Πώς να κάνετε remix Snaps στο Snapchat στο iPhone το 2023

0
19
Πώς να κάνετε remix Snaps στο Snapchat στο iPhone το 2023

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το Snapchat έχει να κάνει με τη διατήρηση των σειρών και τη δοκιμή τρελών φίλτρων; Συγγνώμη που έσκασα τη φούσκα σας, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μεταξύ άλλων, η πλατφόρμα προσφέρει μια συναρπαστική λειτουργία που ονομάζεται Remix Snaps που σας επιτρέπει να καταγράψετε μια αντίδραση ως απάντηση σε Snaps και Stories με τον πιο δημιουργικό δυνατό τρόπο. Μάθετε περισσότερα για το ίδιο σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για το πώς να κάνετε remix snaps στο Snapchat στο iPhone.

Τι είναι η δυνατότητα Snapchat Remix Snap;

Μερικές φορές, θέλετε να απαντήσετε στις ιστορίες των φίλων σας στο Snapchat με κάτι περισσότερο από λόγια. Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, είμαι σίγουρος ότι έχετε απαντήσει στις ιστορίες των φίλων σας με δικές σας εικόνες/βίντεο.

Ωστόσο, με τη λειτουργία Remix Snap στο Snapchat, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ντουέτο τύπου TikTok ενώ απαντάτε στις ιστορίες των φίλων σας. Και μπορείτε να δημιουργήσετε remix από τις αναμνήσεις σας στο Snapchat, οι οποίες μπορούν να κοινοποιηθούν, σε αντίθεση με τα remix που γίνονται στο Snapchat.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 5 επιλογές. Αυτές οι επιλογές επιτρέπουν την απάντηση μέσω ενός ντουέτου οριζόντια, κάθετα ή μέσω της εικόνας σε λειτουργία εικόνας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απαντήσουν δημιουργώντας ένα αυτοκόλλητο ή απλώς το ανατριχιαστικό φίλτρο Snapchat που εμφανίζει τα μάτια και το στόμα κάποιου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Remix Snap σε iPhone και iPad

  1. Ανοίξτε το Snapchat.
  2. Σύρετε προς τα αριστερά ή πατήστε το δεύτερο εικονίδιο από το κέντρο στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Πατήστε και ανοίξτε την ιστορία του φίλου σας.
  4. Τώρα, πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

    Πώς να κάνετε remix εικόνων στο Snapchat

  5. Επιλέξτε την επιλογή Remix Snap.
  6. Επιλέξτε από τις 5 επιλογές στο κέντρο αριστερά της οθόνης.
  7. Κάντε κλικ ή καταγράψτε την απάντησή σας.
  8. Προσθέστε αυτοκόλλητα, κείμενο κ.λπ. και πατήστε Αποστολή.

    Πώς να κάνετε remix εικόνων στο Snapchat 2

Πώς να αναμίξετε στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις σας στο iPhone

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Remix Snap για να απαντάτε στις ιστορίες των φίλων σας, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το remixed snap. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αναμεμειγμένα στιγμιότυπα από το ρολό της Κάμερας ή τα στιγμιότυπα οθόνης, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

  1. Ανοίξτε το Snapchat.
  2. Σύρετε προς τα πάνω ή πατήστε το εικονίδιο δίπλα στο κουμπί λήψης.
  3. Επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο από τις αναμνήσεις σας στο Snapchat.
  4. Τώρα, πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

    Πώς να αναμιγνύετε στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις σας 1

  5. Επιλέξτε την επιλογή Remix Snap.
  6. Επιλέξτε από τις 5 επιλογές στο κέντρο αριστερά της οθόνης.
  7. Κάντε κλικ ή καταγράψτε την απάντησή σας.
  8. Προσθέστε αυτοκόλλητα, κείμενο κ.λπ., και μπορείτε είτε να το μοιραστείτε στο Snapchat Story είτε να το στείλετε στους φίλους σας ή ακόμα και να αποθηκεύσετε το αναμεμειγμένο snap.

    Πώς να αναμίξετε στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις σας 2

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να δείτε αν κάποιος κάνει remix ένα Snap;

Όχι. Εάν ο φίλος σας κάνει remix το Snap σας, μπορεί να το στείλει μόνο σε εσάς και να μην αποθηκεύσει καν το Remix. Επίσης, εάν κάποιος έχει κάνει Remix το Snap σας, θα εμφανιστεί ως στιγμιότυπο οθόνης στην ενότητα Η ιστορία μου.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια ιστορία Snap;

Όχι. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή επεξεργασίας ιστοριών που έχουν ήδη δημοσιευτεί. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να διαγράψετε μόνο την ιστορία σας.

Αν κάνω remix το στιγμιότυπο ενός φίλου, θα το μάθει;

Όχι. Το Snapchat δεν ειδοποιεί τον φίλο σας όταν κάνετε remix στο snap του. Ωστόσο, εάν ο φίλος σας κάνει remixe το στιγμιότυπο σας, ένα στιγμιότυπο του θα είναι ορατό στην ενότητα Η ιστορία μου.

Αυτό είναι το Remix!

Η χρήση του Remix στο Snapchat είναι αρκετά διασκεδαστική και εύκολη. Σε αυτό το άρθρο, έδωσα μια βήμα προς βήμα λύση για το πώς να δημιουργήσετε ένα remix Snapchat από ένα στιγμιότυπο οθόνης, να αναμίξετε ένα στιγμιότυπο από το ρολό της κάμερας και πολλά άλλα. Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία My Eyes Only του Snapchat στο iPhone.
  • Τα καλύτερα φίλτρα και φακοί Snapchat για χρήση.
  • Snapchat Spotlight: Τι είναι και πώς να κερδίσετε χρήματα από αυτό;
  • Πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση για το Snapchat Streaks

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.