Πώς να αποκτήσετε το Cyborg V3 στο Blox Fruits

0
11

Οι αγώνες είναι αναπόσπαστο μέρος του Blox Fruits. Οι ικανότητές σας, οι λάτρεις, οι ειδικές δεξιότητες μάχης, τα στατιστικά και άλλα θα εξαρτηθούν από τον αγώνα που θα πάρετε στην αρχή του παιχνιδιού.

Πώς να αποκτήσετε το Cyborg V3 στο Blox Fruits

Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, μπορείτε να είστε είτε Άνθρωπος, Καρχαρίας, Άγγελος ή Κουνέλι, με πιο πιθανό τον Άνθρωπο. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τον αρχικό αγώνα, όπως αγοράζοντας ένα Race Changer ή κάνοντας διαφορετικές αποστολές. Υπάρχουν δύο φυλές που δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία: Ghoul και Cyborg. Αυτές οι μοναδικές φυλές μπορούν να αποκτηθούν με πιο εσωτερικούς τρόπους.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να επιτύχετε και να αναβαθμίσετε τον αγώνα Cyborg σε V3 και ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται εκ των προτέρων.

Πώς να ξεκλειδώσετε το Cyborg V3 στο Blox Fruits

Για να λάβετε την αναβάθμιση V3 για τον αγώνα Cyborg σας, πρέπει να έχετε ήδη αποκτήσει το V2. Εάν το έχετε κάνει, η απόκτηση και το ξεκλείδωμα του V3 δεν θα είναι δύσκολο. Αλλά εκτός από το V2, πρέπει επίσης να είστε επίπεδο 1.000, να νικήσετε το αφεντικό του Don Swan και να έχετε 2.000.000, δηλαδή πόσο κοστίζει η αναβάθμιση σε V3.

Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε το Cyborg V3:

 1. Κατευθυνθείτε στη ζώνη Diamond Boss κοντά στο Forest Pirate NPC στο Kingdom of Rose.
 2. Πλοηγηθείτε στο Dog House, όπου διαμένουν ο Wenlock και ο Arowe. Η είσοδος σε αυτό το δωμάτιο είναι κρυμμένη. Πηγαίνετε κάτω από το Diamond Hill και βρείτε την κρυφή είσοδο.
 3. Αλληλεπιδράστε με το Arowe NPC.

Ο Arowe θα σας δώσει μια αναζήτηση για να βρείτε και να του παραδώσετε ένα φυσικό Blox Fruit. Αυτή τη στιγμή, πιθανότατα έχετε ένα Blox Fruit στο απόθεμά σας. Εάν έχετε μόνο πολύτιμα, αγοράστε ένα φρούτο από το Café και μετά επιστρέψτε στο NPC.

 1. Πατήστε την ενότητα “Στοιχεία”.
 2. Μεταβείτε στο “Όλα”.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Θησαυρός».
 4. Επιλέξτε το φρούτο που θέλετε να δώσετε στο NPC. Η Bomb Fruit πρέπει να κάνει το κόλπο.
 5. Βάλτε το στο απόθεμά σας ή Αποθηκεύστε το.
 6. Μίλα ξανά με το NPC και πλήρωσε 2.000.000 Belis.

Αφού πληρώσετε την τιμή στο NPC, ξεκλειδώνετε την αναβάθμιση V3 για τον αγώνα Cyborg. Όταν εξελίξετε τον αγώνα σε αυτό το σημείο, λαμβάνετε δύο νέους τίτλους: The Cyborg και War Machine. Εκτός από αυτό, έχετε την ικανότητα Energy Core. Ενεργειακός Πυρήνας:

 • Αυξάνει την άμυνά σας έως και 30%.
 • Σπάει το ένστικτο.
 • Σας περιβάλλει με ένα εφέ κεραυνού που προκαλεί ζημιά AOE σε εχθρούς που στέκονται κοντά σας.
 • Διαρκεί 6,5 δευτερόλεπτα και έχει ψύξη 30 δευτερόλεπτα.

Εκπλήρωση απαιτήσεων για το Cyborg V3

Εφόσον πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσετε τον αγώνα Cyborg και να τον αναβαθμίσετε σε V2 για να αποκτήσετε V3, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να κάνετε αυτά τα πράγματα σε περίπτωση που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτόν τον αγώνα.

Εκμάθηση Cyborg Race

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον αγώνα Cyborg και να είστε εξοπλισμένοι με αναγέννηση ενέργειας και άμυνα, πρέπει να ολοκληρώσετε το Cyborg Puzzle. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε σχετικά με αυτό:

 1. Λάφυρα σεντούκια ή σκότωσε Sea Beasts για να αποκτήσεις ένα αντικείμενο Fist of Darkness. Μετά από αυτό, κατευθυνθείτε προς τα ζεστά και κρύα νησιά.
 2. Βρείτε το ζεστό και κρύο μυστικό εργαστήριο.
 3. Περάστε από τις πόρτες στο πλάι αυτού του κτιρίου.
 4. Αλληλεπιδράστε με το μπλε μηχάνημα κάτω από τις σκάλες.
 5. Εισαγάγετε τη γροθιά του σκότους.

Αυτό σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το Law Raid, όπου πρέπει να νικήσετε το αφεντικό της επιδρομής, το οποίο ρίχνει το Core Brain. Υπάρχει μόνο 5% πιθανότητα το αφεντικό να ρίξει τα λάφυρα, οπότε ίσως χρειαστεί να τον σκοτώσετε πολλές φορές. Κάθε φορά που θέλετε να τον πολεμήσετε, πρέπει να αγοράζετε το Microchip.

