Πώς να ξεκλειδώσετε ή να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος Android 5 Lollipop

0
78
Πώς να ξεκλειδώσετε ή να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος Android 5 Lollipop
Πώς να ξεκλειδώσετε ή να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος Android 5 Lollipop

Για όλους τους χρήστες Android, είμαστε εδώ με το Unlock/Bypass Android 5 Lollipop Lock Screen. Ξαφνικά, αν ξεχάσετε το μοτίβο κλειδώματος Android, μην ανησυχείτε, έχετε μια απλή μέθοδο για να ξεκλειδώσετε ή να επαναφέρετε το μοτίβο κλειδώματος Android. Στις προηγούμενες αναρτήσεις μας, είχαμε δύο μεθόδους, μια χρησιμοποιώντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια άλλη χρησιμοποιώντας εργαλείο με υπολογιστή.

Αλλά σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσετε το σφάλμα ασφαλείας του android 5.0 για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας Android. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Βήματα για ξεκλείδωμα/παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος Android 5 Lollipop

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή, αλλά απαιτεί λίγο χρόνο, και στην πραγματικότητα βασίζεται στην ευπάθεια του android 5.0 που θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το android μας χωρίς να χάσετε δεδομένα ή χωρίς να χρειάζεστε εργαλεία υπολογιστή. Απλώς προχωρήστε με μερικά απλά βήματα παρακάτω.

Βήματα για να παρακάμψετε την οθόνη κλειδώματος Android 5 Lollipop

  1. Πρώτα, στο κλειδωμένο android σας, κάντε κλικ στην επιλογή Emergency Dialer.
  2. Τώρα συνεχίστε να πληκτρολογείτε τυχαίους αριθμούς και χαρακτήρες μέχρι να φτάσει στο μέγιστο όριο.1
  3. Τώρα αντιγράψτε όλους τους αριθμούς που έχετε πληκτρολογήσει εκεί.
  4. Τώρα ανοίξτε την κάμερα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμη και σε μια οθόνη κλειδώματος.
  5. Τώρα προσπαθήστε να σύρετε την οθόνη προς τα κάτω και θα σας ζητήσει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης. Εκεί επικολλήστε τον κωδικό που είχατε αντιγράψει.2
  6. Εάν η εφαρμογή της κάμερας δεν κολλήσει, επαναλάβετε τα βήματα από το 1 έως το 5 πατώντας τα πλήκτρα έντασης ενώ επικολλάτε τον κωδικό χαρακτήρα.
  7. Τώρα πρέπει να το επαναλάβετε μέχρι να διακοπεί η εφαρμογή της κάμερας και να μετακινηθείτε στο κύριο μενού με την ξεκλείδωτη οθόνη.3
  8. Αυτό είναι που τελειώσατε. Το android σας θα ξεκλειδωθεί τώρα.

Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για να ξεκλειδώσετε ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης, το pin του android σας με την ευπάθεια ασφαλείας του android 5.0. Ελπίζω να σας αρέσει και να το μοιραστείτε με άλλους που γνωρίζουν πολύ καλά. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here