Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή WhatsApp UWP για Windows 11

0
145
Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή WhatsApp UWP για Windows 11

Πριν από λίγους μήνες, η WhatsApp κυκλοφόρησε την έκδοση UWP της εφαρμογής της για επιτραπέζιους υπολογιστές για χρήστες Windows. Πριν από το WhatsApp Beta UWP, το WhatsApp είχε ακόμα τον κανονικό πελάτη του διαθέσιμο για χρήστες Windows και Mac. Σε σύγκριση με το προεπιλεγμένο WhatsApp για Windows, το WhatsApp Beta UWP προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και επιλογές.

Το WhatsApp Beta UWP προσφέρει καλύτερη διεπαφή χρήστη και προηγμένες ασύγχρονες λειτουργίες προς όφελος των χρηστών. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η έκδοση Beta του WhatsApp συνοδεύεται επίσης από υποστήριξη πολλών συσκευών. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WhatsApp Beta UWP στην επιφάνεια εργασίας σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στα Windows 11.

Μιλάμε για την εφαρμογή WhatsApp UWP επειδή πρόσφατα απέκτησε την τόσο απαραίτητη επιλογή σκοτεινής λειτουργίας. Ναι, τώρα έχετε την επιλογή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ανοιχτού, σκούρου και προεπιλεγμένου χρώματος συστήματος στην πιο πρόσφατη εφαρμογή WhatsApp UWP για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Βήματα για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας στην εφαρμογή WhatsApp UWP για Windows 11

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη νέα σκοτεινή λειτουργία στο WhatsApp Beta UWP, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp Beta UWP. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση WhatsApp Beta UWP στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 11.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ξεκίνα

3. Τώρα, ανοίξτε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένες συσκευές. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Σύνδεση συσκευής και σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας.

Συνδεδεμένες συσκευές

4. Τώρα, στην εφαρμογή WhatsApp Beta UWP για υπολογιστές, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις όπως φαίνεται παρακάτω.

Εργαλείο ρυθμίσεων

5. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το θέμα χρώματος της εφαρμογής και επιλέξτε Σκούρο.

Σκοτάδι

6. Στην προτροπή επιβεβαίωσης Εφαρμογή νέου θέματος, κάντε κλικ στο κουμπί Ok.

Εντάξει

7. Τώρα, το WhatsApp Beta UWP θα επανεκκινήσει και θα δείτε τη σκοτεινή λειτουργία.

σκοτεινή λειτουργία

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για την εφαρμογή WhatsApp UWP στα Windows 11.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε περαιτέρω τη διεπαφή του WhatsApp Beta UWP, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα στοιχεία σχεδίασης των Windows 11 στην εφαρμογή. Για αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας – Πώς να ενεργοποιήσετε τα Windows 11 Design Elements στο WhatsApp Beta UWP

Εάν χρησιμοποιείτε τη σκοτεινή λειτουργία στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή WhatsApp Beta UWP για να διατηρήσετε τη συνοχή των χρωμάτων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here