλημα αναλογίας διαστάσεων με τρία απλά βήματα: ανεβάζετε τη φωτογραφία, αλλάζετε το μέγεθός της σε 4:5 στην εφαρμογή, την κατεβάζετε και τη δημοσιεύετε στο Instagram.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή iPhone από το δικό σας App Store και βάλτε το σε χρήση αμέσως. Αφού ανεβάσετε την εικόνα, μεταβείτε στην ενότητα Αλλαγή μεγέθους στην εφαρμογή Kapwing και βρείτε την επιλογή FB/Twitter Portrait, καθώς χρησιμοποιούν επίσης την αναλογία 4:5. Μην χρησιμοποιείτε την επιλογή Instagram 1:1, καθώς αυτό θα συρρικνώσει την εικόνα σας και θα τη μετατρέψει σε τετράγωνο.

Τώρα, απλώς κατεβάστε τη φωτογραφία που είναι έτοιμη για το Instagram και δημοσιεύστε την.

Square Fit

Το Square Fit είναι επίσης μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά έχει μια πληρωμένη έκδοση που σας δίνει περισσότερες δυνατότητες. Οι χρήστες iOS μπορούν να το βρουν στο App Store.

Ανεβάστε τη φωτογραφία που θέλετε χρησιμοποιώντας το κουμπί της κάμερας στην αριστερή γωνία με το “NEW” πάνω από αυτό. Τροποποιήστε τις επιλογές μέσα στην εφαρμογή μέχρι να έχετε την ιδανική εικόνα σας. Όλα είναι εύκολα και απλά επειδή η εφαρμογή μοιάζει στην πραγματικότητα με το Instagram.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω πολλές φωτογραφίες διαφορετικών μεγεθών;

Το Instagram έχει σχεδιαστεί γύρω από τη φωτογραφία και τη δημιουργικότητα, επομένως μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της φωτογραφίας σας ακριβώς όπως φαίνεται καλύτερα. άλλων σε λειτουργία κατακόρυφης προβολής, το Instagram θα αλλάξει το μέγεθός τους για να είναι πιο ομοιόμορφο.u003cbru003eu003cbru003eΟ τρόπος για να παρακάμψετε αυτή τη λειτουργία είναι χρησιμοποιώντας μία από τις εφαρμογές τρίτων που αναφέραμε, κλιμακώστε τις φωτογραφίες σας, βάλτε λευκό φόντο πίσω από την εικόνα, αλλάξτε το μέγεθός της χρησιμοποιώντας την αναλογία 4:5 και στη συνέχεια ανεβάστε το στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μπορώ να δημοσιεύσω μια πανοραμική φωτογραφία;

Λόγω των απαιτήσεων μεγέθους, δεν είναι πιθανό να έχετε την επιλογή να χωρέσετε μια ολόκληρη πανοραμική φωτογραφία σε μία εικόνα. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε, αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το photoshop για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπως το Adobe Photoshop, θα χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθος της φωτογραφίας σας και να προσθέσετε ένα φόντο για να ταιριάζει στην αναλογία 4:5.u003cbru003eu003cbru003eΜπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή φωτογραφικού καταστήματος για να κόψετε την πανοραμική φωτογραφία στη μέση και να τη δημοσιεύσετε ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τις επιλογές πολλαπλών φωτογραφιών. Αν και αυτό δεν είναι η τέλεια λύση, σας δίνει την ελευθερία να δημοσιεύσετε μια ολόκληρη πανοραμική φωτογραφία στην πλατφόρμα.

Οι αναρτήσεις των άλλων έχουν μεγέθυνση. Τι μπορώ να κάνω;

Έχουμε πραγματικά ένα u003ca href=u0022https://social.techjunkie.com/fix-instagram-zooming-in/u0022u003earticle hereu003c/au003e για εσάς που περιγράφει τις διάφορες διορθώσεις όταν το Instagram σας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ζουμ. Σε αντίθεση με τα ζητήματα που συζητήσαμε στο άρθρο, ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν προβλήματα με τη μεγέθυνση αναρτήσεων ενώ δεν θα έπρεπε.u003cbru003eu003cbru003eΜπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε την εφαρμογή, να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη ή να παίξετε με τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή για διόρθωση οι εκδόσεις.

Δημοσίευση υπέροχου περιεχομένου

Για κάποιους, το όλο θέμα 4:5 στο Instagram μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να κερδίσουν χρήματα. Η ποιότητα του περιεχομένου είναι απαραίτητη εδώ και τα μικρά πράγματα, όπως η ανάρτηση της φωτογραφίας με τον τρόπο που σκοπεύατε, κάνουν τεράστια διαφορά.

Γνωρίζετε άλλους τρόπους αλλαγής μεγέθους των ψηλών εικόνων ώστε να ταιριάζουν με την αναλογία διαστάσεων 4:5 του Instagram; Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here