Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής ταχύτητας λήψης του Steam (6 μέθοδοι)

0
85

Διορθώστε το πρόβλημα αργής λήψης Steam!

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής ταχύτητας λήψης του Steam
Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής ταχύτητας λήψης του Steam (6 μέθοδοι)

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες παιχνιδιών για υπολογιστή. Ωστόσο, από όλα αυτά, το Steam συνήθως κλέβει την παράσταση. Το Steam είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για αγορά και αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών σε υπολογιστή.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια διαθέσιμα στο Steam που μπορείτε να παίξετε δωρεάν. Τώρα μόνο παιχνίδια, αλλά το Steam προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με παιχνίδια, όπως επιλογές ροής βίντεο, ρυθμίσεις βελτίωσης παιχνιδιού, μετρητή FPS και πολλά άλλα.

Ο λόγος που μιλάμε για το Steam είναι ότι πρόσφατα πολλοί χρήστες ανέφεραν προβλήματα αργής ταχύτητας λήψης. Οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι δεν λαμβάνουν την κατάλληλη ταχύτητα κατά τη λήψη παιχνιδιών μέσω Steam.

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε επίσης πρόβλημα αργής ταχύτητας λήψης στο Steam, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις λίγες καλύτερες μεθόδους για την επίλυση του ζητήματος της αργής ταχύτητας λήψης στο Steam.

6 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής ταχύτητας λήψης του Steam

Πριν ακολουθήσετε τις μεθόδους, σημειώστε ότι το πρόβλημα με την αργή ταχύτητα στο Steam οφείλεται κυρίως είτε σε ελαττωματική σύνδεση δικτύου είτε σε παλιά προγράμματα οδήγησης δικτύου. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εδώ είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το πρόβλημα αργής ταχύτητας λήψης του Steam.

1. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη λήψης

Στην πρώτη μέθοδο, θα διαγράψαμε την προσωρινή μνήμη λήψης στο Steam. Αυτό πιθανότατα θα διόρθωνε το πρόβλημα αργής λήψης steam. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το Steam Client στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Steam» και μετά επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

Βήμα 3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην ενότητα «Λήψεις».

Βήμα 4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή «Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης λήψης».

Βήμα 5. Στο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί «Ok».

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα αργής λήψης του Steam.

2. Αλλάξτε τη θέση του διακομιστή λήψης

Μερικές φορές οι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα χαμηλής ταχύτητας λήψης λόγω εσφαλμένης τοποθεσίας διακομιστή λήψης. Ως εκ τούτου, σε αυτήν τη μέθοδο, θα επαναφέρουμε τη θέση του διακομιστή λήψης στον πελάτη Steam.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το πρόγραμμα-πελάτη Steam στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο κουμπί ‘Steam’.

Βήμα 2. Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις».

Βήμα 3. Τώρα στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο «Λήψεις».

Βήμα 4. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού πίσω από την «Λήψη περιοχής». Πρέπει να επιλέξετε μια διαφορετική περιοχή λήψης από το αναπτυσσόμενο μενού.

Βήμα 5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Ok».

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα της αργής ταχύτητας λήψης κατά τη λήψη παιχνιδιών στο Steam.

3. Επανεκκινήστε τη Σύνδεση δικτύου

Αν και έχουμε παραθέσει αυτήν τη μέθοδο στον τρίτο αριθμό, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Ίσως, η σύνδεσή σας στο δίκτυο δεν λειτουργεί σωστά, κάτι που τελικά επιβραδύνει την ταχύτητα λήψης.

Επομένως, πριν κάνετε περαιτέρω αλλαγές, επανεκκινήστε τη σύνδεση δικτύου. Για επανεκκίνηση, απενεργοποιήστε τον διακόπτη Internet και ενεργοποιήστε τον μετά από περίπου 1 λεπτό. Αυτό θα διορθώσει τα προβλήματα αργής ταχύτητας Διαδικτύου.

4. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης δικτύου

Μερικές φορές, τα παλιά προγράμματα οδήγησης δικτύου οδηγούν επίσης σε προβλήματα Διαδικτύου. Για παράδειγμα, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο διαδίκτυο όπως αργή ταχύτητα λήψης, διακοπείσες λήψεις κ.λπ. Ίσως το πρόγραμμα οδήγησης του δικτύου σας να είναι παλιό και αυτός είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε χαμηλή ταχύτητα λήψης στο Steam.

Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, θα πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης δικτύου στα Windows 10. Για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης δικτύου, ανατρέξτε στον οδηγό μας. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows 10.

5. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Μερικές φορές εμφανίζονται προβλήματα δικτύου σε έναν υπολογιστή λόγω της πρόκλησης των προγραμμάτων οδήγησης ή των ρυθμίσεων δικτύου. Έτσι, η αργή ταχύτητα λήψης στο Steam μπορεί να είναι κατεστραμμένες ρυθμίσεις δικτύου.

Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, θα πρέπει να επαναφέρετε πλήρως τις ρυθμίσεις δικτύου στα Windows 10/11. Επίσης, είναι όμορφο να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στα Windows 10.

6. Επανεγκαταστήστε το Steam Client

Εάν όλα απέτυχαν να λειτουργήσουν για εσάς, τότε ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε ξανά τον πελάτη Steam. Για να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Steam, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και κάντε κλικ στα «Προγράμματα». Στη συνέχεια, στα Προγράμματα, κάντε δεξί κλικ στο Steam και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης».

Αφού απεγκαταστήσετε, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το Πελάτης Steam στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον πελάτη Steam από τον επίσημο ιστότοπο του δωρεάν.

Επομένως, αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το πρόβλημα αργής ταχύτητας λήψης στο Steam. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here