Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο Apple Watch σας χρησιμοποιώντας το WatchTube

0
40
οκ1
© Nextpit / WatchTube

Το WatchTube είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε βίντεο YouTube απευθείας από το Apple Watch σας. Τα αγαπημένα σας βίντεο είναι πλέον προσβάσιμα από τον καρπό σας και μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τον ήχο από το συνδεδεμένο ρολόι σας. Θα σας δείξουμε πώς.

  • Εγκαταστήστε το watchOS 9 beta: Πώς να λάβετε την ενημέρωση στο Apple Watch σας

Εάν είστε θαυμαστές της Beyoncé όπως εγώ και θέλετε να την παρακολουθήσετε και να την ακούσετε από το Apple smartwatch σας, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δημιουργημένο από τον Hugo Mason, το WatchTube είναι πιθανώς η λύση που θα ενθουσιάσει τα μάτια και τα αυτιά σας στη μικροσκοπική οθόνη σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple Store.

[watchOS 9: Everything you need to know about the new Apple Watch OS]

WatchTube: Πώς λειτουργεί;

Το 2022, η Google δεν έχει ακόμη αναπτύξει μια εφαρμογή YouTube για το Apple Watch. Ο Hugo Mason έχει φροντίσει για αυτό με το WatchTube.
Η εφαρμογή τρίτων σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στο YouTube, να ακούτε μουσική από το Apple Watch σας, αλλά το πιο σημαντικό, να παρακολουθείτε βίντεο στο Apple Watch σας. Πώς να χρησιμοποιήσετε το WatchTube;

Η εφαρμογή WatchTube είναι πολύ διαισθητική και εύκολη στη χρήση. Απλά χρειάζεται κατεβάστε το στο Apple Watch σας.

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο Apple Watch σας.
  • Πραγματοποιήστε αναζήτηση στη δεύτερη σελίδα.
  • Παρακολουθήστε τα βίντεό σας στο YouTube στο Apple Watch.
WatchTube

Πώς να πλοηγηθείτε στο WatchTube. / © NextPit – WatchTube

Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βίντεο και λίστες αναπαραγωγής που έχουν αποθηκευτεί στο λογαριασμό σας στο Google ή στο YouTube, ούτε να δημοσιεύσετε βίντεο από το ρολόι σας. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι, σε αντίθεση με την Google, αυτή η εφαρμογή δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την Apple, η οποία την έχει εξουσιοδοτήσει στο App Store της.

Βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες; Ασχολείστε περισσότερο με το YouTube Premium ή το απλό παλιό YouTube γεμάτο διαφημίσεις; Και πάνω από όλα, είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε βίντεο στο Apple Watch σας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here