 1. Βρείτε το Αριθμητικό NPC. Ανεβείτε τις σκάλες και φύγετε από το εργαστήριο. Το κτίριο όπου κατοικεί το NPC θα είναι ακριβώς μπροστά σας.
 2. Πηγαίνετε στην πίσω πλευρά του κτιρίου και βρείτε την είσοδο.
 3. Μιλήστε με την Αριθμητική και αγοράστε το Microchip για 1.000 Fragments.

Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να λάβετε τον πυρήνα του εγκεφάλου εάν δεν έχετε ξεκινήσει προηγουμένως την επιδρομή με το Fist of Darkness. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να σκοτώσετε το αφεντικό του νόμου πριν αποκτήσετε το Fist of Darkness. Επίσης, δεν χρειάζεται να είστε ο αρχηγός της επιδρομής για να λάβετε το αντικείμενο. Και ακόμα κι αν πεθάνεις στην επιδρομή, δεν χρειάζεται να αποκτήσεις ξανά το Fist of Darkness. Αποθηκεύεται ακόμα κι αν πεθάνετε ή αποσυνδεθείτε από τον διακομιστή.

 1. Αφού αγοράσετε το Microchip, επιστρέψτε στο εργαστήριο και τοποθετήστε το στο ίδιο μηχάνημα όπως πριν.
 2. Επιστρέψτε ξανά στο εργαστήριο και ακολουθήστε τη μυστική σκάλα.
 3. Αλληλεπιδράστε με το μηχάνημα στο άλλο δωμάτιο.
 4. Αγοράστε τον αγώνα με 2.500 Fragments.

Μόλις πάρετε τον αγώνα Cyborg, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία εάν αποφασίσετε να μεταβείτε σε άλλη κούρσα. Η επιστροφή στο Cyborg απαιτεί μόνο να μιλήσετε με το NPC που σας δίδαξε εξαρχής.

Αναβάθμιση του Cyborg Race σε V2

Εφόσον χρειάζεστε V2 για να επιτύχετε το V3, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να κάνετε αυτό το βήμα. Για το V2, πρέπει να είστε επίπεδο 850 ή υψηλότερο και να έχετε 500.000 χρήματα. Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε το Cyborg V2:

 1. Μιλήστε με τον Bartillo NPC για να ολοκληρώσετε την αναζήτησή του που είναι απαραίτητη για την απόκτηση του V2.
 2. Αφού τελειώσετε, πηγαίνετε στην Πράσινη Ζώνη.
 3. Μιλήστε με τον Alchemist NPC, ο οποίος κατοικεί κάτω από το μπλε μανιτάρι κοντά σε γιγάντια αμπέλια.
 4. Star the Flower Quest και φέρτε τα NPC μπλε, κίτρινα και κόκκινα λουλούδια που πρέπει να πληρώσετε 500.000.

Αυτά τα λουλούδια είναι διάσπαρτα στον χάρτη, το καθένα με τις απαιτήσεις του. Το κόκκινο αναπαράγεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το μπλε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η κίτρινη αναζήτηση είναι πιο εύκολη, καθώς χρειάζεται μόνο να σκοτώσετε NPC. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό στο Kingdom of Rose σκοτώνοντας όχλους των πειρατών των κύκνων, καθώς αυτή η τοποθεσία είναι κοντά στην Πράσινη Ζώνη, όπου πρέπει να παραδώσετε τα λουλούδια.

Παρόλο που είναι διάσπαρτα, τα κόκκινα και μπλε λουλούδια έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις τοποθεσίας:

 • Το Red Flower αναπαράγεται στην αυλή του Swan Mansion και στην πρώτη περιοχή του Βασιλείου του Rose, κοντά στο κόκκινο κτίριο. Μία τοποθεσία λουλουδιών είναι η Πράσινη Ζώνη κοντά στον Αλχημιστή και μία κοντά στη Φαχίτα. Μια άλλη τοποθεσία όπου μπορείτε να βρείτε αυτό το λουλούδι κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σε ένα από τα οροπέδια κοντά στο Εργοστάσιο.
 • Το Blue Flower βρίσκεται στο Graveyard. Μπορείτε να το αναζητήσετε κοντά στο δέντρο κοντά στη σπηλιά ή να σκάψετε τους τάφους εκεί. Ένα άλλο αναπαράγεται στο νησί Usoap και η άλλη τοποθεσία όπου μπορείτε να το βρείτε είναι στο μυστικό δωμάτιο στο Cave Island.

Οι ικανότητες και τα στατιστικά σας βελτιώνονται αφού αναβαθμίσετε τον αγώνα Cyborg σε V2. Τώρα έχετε:

 • 10% περισσότερη άμυνα από επιθέσεις σώμα με σώμα
 • Αυξημένες επιθέσεις ενώ φοράτε ξίφη ή όπλα έως και 10%
 • Το 15% έλαβε ζημιά που μετατράπηκε σε ενέργεια.

Αξιοποιώντας τις δυνάμεις του Cyborg Race

Κάθε φυλή έχει τις δικές της δυνάμεις και ισχυρές ικανότητες. Όταν αναβαθμίζετε τον αγώνα σας στο μέγιστο, λαμβάνετε πολλές διαφορετικές δεξιότητες και λάτρεις που αυξάνουν τα στατιστικά σας. Ο αγώνας Cyborg επικεντρώνεται στην άμυνα και την κατανάλωση ενέργειας, με το Energy Core να είναι ένα από τα πιο ισχυρά ξόρκια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι. Με το Cyborg V3, λαμβάνετε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ενισχύσεις στο παιχνίδι.

Ποια φυλή προτιμάτε στο Blox Fruits; Υπάρχει κάποιος άλλος αγώνας στον οποίο θέλετε καθοδήγηση; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here