Πώς να μετατρέψετε το προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram

0
127
Μετατρέψτε το προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Instagram είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων στον κόσμο. Το Instagram σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, η αλληλεπίδραση με μια ανάρτηση και η φωνητική/βίντεο κλήση.

Από επιχειρήσεις έως ιδιώτες έως μπλόγκερ μερικής απασχόλησης, η πλατφόρμα χρησιμοποιείται σήμερα σχεδόν από όλους. Εάν είστε blogger μερικής απασχόλησης ή έχετε ένα προσωπικό blog, μπορείτε να το προσθέσετε στο Instagram Bio σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας μέσω του Instagram, μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπική ετικέτα ιστολογίου στο προφίλ σας για να το κάνετε να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Και είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στη λαβή σας στο Instagram.

Μετατροπή προφίλ σε προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram (2022)

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε το ιστολόγιό σας στο Instagram, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικούς καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και την εφαρμογή Instagram.

Εφαρμογή Instagram

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικονίδιο προφίλ

3. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το κουμπί Επεξεργασία προφίλ, όπως φαίνεται παρακάτω.

Επεξεργασία προφίλ

4. Τώρα, πατήστε στο Switch to Professional Account στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ.

Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό

5. Στην οθόνη εργαλείων Get Professional, πατήστε Συνέχεια.

Να συνεχίσει

6. Στη σελίδα Κατηγορία, επιλέξτε την κατηγορία που σας περιγράφει καλύτερα. Για να εμφανίσετε την επιλογή Personal Blog στην ενότητα προφίλ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης και να πληκτρολογήσετε Personal Blog. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία Personal Blog από τη λίστα επιλογών.

Κατηγορία Προσωπικού Ιστολογίου

7. Αφού επιλέξετε, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για «Εμφάνιση στο προφίλ» και πατήστε το κουμπί Επόμενο.

Εμφάνιση στο προφίλ

8. On Είσαι δημιουργός; οθόνη, πατήστε στην επιλογή Δημιουργός και πατήστε Επόμενο.

πατήστε στην επιλογή Δημιουργός

9. Τώρα, θα δείτε την οθόνη Ρύθμιση του επαγγελματικού σας λογαριασμού. Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα και μπορείτε να το ολοκληρώσετε αργότερα. Για να παραλείψετε την οθόνη, πατήστε το κουμπί X στην επάνω δεξιά γωνία.

10. Τώρα, επιστρέψτε στη σελίδα του προφίλ σας. Θα δείτε το “Προσωπικό ιστολόγιο” να εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την εικόνα του προφίλ σας.

Προσωπικό blog

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βάλετε μια κατηγορία προσωπικού ιστολογίου στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός είναι για το πώς να τοποθετήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο στο Instagram. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα προφίλ και να προσθέσετε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας στην ενότητα του ιστότοπου. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here