Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

0
146
Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Παρόλο που το Google Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ο Microsoft Edge δεν είναι πολύ πίσω. Το πρόγραμμα περιήγησης Edge έγινε πρόσφατα το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον κόσμο και συνεχίζει να παρουσιάζει νέες δυνατότητες στους χρήστες του.

Πρόσφατα, ο Microsoft Edge εισήγαγε μια δυνατότητα VPN που παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων και αποτρέπει την online παρακολούθηση. Εκτός από αυτό, ο Microsoft Edge προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως το Office Sidebar, προφίλ αυτόματης εναλλαγής, σκοτεινή λειτουργία και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge έχει ένα σκοτεινό θέμα και εάν χρησιμοποιείτε τη Σκοτεινή λειτουργία στα Windows 11, το πρόγραμμα περιήγησης Edge θα μεταβεί αυτόματα στο σκοτεινό θέμα. Η σκοτεινή λειτουργία ή το σκοτεινό θέμα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία ανάγνωσης, ειδικά τη νύχτα, και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

Βήματα για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Ας τσεκάρουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

τρεις τελείες

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση στο αριστερό παράθυρο.

κάντε κλικ στην καρτέλα Εμφάνιση

5. Στα δεξιά, επιλέξτε την επιλογή Dark. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

επιλέξτε την επιλογή Dark

6. Για να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, επιλέξτε το θέμα Light.

Φως

7. Θα βρείτε επίσης μια επιλογή «Προεπιλογή συστήματος» που αναγκάζει το πρόγραμμα περιήγησης να χρησιμοποιήσει τις ρυθμίσεις εμφάνισης (λειτουργία χρώματος) των Windows 11 σας.

'Προεπιλογή συστήματος'

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge προσφέρει επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα ασφαλείας που ονομάζεται Microsoft Defender Application Guard. Η δυνατότητα δημιουργεί μια εικονική μηχανή και απομονώνει την περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης Edge από την κύρια εγκατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, η δυνατότητα ασφαλείας αποτρέπει επιθέσεις χάκερ και κακόβουλα αρχεία από την πρόσβαση σε αξιόπιστους πόρους του υπολογιστή σας.

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στο πρόγραμμα περιήγησης Edge για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η σκοτεινή λειτουργία φαίνεται αξιοπρεπής και θα τη βρείτε πιο εύκολα στα μάτια από τη λειτουργία Light. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τη σκοτεινή λειτουργία, μπορείτε να επιστρέψετε στην επιλογή System default ή Light mode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here